Avoimet savusaunaillat

ervetuloa nauttimaan Revontulen savusaunan lempeistä löylyistä ja ulkoporealtaan rentouttavasta hieronnasta.

Revontulen rannan savusauna lämpiää kaikille halukkaille muutamana iltana joka kuukausi. Ilmoitamme saunaillat netissä sekä facebook-sivuillamme noin 1-3 viikkoa etukäteen.

Savusauna, telttasauna ja ulkoporeallas lämpiää aina avoimina saunailtoina ja varaustilanteen salliessa saunapolulla lämpiää myös Loitsusaunan 2 saunaa ja ulkoporeallas. Avanto on myös käytössä.

Saunamaksu 12 € / aikuiset, 6 € / lapset (4-12 v.)

Saunamaksu maksetaan etukäteen Revontulen vastaanottoon. Ota mukaan oma pyyhe ja uikkarit.

Tulevat saunapäivät:

pe 25.5. klo 17-21

la 9.6. klo 17-21

la 16.6. klo 17-21

la 23.6. klo 17-21

Olemme mukana heinäkuussa Saunamaakuntaviikolla. Saunamaakuntaviikolla lämpiää saunoja ympäri maakuntaa ja mukavaa saunaohjelmaa tarjolla koko viikon.

Katso lisää https://saunaregion.fi/fi/ohjelma2018/

REVONTULEN HYVÄN OLON SAUNAPOLKU
Revontulen rantasaunat lämpiävät keskiviikkona 4.7. kaikille halukkaille. Saunapolulla voit kokea 3 erilaista saunaa ja nauttia puhtaasta Iso-Virmasjärvestä rentoutuen ja virkistyen. Saunapolulla koet lempeän savusaunan löylyt, tunnelmallisen telttasaunan ja Loitsusaunan, jossa voit nauttia saunahunajista ja voiteista ja harjoitella suomalaisia saunaloitsuja. Käytössä on myös lämmitetty poreallas, jossa voi rentoutua poreiden hierottavana ja välillä voi pulahtaa uimaan Iso-Virmaaseen. Hinta 12 €/aikuinen ja alle 12-vuotaille lapsille 6 €. Ota uimapuvut ja pyyhe mukaan

AIKA: ke 4.7. klo 16-19
HINTA: 12 €/hlö, alle 12-vuotiaat 6 €/hlö

KLO 16 REVONTULEN TELTTASAUNASSA OHJATTU HYVINVOINTIVENYTTELY
Hyvinvointisaunassa rentoudutaan hiljaisuudessa ja tehdään lihaksia ja hartioita ja yläselkää venyttäviä ja rentouttavia harjoituksia lempeässä noin 60 asteisessa telttasaunassa. Kesto noin 30 minuuttia. 12 ensimmäistä mahtuu mukaan. Hinta sisältää saunapolun sekä hyvinvointivenyttelyn.

AIKA: klo 16
HINTA: 29 €/hlö