Revontuli Golfin jäsenyys on edullinen, turvallinen, nopea, helppo ja mukava, oletpa sitten kaukana tai lähellä. Jäsenyys ei sido mihinkään ja se taitaa olla myös Suomen halvin.

Jäsenyys kaudelle 2018

  • 55 €/ hlö 28.2.2018 saakka
  • 65 € / hlö 1.3.2018 alkaen
  • juniorit 32 € / hlö

Liity jäseneksi

Jäsenedut 2017

Revontuli Golfissa nautit useista jäseneduista.

  • Revontuli Golfiin yksi green fee puoleen hintaan kauden 2017 aikana. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin eikä sitä voi käyttää kisoissa. Etu on henkilökohtainen.
  • Revontuli Golf ry:n jäsenille green fee –maksulla rajaton päiväpelioikeus koko kauden 2017. Yhden kierroksen green fee –maksua vastaan voi siis pelata vaikka toisen kierroksen samana päivänä. Päivän toinen kierros on varattavissa kun ensimmäinen kierros on pelattu.
  • Revontuli Bowlingin keilaradat arkisin ½ hintaan 1.4.-30.9.2017 välisellä ajalla. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Edun saa näyttämällä jäsenkorttia.
  • ReG:n jäsenille Lomakeskus Revontulen Bed & Ball -golfmajoituspaketti 69 €/hlö/2hh/vrk (norm. 89 €/hlö). Tarjous voimassa ma-to koko golfkauden. Paketti sisältää 1 vrk majoituksen 2hh, aamupalan, hotellin saunan ja 1 green feen/hlö
  • Revontuli Golfin pro shopista jäsenetutuotteita ja poletit 5 kpl 10 €(norm 2,50 € / kpl).
  • Vaihtuvia tarjouksia Revontulen majoitus- ja ravintolapalveluista.
  • Jäsenmaksu sisältää Suomen Golfliiton jäsenseurojen jäsenille tapaturma- ja vastuuvahinkovakuutuksen sekä Golflehden.

Lisätietoa tarjouksista saat kauden aikana sähköpostitse sekä Revontulen henkilökunnalta.


Tule Revontuli Golfin jäseneksi!

Liity jäseneksi   Saat sähköpostiin kuittauksen jäsenyydestäsi ja jäsenmaksun maksuohjeet heti kun jäsenhakemuksesi on käsitelty.

Mikäli et aio jatkaa edellisessä golfseurassasi jäsenenä, ilmoitathan vanhaan seuraan eroamisesta. Emme lähetä automaattisesti eroilmoitusta, koska jäsenyyksiä voi olla samaan aikaan useassa golfseurassa.

Nexgolfin kirjautumis- ja salasanaohjeet

 

Henkilötietojen kerääminen ja julkaisu

Jokaisen golfarin tiedot kerätään seuroilta automaattisesti Suomen Golfliiton keskusrekisteriin seurojen omista rekistereistä. Tietoja käytetään hyödyksi Golfliiton painattamissa jäsen- ja tasoituskorteissa.

Ilmoita julkaisuoikeus

Liittymällä seuramme jäseneksi annat suostumuksen siihen, että mahdolliset kilpailutulokset ja tasoitustiedot tullaan julkaisemaan verkkosivuilla. Voit kuitenkin ilmoittaa erikseen liittymisen yhteydessä, jos et halua että muut seurat näkevät tietojasi (nimi, seura, tasoitus, jäsennumero) tai että mahdollisia kilpailutuloksia julkaistaan netissä.

Nykyiset jäsenet

Jos olet jo viime vuonna ollut Revontuli Golfin jäsen, sinun tarvitsee vain maksaa jäsenmaksu ja jäsenyytesi uusiutuu automaattisesti. Jäsennumerosi säilyy ennallaan. Mikäli olet ollut aiemmin Revontuli Golfin jäsen, mutta et edellisellä kaudella, ilmoita caddiemasterille caddiemaster@revontuli.fi, että haluat liittyä jälleen ReG ry:n jäseneksi, niin aktivoimme vanhat jäsentietosi.

Jäsenmaksulasku suoraan sähköpostiin

Voit haluatessasi jatkossa saada jäsenmaksulaskun suoraan sähköpostiisi, jolloin tarvitsemme kuitenkin hyväksynnän sähköiseen laskutukseen. 1. Kirjaudu siis jäsentietoihisi NexGolfin kautta 2. Klikkaa kohtaa ”Omat jäsentiedot” 3. Hyväksy sähköinen laskutus riviltä ”Haluan vastaanottaa laskut sähköisesti”. Kun vastaat tähän ’Kyllä’, saat kauden alussa jäsenmaksulaskun sähköpostiisi. Myös sähköpostiosoite täytyy määrittää, mikäli laskut vastaanottaa sähköisessä muodossa.


Aktiivinen golfseura

Revontuli Golf ry on vuonna 2003 perustettu aktiivinen golfseura. Jäsenmäärältään Revontuli Golf on Suomen suurimpia.