RevontuliGolf

NexGolfiin kirjautuminen:

Sisäänkirjautuminen tapahtuu omalla jäsennumerolla (löydät sen omasta jäsenkortista) ja salasanalla. Tiedot kirjoitetaan niille varattuihin kenttiin ja kirjaudutaan sisään Kirjaudu–painikkeesta.

Jäsennumero on oma jäsennumerosi ilman mitään seuratunnuksia esim. 1234.

Ensimmäisellä kirjautumisella käytössä on kuusi merkkiä pitkä oletussalasana, joka muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestä, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestä sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajasta. Esim. Matti Meikäläinen on syntynyt 02.03.1956,  jolloin Matin oletussalasana on MaMe02.

Myös kirjainten koko on merkitsevä eli MaMe02 ei ole sama kuin mame02.

Etusivulla kirjautumisikkunan alla esitetään seuran esittämät ajankohtaiset tiedotteet. Ensimmäisellä sisäänkirjautumisella on oletussalasana muutettava joksikin toiseksi salasanaksi.

Salasanan vaihto löytyy oikeasta yläkulmasta, Vaihda salasana.

Ensimmäiseen kenttään kirjoitetaan oletussalasana ja seuraavaan uusi salasana. Kolmannessa kentässä uusi salasana vahvistetaan kirjoittamalla se uudelleen. Uusi salasana tallennetaan Tallenna-painikkeella.

Onnistuneesta salasanan muutoksesta tulee ilmoitus sivun yläreunaan. Salasanan muuttamisen jälkeen päästään Takaisin-painikkeella jäsenen pääsivulle.

Salasana on henkilökohtainen eikä sitä saa antaa muiden tietoon. Jos salasana unohtuu, voi caddiemaster muuttaa sen takaisin oletussalasanaksi.

Sovelluksessa tulee käyttää sovelluksen omia takaisin-painikkeita, ei internet-selaimen painikkeita.

Kirjaudu sisään ajanvarausjärjestelmään tästä www.nexgolf.fi/reg