Jo satoja juhlia kauniissa maisemissa

Järjestä juhlat meilläOlemme ammattilaisia juhlien järjestämisessä. Meillä on järjestetty satoja syntymäpäiväjuhlia, polttareita ja häitä. Anna siis osaavien ammattilaistemme huolehtia järjestelyistä ja keskity itse seurueinesi juhlatunnelmaan! Juhlatilamme soveltuvat pienen porukan juhlinnasta aina 600 henkilön tilaisuuksiksi.

Huolet pois – Ravintolamme hoitaa tarjoilut!

Revontulen Ravintola loihtii järjestettäviin tilaisuuksiin maistuvat ruuat ja tarjoilut. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle – me hoidamme loput! Keittiömme loihtii kehutut juhlamenut. Räätälöimme juhlaruuan myös tarvittaessa toivomusten mukaisesti.

Majoitu mukavasti

Juhlaväki voi majoittua helposti ja kätevästi Revontuleen. Yöpymisvaihtoehdoissa on vara valita – meiltä löytyy majoitus aina 250 henkilölle. Voit yöpyä joko huoneissa tai hurmaavissa mökeissä. Kaikkialle pääsee kävellen. Alueella on useita saunoja, jotka lämpiävät kesät talvet. Juhlaväkeä voi hemmotella myös ulkoporealtaassa. Kerro lisää tapahtumastasi ja toiveistasi tänne. Palaamme sinulle pikimmiten kera tarjouksen ja lisätiedon.

Etäisyydet lähipaikkakunnilta

  • Jyväskylä 48 km
  • Kuopio 100 km
  • Pieksämäki 40 km
  • Hankasalmen kirkonkylä 10 km
  • Hankasalmen asema 4 km