Sukellus suomalaisen saunan historiaan mystisten tarinoiden avulla

hiljaisuudensavusauna

Revontulen saunapolku on virkistysretki Revontulen mukavuusalueelle. Revontulen saunamaailma on palkittu jo aiemmin Sauna from Finlandin laatusertifikaatilla ja tammikuun Matkamessuilla Revontulen saunapolku valittiin Visit Finlandin tähtituotteeksi, jolla Suomea markkinoidaan maailmalla.

Saunapolulla pääset tutustumaan kolmeen erilaiseen saunaan; perinteiseen savusaunaan, telttasaunaan ja Loitsu-saunaan. Lisäksi saunojen yhteydessä on kaksi kuumaa ulkoporeallasta ja talvella on mahdollisuus avantouintiin. Kaikki saunat sijaitsevat lähekkäin puhtaan Iso-Virmasjärven rannalla. Ryhmänne mukana kulkee ohjaaja, joka perehdyttää suomalaisen saunan historiaan, uskomuksiin ja saunan merkitykseen hyvinvointiin kokonaisvaltaisen elämyksen näkökulmasta. Kuulet myös myytillisiä tarinoita revontulista. Saunapolulla pääset testaamaan katajavihtaa, löylytuoksuja ja hyvinvointituotteita.

PoreallasSauna green


Retki Revontulen tarinalliselle saunapolulle -paketti alk. 100 € / hlö

Hinta: 110 € / hlö (ryhmäkoko 15-30 hlöä) tai 100 € ( ryhmäkoko yli 30 hlöä)

  • majoitus 2 h huoneessa
  • tanssilippu ravintolaan
  • saunapolku
  • päivällinen
  • aamiainen 

 

Perinnesaunottajan palvelut Revontulessa

Jos haluatte sukeltaa syvemmälle saunan sieluun, tarinoihin ja historiaan, Saunapolku on myös mahdollista kokea yhdessä perinnesaunottaja ja vihtoja Maaria Alenin opastamana. Tällöin saunapolulla kuullaan saunan tarinaa, loitsutaan, lauletaan, vihdotaan ja lopuksi Maaria vihtoo ja pesee jokaisen halukkaan.  Suosittelemme lämpimästi tätä polkua kokonaisvaltaisena mielen ja kehon hyvinvointielämyksenä.   Lisämaksu 49 € / hlö.

Traditional Sauna Healer

 

Retki Revontulen saunapolulle -paketin lisätiedot ja varaukset:

Lomakeskus Revontulen myyntipalvelu puh. 014-8448 291 / Tarja Seppi tai Jukka Mustonen