Kesäloma Revontulessa

Kesäloma Revontulessa, Keski-Suomessa Hankasalmella on täynnä aktiviteetteja ja nautiskelua maaseudun rauhassa, järviluonnon äärellä. Majoitu hotellissa, mökissä tai järven rannan lasi-iglussa, vietä aktiivinen päivä monipuolisten aktiviteettien parissa, herkuttele välillä Revontulen ravintoloissa ja nauti illan tullen rantasaunan lempeistä löylyistä seesteissä järvimaisemassa.

majoitu mukavasti

Revontulesta löydät vaihtoehdot niin rentouttavalle hemmottelulomalle aikuisten kesken kuin aktiiviselle perhelomallekin. Kaikki majoitustilat - hotelli, lomamökit ja lasi-iglut, sijaitsevat Resortin alueella, palveluiden välittömässä läheisyydessä. Voit siis poimia vaikkapa mökkiloman parhaimmat puolet ja nauttia silti valmiin pöydän antimista Revontulen ravintoloissa. Kun haluat keskittyä rentoutumiseen, anna meidän huolehtia hemmottelustasi varaamalla valmiiksi suunniteltu hemmottelulomapaketti.

Revontulen
majoitus-
vaihtoehdot
Lue lisää

laaja valikoima aktiviteetteja

Revontulen aktiviteettitarjonnasta löydät tekemistä pidemmäksikin aikaa, ja vierailun arvoisia ovat myös Hankasalmen ja ympäryskuntien idylliset käyntikohteet sekä upeat luontoreitit. Muutamia mainitaksemme, kesäpäiviä voi viettää vaikkapa golfaten, meloen, suppaillen, läskipyörillä maalaismaisemissa kurvaillen tai Revontuli Bowling Dinerissa keilaten. Hankasalmella kannattaa käydä tutustumassa ainakin paikalliseen savipajaan, Hankasalmen Museokylään ja kiivetä Häähninmäen näkötorniin.


Aktiviteetit Revontulessa Lue lisää
Hankasalmen kesä 2021 Lue lisää
Golfarin
unelmakohde
Revontuli Golf

ravintolat moneen makuun

Revontulen kolme ravintolaa tarjoavat elämyksiä vaativaankin makuun. Revontuli Bowling Dinerin listalta löydät tienoon parhaat burgerit ja muut Amerikan herkut. Dinerissa tarjolla myös talon omat munkit sekä juhannuksesta alkaen päivit-täin vaihtuvat lounasannokset. Sesongeittain vaihtuva Revontuli Menu on valintasi silloin, kun tekee mieli illallistaa pitkän kaavan mukaan. Kolmen ruokalajin Revontuli Menu tarjoillaan pääsääntöisesti maagisen tunnelmallisessa Ravintola Aurorassa, ja vilkkaimpina iltoina Revontulen legendaarisessa Ravintola Loimussa.

Revontulen Ravintolat Lue lisää

rantasaunaelämys on revontuli-vierailun must

Ei Revontuli-vierailua ilman rantasaunaelämystä! Revontulen rantasaunamaailmassa sijaitsee peräti viisi erilaista saunaa: perinteinen savusauna, hyöryävän kosteat löylyt tarjoava telttasauna, hyvän olon Loitsusauna, sekä aivan uudistuneena kesäsesongille 2021 aukeava Laguna-sauna ja sen yhteydessä sijaitseva iglusauna. Saunoja on mahdollista varata yksityiskäyttöön tai ostaa liput yleisille saunavuoroille: kauan odotetut ja kaivatut avoimet savusaunaillat palaavat koronatauon jälkeen taas kesäkeskiviikkoihin 30.6. alkaen!

Revontulen
Saunamaailma
Lue lisää

Ajankohtaista

Kesäloma Revontulessa
Kesäloma Revontulessa on täynnä aktiviteetteja ja nautiskelua. Majoitu…
Revontulen juhannus
Revontulen mukavuusalueella paljon mukavaa tekemistä juhannuksena. Juhannuksen…
Hemmotteluloma lasi-iglussa
HEMMOTTELULOMA LASI-IGLUSSA Tervetuloa romanttiselle hemmottelulomalle…
Lahjakortit
Revontulen lahjakortti on elämyksellinen lahja rakkaimmalle, ystävälle tai…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää