Lahjakortit

Ostamalla lahjakortin Revontulen verkkokaupasta tuet suomalaista yrittäjyyttä sekä koronaviruksen vastaista taistelua. Revontulen lahjakorttikaupassa maalis-huhtikuun ajan huikeita alennuksia. Jokaisesta maalis-huhtikuun aikana myydystä lahjakortista Revontuli lahjoittaa 5 % Maailman terveysjärjestö WHO:n tukirahastoon.


Koronavirus aiheuttaa tällä hetkellä monien mielessä suurta huolta paitsi terveydellisistä, myös taloudellisista näkökumista. Me Revontulessa haluamme toimia vastuullisesti ja asettaa sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme terveyden ensisijaiseksi. Ravintoloiden ja keilahallin sulkeminen yhtäkkiä pitkäksi ajaksi ei ole taloudellisesti helppo päätös. Uskomme kuitenkin vakaasti, että uskollisten asiakkaidemme sekä suomalaisen yhteiskunnan tuella selviämme haastavien aikojen yli.

Nyt tarvitsemme kuitenkin myös teidän, ihanat asiakkaamme, tukea enemmän kuin koskaan. Maalis-huhtikuun ajan Revontulen verkkokaupassa on tarjolla huikeita tarjouksia mm. majoitus-, ravintola- ja aktiviteettilahjakorteista. Myös arvolahjakortit ovat nyt saatavilla alennutuin hinnoin. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä, joten voit suunnitella matkaasi ja nauttia vierailustasi Revontulessa rauhassa sitten, kun ajat matkustamiseen ja julkisilla paikoilla liikkumiseen ovat suotuisammat.


LAHJAKORTTITARJOUKSET

  • Majoituslahjakortit lasi-igluissa -30 % (alk. 210 € / 2 hlöä)
  • Kahden hengen Hemmotteluloma All Sky Aurora -lasi-iglussa 299 € (norm. 359 €)
  • Kahden hengen Hemmotteluloma Deluxe Kaiku -lasi-iglussa 319 € (norm. 399 €)
  • Kolmen ruokalajin sesongin Revontuli Menu kahdelle 70 € (norm. 84 €)
  • Kaksi avointa saunailtaa yhden hinnalla (15 €, norm. 30 €)
  • Keilaus tunniksi, sis. keilakengät 20 € (norm. 35 €)
  • Hohtokeilaus tunniksi, sis. keilakengät 25 € (norm. 40 €)

Ostamalla lahjakortin Revontulen palveluihin, tuet paitsi suomalaista yrittäjyyttä, myös koronaviruksen vastaista taistelua: Revontuli lahjoittaa jokaisen maalis-huhtikuun aikana myydyn lahjakortin arvosta 5 % Maailman terveysjärjestö WHO:n COVID-19 Solidarity Response -keräykseen. Keräyksen varoja tullaan käyttämään toimiin, joilla maailman valtiot voivat valmistautua COVID-19-kriisiin ja reagoida siihen nopeasti. Lisätietoa WHO:n ja kumppaneiden keräyksestä englanniksi täältä.

Elämys on kestävä lahja, joka synnyttää unohtumattomia muistoja. Revontuli kiittää sydämellisesti jokaista lahjakortin ostajaa ja toivottaa teidän lämpimästi tervetulleeksi Revontuleen, kun aika on siihen sopiva!


Siirry ostoksille lahjakorttikauppaan

Ajankohtaista

Revontulen golfkausi käynnistyy vappuaattona
Revontulen golfkausi käynnistyy vappuaattona. Kenttä aukeaa 30.4.2020 klo 12.00
Lomaile turvallisesti pandemia-aikana
Revontulen lomamökeissä ja lasi-igluissa on mahdollista lomailla turvallisesti…
17.3. Päivitetty tiedote Koronan vaikutuksista Revontulessa
Revontuli haluaa toimia vastuullisesti koronavirus-pandemian aikana. Siksi…
Tiedote: Koronan vaikutukset Revontulessa
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää