Lomaile turvallisesti pandemia-aikana

Revontulessa voit nauttia lomasta omassa rauhassa luonnon äärellä. Majoitu mökissä, hotellissa tai lasi-iglussa. Rantasaunaa porealtaineen on mahdollista varata yksityisvuorolla. Aamiainen toimitetaan majoitustiloihin.


Revontulen lomamökeissä ja lasi-igluissa voit majoittua ja nauttia lomastasi omassa rauhassa. Halutessasi vierailu sujuu täysin kontaktivapaasti ilman vierailua vastaanotossa. Pandemia-aikana voimme sopia avainten noutopaikan ja maksutapana suosimme ensisijaisesti ennakkolaskutusta. Alueella on monipuoliset ulkoilumaastot ja rantasaunoja vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Siivousta majoitus- ja saunatiloissa on tehostettu, kiinnitämme erityistä huomiota kosketuspintojen puhdistamiseen.


mökkiloma omassa rauhassa

Revontulen lomamökeissä on täysin varustellut keittiöt, oma sauna, terassi ja osassa myös takka, joten "kotoilu" omassa mökissä sujuu mukavasti. Mökkivaihtoehtoja löytyy kompakteista kahden hengen mökeistä isommillekin perheille sopiviin kahdeksan hengen mökkeihin.

Mökkilomatarjoukset ajalle 20.3.-30.5.2020

4-6 henkilön Aurora- ja Revontuli-mökit:

400 € / 4 yötä ja 500 € / vko (6 yötä)

Tarjoukset voimassa mökkivarauksissa, jossa majoituttuminen sijoittuu viikonloppuun ja sen ympärille. Tarjoukset varattavissa sopeutetun toiminnan ajan toistaiseksi.

Revontulen lomamökit Varaa tästä

nauti järvimaisemasta lasi-iglussa

Iso-Virmasjärven rannassa sijaitsevissa lasi-igluissa kuluu helposti tovi jos toinenkin rauhallista järvimaisemaa tuijotellen. Igluissa on myös pieni keittiönurkkaus kevyeen kokkailuun. Varaa lisäksi yksityisvuoro Loitsusaunasta järven rannassa.

Lasi-iglut 20.3.-30.5.2020 alk. 199 € / yö

Tarjoushinnat varattavissa sopeutetun toiminnan ajan toistaiseksi.

ripaus ylellisyyttä varaa lasi-iglu

ulkoile luonnon rauhassa

Revontulen lähistöllä on useita lenkkipolkuja ja retkeilyreittejä, jossa nauttia luonnon rauhasta ja raikkaasta ilmasta. Osalle reiteistä pääsee suoraan Revontulesta jalkaisin tai fatbikeilla, joita voit vuokrata Revontulesta. Lyhyen automatkan päässä on lisää mielenkiintoisia kohteita. Esimerkiksi puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Etelä-Konneveden kansallispuisto on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Muistetaan nuotiopaikoilla ja muutenkin reiteillä kunnioittaa omaa tilaa ja välttää lähikontakteja!

Luontopolut ja retkeilyreitit Lue lisää

rantasauna ja poreallas omaan käyttöön

Revontulen Loitsusaunassa nautit löylyistä ja porealtaan lämmöstä omassa rauhassa. Avoimien savusaunailtojen peruunnuttua vuokraamme Loitsusaunaa ja poreallasta yksityisvuoroilla. Saunasta on oma laituri, josta pääsee pulahtamaan avantoon ja jäiden lähdettyä uimaan Iso-Virmasjärveen. Jokaisen saunavuoron välissä suoritamme huolellisen välisiivouksen.

Tarjous 30.5. saakka:

Loitsusauna ja poreallas 100 € / 1,5 tuntia

Loitsusauna ja poreallas
yksityisvuorolla
Lue lisää

take away -pizzat omassa mökissä ja ruokakassit ovelle

Paikallisten toimijoiden kautta myös ruokailut sujuvat turvallisesti ja mutkattomasti. Paikalliset ruokakaupat Sale Hankasalmi, K-market Kuha ja S-market Hankasalmi ovat avanneet riskiryhmäläisille omat kauppavuorot. Lisäksi K-market Kuha toimittaa tiistaisin ruokaostoksia kotiinkuljetuksella. Jari-Pekasta nappaat kätevästi pizzat ja burgerit mukaan, maksaminen sujuu myös Kotipizzan ja Hesburgerin mobiilisovelluksilla.


revontuli bowling diner avoinna 1.6. alkaen

Revontuli Bowling Dinerin ravintola ja keilahalli avaavat ovensa jälleen kesäkuun alusta alkaen. Asiakaspaikoista täytämme ohjeistuksen mukaisesti maksimissaan puolet, myös keilahallissa. Tule nauttimaan Amerikan herkuista Dineriin, terassille tai nappaa burgerit mukaasi majoitustiloissa nautittavaksi.Varaa majoitus


siirry varaamaan tästä

Maalis-toukokuun ajan vastaanotto palvelee päivistysnumeron päässä. Ilmoitathan saapumisaikasi avainten noutoa varten etukäteen p. 014 8448200.

Ajankohtaista

Juhannus Revontulessa
Vietä juhannus luonnon helmassa. Rannassa kokko perjantaina ja saunat lämpeävät…
Revontulen golfkausi käynnistyy vappuaattona
Revontulen golfkausi käynnistyy vappuaattona. Kenttä aukeaa 30.4.2020 klo 12.00
Lomaile turvallisesti pandemia-aikana
Revontulen lomamökeissä ja lasi-igluissa on mahdollista lomailla turvallisesti…
17.3. Päivitetty tiedote Koronan vaikutuksista Revontulessa
Revontuli haluaa toimia vastuullisesti koronavirus-pandemian aikana. Siksi…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää