Lomaile turvallisesti pandemia-aikana

Jos lomamatka peruuntui pandemian vuoksi, mökkiloma luonnon helmassa on oiva vaihtoehto. Revontulessa voit nauttia lomasta mökissä tai lasi-iglussa omassa rauhassa ilman lähikontaktia. Rantasaunaa porealtaineen on mahdollista varata yksityisvuorolla. Huonemajoitukseen sisältyvä aamiainen toimitetaan majoitustiloihin.


Ahdistaako ihmispaljous kaupungissa, mutta mieli tekisi kuitenkin ulkoilla? Tai peruuntuiko ulkomaan lomamatka ja kalenterissa olisi nyt tyhjää, mutta matkustaminen arveluttaa? Revontulen lomamökeissä ja lasi-igluissa voit majoittua ja nauttia lomastasi täysin kontaktivapaasti ilman vierailua vastaanotossa. Pandemia-aikana voimme sopia avainten noutopaikan ja maksutapana suosimme ensisijaisesti ennakkolaskutusta. Alueella on monipuoliset ulkoilumaastot ja rantasaunoja vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Siivousta majoitus- ja saunatiloissa on tehostettu, kiinnitämme erityistä huomiota kosketuspintojen puhdistamiseen.


mökkiloma omassa rauhassa

Revontulen lomamökeissä on täysin varustellut keittiöt, oma sauna, terassi ja osassa myös takka, joten "kotoilu" omassa mökissä sujuu mukavasti. Mökkivaihtoehtoja löytyy kompakteista kahden hengen mökeistä isommillekin perheille sopiviin kahdeksan hengen mökkeihin.

Mökkilomatarjoukset ajalle 20.3.-30.5.2020

4-6 henkilön Aurora- ja Revontuli-mökit:

400 € / 4 yötä ja 500 € / vko (6 yötä)

Tarjoukset voimassa mökkivarauksissa, jossa majoituttuminen sijoittuu viikonloppuun ja sen ympärille. Tarjoukset varattavissa sopeutetun toiminnan ajan toistaiseksi.

Revontulen lomamökit Varaa tästä

nauti järvimaisemasta lasi-iglussa

Iso-Virmasjärven rannassa sijaitsevissa lasi-igluissa kuluu helposti tovi jos toinenkin rauhallista järvimaisemaa tuijotellen. Igluissa on myös pieni keittiönurkkaus kevyeen kokkailuun, ja Jari-Pekasta nappaat kätevästi take away -annokset iglussa nautittavaksi. Varaa lisäksi yksityisvuoro Loitsusaunasta järven rannassa. Huhtikuun ajan luontoretki valokuvauksella lasi-igluissa majoittuville kaupan päälle! Lue lisää retkestä alta.

Lasi-iglut 20.3.-30.5.2020 alk. 199 € / yö

Tarjoushinnat varattavissa sopeutetun toiminnan ajan toistaiseksi.

ripaus ylellisyyttä varaa lasi-iglu

ulkoile luonnon rauhassa

Revontulen lähistöllä on useita lenkkipolkuja ja retkeilyreittejä, jossa nauttia luonnon rauhasta ja raikkaasta ilmasta. Osalle reiteistä pääsee suoraan Revontulesta jalkaisin tai fatbikeilla, joita voit vuokrata Revontulesta. Lyhyen automatkan päässä on lisää mielenkiintoisia kohteita. Esimerkiksi puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Etelä-Konneveden kansallispuisto on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Muistetaan nuotiopaikoilla ja muutenkin reiteillä kunnioittaa omaa tilaa ja välttää lähikontakteja!

Luontopolut ja retkeilyreitit Lue lisää

rantasauna ja poreallas omaan käyttöön

Revontulen Loitsusaunassa nautit löylyistä ja porealtaan lämmöstä omassa rauhassa. Avoimien savusaunailtojen peruunnuttua vuokraamme Loitsusaunaa ja poreallasta yksityisvuoroilla. Saunasta on oma laituri, josta pääsee pulahtamaan avantoon ja jäiden lähdettyä uimaan Iso-Virmasjärveen. Jokaisen saunavuoron välissä suoritamme huolellisen välisiivouksen.

Loitsusauna ja poreallas 100 € / 1,5 tuntia

Loitsusauna ja poreallas
yksityisvuorolla
Lue lisää


take away -pizzat omassa mökissä ja ruokakassit ovelle

Paikallisten toimijoiden kautta myös ruokailut sujuvat turvallisesti ja mutkattomasti. Paikalliset ruokakaupat Sale Hankasalmi, K-market Kuha ja S-market Hankasalmi ovat avanneet riskiryhmäläisille omat kauppavuorot. Lisäksi K-market Kuha toimittaa tiistaisin ruokaostoksia kotiinkuljetuksella. Jari-Pekasta nappaat kätevästi pizzat ja burgerit mukaan, maksaminen sujuu myös Kotipizzan ja Hesburgerin mobiilisovelluksilla.
Varaa majoitus


siirry varaamaan tästä

Maalis-toukokuun ajan vastaanotto palvelee päivistysnumeron päässä. Ilmoitathan saapumisaikasi avainten noutoa varten etukäteen p. 014 8448200.

Ajankohtaista

Revontulen golfkausi käynnistyy vappuaattona
Revontulen golfkausi käynnistyy vappuaattona. Kenttä aukeaa 30.4.2020 klo 12.00
Lomaile turvallisesti pandemia-aikana
Revontulen lomamökeissä ja lasi-igluissa on mahdollista lomailla turvallisesti…
17.3. Päivitetty tiedote Koronan vaikutuksista Revontulessa
Revontuli haluaa toimia vastuullisesti koronavirus-pandemian aikana. Siksi…
Tiedote: Koronan vaikutukset Revontulessa
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää