Pääsiäinen Revontulessa

Revontuli Resortissa vietät pääsiäisen turvallisesti ja halutessasi täysin ilman kontakteja. Lomamökeissä on tilaa puuhailla omalla porukalla ja lasi-igluissa viihtyy järvimaisemaa tuijotellen useammankin yön. Kevättalven aktiviteetit takaavat punaiset posket ja iloisen mielen.


Revontuli palvelee pääsiäisenä noudattaen voimassa olevia koronarajoituksia. Lomamökeissä ja lasi-igluissa lomasi sujuu halutessasi täysin omassa rauhassa. Revontulen pihasta pääsee suoraan hiihtoladuille ja sekä lumikenkäilemään Keskisenlammen luontopolulle. Rannan kota tulipaikkoineen on asukkaidemme vapaassa käytössä evästaukoja varten. Kuuden kilometrin päässä sijaitseva Häkärinteet puolestaan tarjoaa menoa vauhdikkaampaan makuun.

Illallismenu tarjoillaan pääsiäisviikolla majoitustiloihin keskiviikosta sunnuntaihin keskitetysti klo 18-19 välisenä aikana. Myös aamiaiset toimitetaan valmiiksi edellisenä iltana. Sisään- ja uloskirjauksen suhteen suosittelemme myös ensisijaisesti kontaktitonta avainten noutoa ja palautusta, maksut hoituvat joko verkkokaupan kautta tai ennakkolaskuna.

Hemmottelulomat lasi-igluissa Lue lisää
Laskettelupaketit
hotellihuoneissa
Lue lisää
Mökkiloma
omassa rauhassa
Lue lisää
Pääsiäisen illallismenu Lue lisää
Aktiviteetit Lue lisää
Vierailukohteita Hankasalmella Lue lisää