Poikkeustilan 8.-28.3. vaikutukset Revontulen toimintaan

Poikkeustilan aikana Revontuli Bowling Dinerin ravintola ja keilahalli ovat suljettuna. Majoituspalvelut toimivat poikkeusjärjestelyin.

(päivitetty 24.3.)

Koronaviruksen ehkäisemiseksi asetettu ravintolasulku jatkuu 18.4. saakka. Revontulessa tämä aiheuttaa seuraavia muutoksia:

1. Ravintolat ja keilahalli

Revontuli Bowling Diner -ravintola sekä keilahalli ovat suljettuna kokonaan 18.4. saakka. Ravintola Loimun kolmen ruokalajin Revontuli Menu on mahdollista tilata ennakkoon majoitustiloihin perjantaisin ja lauantaisin sekä pääsiäisviikolla keskiviikosta sunnutaihin (31.3.-4.4.). Illalliset toimitetaan majoitustiloihin keskitetysti klo 18-19 välisenä aikana. Huone- ja iglumajoitukseen sisältyvä aamiainen toimitetaan majoitustiloihin edeltävänä iltana. Myös mökkeihin on mahdollista tilata aamiaispaketti ennakkoon.

2. Saunat

Yleiset rantasaunavuorot on poikkeustilan ajan rajattu ainoastaan hemmottelulomapaketin varanneiden käyttöön. Saunojen ulkoporealtaat ovat toistaiseksi poissa käytöstä turvallisuus- ja hygieniasyistä. Hotellisauna lämmitetään vain pyydettäessä turvarajoitukset huomioiden.

3. Aktiviteetit

Keilahalli on suljettuna, mutta lumikenkien ja suksien vuokraus onnistuu normaalisti vastaanoton aukioloaikoina. Myös fatbike-pyöriä voi vuokrata, mutta tällä hetkellä pyöräilyreittiä ei ole runsaan pakkaslumen takia saatu ajettua maastoon, joten pyörillä voi ajaa ainoastaan tavallisilla pyöräteillä.

4. Vastaanotto

Suosittelemme asioimaan vastaanoton kanssa poikkeustilan ajan ensisijaisesti puhelimitse p. 014 8448 200. Avaimet voit noutaa kirjekuoressa nimelläsi vastaanoton välieteisestä. Varaukset suosittelemme tekemään ensisijaisesti verkkokaupan kautta, jossa voit samalla myös maksaa varauksen. Muussa tapauksessa lähetämme majoituksesta ennakkolaskun, tai voit ilmoittaa puhelimitse luottokorttinumeron, josta veloitus suoritetaan. Päivystämme vastaanotossa arkisin klo 8-16 ja muina aikoina alueella palvelee puhelinpäivystys.


Pahoittelemme muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Pyrimme kuitenkin tekemään kaikkemme, jotta vierailusi Revontulessa sujuisi turvallisesti ja miellyttävästi myös poikkeustilan aikana.

Ajankohtaista

Pääsiäinen Revontulessa
Revontuli Resort - turvallinen lomakohde pääsiäisen viettoon. Majoitu omassa…
Golfmessutarjoukset
HYÖDYNNÄ HUIKEAT GOLFMESSUTARJOUKSET! Golfmessut järjestetään tänä vuonna…
Poikkeustilan 8.-28.3. vaikutukset Revontulen toimintaan
Poikkeustilan aikana Revontuli Bowling Dinerin ravintola ja keilahalli sekä…
Talviloma Revontulessa 2021
Talven riemuja Keski-Suomessa! Majoitus mökissä, lasi-iglussa tai hotellissa,…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää