Rentouttava hiihtoloma mukavuusalueella

Hiihtolomalla Revontulessa rentoudutaan talvisten aktiviteettien parissa sekä saunotaan ja nautitaan yhdessäolosta.

Revontulen mukavuusalue tarjoaa monipuoliset puitteet hiihtoloman viettämiseen Keski-Suomessa. Lähiympäristöstä löytyvät niin Häkärinteet laskettelun ystäville kuin luontopolkuja luonnossa omatoimisesti liikkuvillekin. Lisäksi Revontulen alueella pääsee nauttimaan saunamaailman tunnelmallista löylyistä, talvisesta tekemisestä ja hyvästä ruoasta omasta mökistä, hotellihuoneesta tai lasi-iglusta käsin. Ja mikä parasta kaikki resortin palvelut ovat kävelymatkan päässä!

valitse oma lomatukikohtasi

Revontulen majoitusvaihtoehdoista löytyy majoitusvaihtoehtoja erikokoisille lomaporukoille. Saunallisia mökkejä löytyy aina 2 hengen mökeistä 8 hengen mökkeihin, kahden hengen hotellihuoneita saunalla tai ilman. Lisäksi unohtumattomat lasi-iglut tarjoavat hemmottelua, sitä kaipaaville.


Tutustu majoitusvaihtoehtoihin

VAIN 6KM PÄÄSSÄ häkärinteillä lasketellaan

Täyttä Häkää -laskettelupaketilla yhdistät hotellin mukavuudet ja laskettelun käden käänteessä. Paketti sisältää majoituksen 2-3 hengen huoneessa, laskettelulipun ja aamiaisen. Hinta alk. 85 € /hlö /vrk.


Tutustu pakettiin

Vatsat täyteen amerikan herkuilla

Revontuli Bowling Diner tarjoaa listan täydeltä Amerikan herkkuja, joihin lukeutuvat niin burgerit, wingsit kuin sandwichitkin. Lisäksi Dinerissa herkuttelun voi kätevästi yhdistää keilailuun ravintolan yhteydessä sijaitsevilla keilaradoilla.


Katso menu

ulkoilua kauniissa talvimaisemissa

Omatoimiset talviaktiviteetit lukeutuvat myös Revontulen hiihtoloman kohokohtiin. Vuokrattavissa on muun muassa lumikenkiä ja fatbikeja, joilla pääsee kätevästi nauttimaan ulkoilusta. Lisäksi hiihtoladut lähtevät aivan mökkikylän laidalta.


Tutustu aktiviteetteihin

HIIHTOLOMIEN VIIKKO-OHJELMA


TALVEN TAIKAA EVÄSRETKI - 39 € / HLÖ

Tiistaina 28.2. klo 13 järjestetään koko perheen opastettu talviretki Lomakeskus Revontulesta lumikenkäillen talvisen metsän ja järvimaiseman halki laavulle nauttimaan herkullisista eväistä ja talven luonnosta.


LUMIKENKÄILLEN TALVISEEN LUONTOON - 59 € / HLÖ

Torstaina 23.2. klo 13 järjestetään opastettu lumikenkäretki talviseen luontoon. Lähdemme Lomakeskus Revontulesta, reitti kulkee järvimaiseman ja metsän kautta laavulle jossa nautimme retkieväät ja lämmintä kaakaota.Retkelle voi ilmoittautua Revontulen myyntipalvelun tai vastaanoton kautta, puh 014 8448 200 tai myynti@revontuli.fi (Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine allergiat)

Ilmoittautumiset viim. ke 22.2. klo 14:00 mennessä. Retken toteutukseen minimi osallistujamäärä 4 hlöä ja max 10 hlöä.

Retken hintaan sisältyy oppaan palvelut, välineet, retkieväät ja lämmin juoma sekä järjestäjän vastuuvakuutus. Retken järjestelyistä vastaa Lazydog Adventures. Lisätietoja retkestä ja sen sisällöstä voi kysellä: info@lazydog.fi tai 040 358 6609 /Teija

tunnelmalliset löylyt saunamaailmassa

Revontulen saunamaailmassa on kaiken kaikkiaan viisi erilaista saunaa, joiden löylyissä rentoutuu sekä mieli että keho. Hiihtolomilla on mahdollisuus nauttia Avoimissa saunailloissa tai varata yksityisvuoro saunamaailtasta.


Tutustu saunoihin