Revontulen juhannus

Juhannus on kesän ja yöttömän yön juhlaa, jolloin nautitaan saunomisesta järvimaisemissa, tanssitaan läpi yön ja rentoudutaan auringon siintäessä horisontissa.

juhannuskokko

Revontulen perinteinen juhannuskokko roihuaa jälleen tänä juhannuksena Iso-Virmasjärven rannassa.


Kokon sytytysaika on klo 22


Saunavuoro Loitsusaunalle

Loitsu ja Laguna saunoille on varattavissa omia saunavuoroja koko juhannusviikonlopun ajan. Saunavuorot ovat 1,5 h ja kattavat sekä saunan että porealtaan yksityiskäytössä. Saunavuoron hinta on 150 € / 1,5h


saunavuoron voit varata soittamalla vastaanottoon: 014 8448 200


Avoin saunailta Perjantaina JA Lauantaina

Revontulen yleinen juhannussauna on perjantaina avoimen saunaillan merkeissä, jolloin käynnistämme myös Saunamaakuntaviikon, jota vietetään koko Keski-Suomen alueella 25.6.-2.7.2022. Juhannusaattona Saunapolulla lämpiävät perinteinen savusauna sekä kostealöylyinen telttasauna.


Lue lisää


Juhannustanssit tähtiartistien tahdissa

Hangan lava tarjoaa huippu kattauksen tähtiartisteja. Viikonlopun aikana lavalle nousevat muun muassa Suvi Teräsniska, Mikko Harju sekä Popeda. Juhannustanssimajoituksen saat kätevästi Revontulesta.


Rennosti luonnossa nauttien

Revontulesta löytyy kattava valikoima omatoimisia aktiviteetteja veteen sekä maalle. Lajeina löytyvät muun muassa SUP-lautailu, vesipyöräily, melonta sekä Fatbike pyöräily. lisäksi innokkaat golffarit pääsevät viheriölle nauttimaan. Lisäksi sateen yllättäessä esimerkiksi keilailu on vertaansa vailla.


Katso vaihtoehdot


Juhannuksen golfloma

Vietä juhannus golfin parissa nauttien samalla resortin mukavuuksista. Golfarin juhannuspaketti 218 € / hlö

  • 2 yön majoitus 2 h huoneessa
  • aamiaiset ravintolassa
  • hotellisauna
  • 2 green feetä /hlö majoituksen aikana

Hyödynnä tarjous