Revontulen Pikkujoulut 2021

Revontulen pikkujouluissa viihdytään Suomen eturivin artistien tahdissa ja nautitaan herkullisista pikkujoulupöydän antimista.


Revontulessa pikkujouluja juhlitaan elävän musiikin ja herkullisen ruuan merkeissä. Eturivin artistit viihdyttävät marras-joulukuussa viikonloppuiltaisin. Pikkujoulupöydän antimista nautitaan perinteisen pikkujoulun noutopöydän tai kolmen ruokalajin Revontuli Menun muodossa. Rennommissa merkeissä pikkujouluja voi juhlistaa myös oman porukan saunaillassa tai Revontuli Bowling Dinerissa keilaillen ja Amerikan herkuista nautiskellen.

Pikkujoulun artistikattaus

20.11 FBI-beat

27.11 Souvarit

3.12 Steve 'n' Seagulls

4.12 Kake Randelin

11.12 Ressu Redford

Katso syksyn koko ohjelmisto


Pikkujoulupaketti 59 €

Sisältää lipun liveartistin keikalle sekä pikkujouluruokailun. Perinteinen joulunoutopöytä on tarjolla 27.11 sekä isommille ryhmille tilauksesta. Pienemmille ryhmille pikkujoulumenu tarjoillaan lautastarjoiluna.

Varaukset:

myynti@revontuli.fi

p. 014 8448 291

Katso Pikkujoulupöydän MenuPikkujoulun majoituspaketti alk. 117 € / hlö

Sis. Majoituksen 2 hlö huoneessa, pikkujouluruokailun, lipun liveartistin keikalle, hotellisaunan käytön klo 17-21 ja aamiaisen ravintola Loimussa.

20.11. ja 4.12: 117 € / hlö

muut illat 122 € / hlö

Varaukset: myynti@revontuli.fi / p. 014 8448 200


Saunatilat pikkujouluihin

Pikkujoulut järjestyvät Revontulessa rennosti myös saunaillan merkeissä. Iso-Virmasjärven rannassa sijaitsevat savusauna ja Loitsu-sauna takkatupineen ovat oivallisia oman porukan illanviettoon. Myös ruokailut järjestyvät omalle takkatuvalle.

Lue lisää saunoista


Dinerin pikkujoulut

Revontuli Bowling Dinerissa illanvietto sujuu keilauksen, hyvän musiikin ja seuran sekä burgereiden merkeissä. 50-luvun amerikkalaisteemainen Revontuli Bowling Diner soveltuu letkeään ja leppoisaan pikkujoulun viettoon.

Revontuli Bowling Diner


pIKKUJOULUKISAILUT

Unohtumat pikkujoulut järjestyvät Revontulen pikkujoulukisailujen merkeissä. Revontulen pikkujoulukisailuvalikoima sisältää monipuolisia aktiviteetteja aina glögi joogasta vauhdikkaaseen ja kekseliäisyyttä testaavaan kisailuun.

LUE LISÄÄ PIKKUJOULUKISAILUISTA


Pyydä tarjous pikkujouluista

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin suunnitellaan yhdessä teidän porukallenne täydellinen pikkujouluilta!

myynti@revontuli.fi

p. 014 8448 291