Revontulen syksy

Ruskan väreissä hehkuva luonto, ulkoilua kirpakassa syyssäässä sekä illan tullen käpertyminen takkatulen ääreen tai saunan lempeisiin löylyihin - tunnelmallinen miniloma Revontulessa katkaisee mukavasti arkisen ahertamisen ja antaa syksylle jotakin, mitä odottaa.

Syksyllä Revontulen vierailulla kannattaa ainakin tehdä päiväretki tai useampikin läheisiin luontokohteisiin, tehdä melontaretki Iso-Virmaalle tai läskipyöräajelu lähimaastoon. Revontuli on syksyllä myös golfarin unelmakohde - ulkoilupäivän päätteeksi on ihanaa siirtyä rantasaunan lempeisiin löylyihin tai oman mökin takkatulen äärelle, käydä nauttimassa Ravintola Auroran syksyinen Revontuli Menu tai herkulliset burgerit keilauksen lomassa Revontuli Bowling Dinerissa.

Ysitien varressa, 50 kilometriä Jyväskylästä Kuopion suuntaan sijaitsevaan Revontuleen pääset näppärästi paitsi autolla, myös junalla. Hankasalmelle pääsee suoralla junayhteydellä muun muassa Helsingistä, Tampereelta ja Pieksämäeltä.

majoitusta moneen makuun

Majoittuisitko mieluiten ruskan väriloistoa ja järvimaisemaa lasi-iglun sängystä ihastellen vai oman mökkisaunan löylyistä ja takkatulen lämmöstä nautiskellen? Vai onko valintasi helppo ja mutkaton hotellimajoitus, jossa ravintolapalvelut, keilahalli ja golfkenttä ovat kaikki aivan muutaman askelman päässä?

Lue lisää majoitusvaihtoehdoista


luonto alkaa ulko-ovelta

Ympäröivä luonto tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa syksyisiin päiviin. Revontulen vierailulla kannattaa tutustua Häähninmäen ulkoilualueeseen ja pistäytyä sen uudessa näkötornissa, tai vierailla Etelä-Konneveden kansallispuistossa. Ilman autoakin pääsee suoraan Revontulesta muun muassa Keskisenlammen luontopolulle, läski-pyöräilemään ja melomaan Iso-Virmasjärvelle. Revontulen rannan nuotiokota on kaikkien vieraidemme vapaassa käytössä.

Luontokohteet lähistöllä

Aktiviteetit Revontulessa


rantasaunan lempeät löylyt

Rantasaunan lempeät löylyt lämmittävät ulkoilupäivän päätteeksi. Revontulen rantasaunoilla on sekä yleisiä sekasaunavuoroja että mahdollisuus varata yksityisiä saunavuoroja. Avoimia savusaunailtoja järjestetään kerran viikossa, syyslomaviikoilla kahdesti viikossa. Lisäksi Laguna-saunat lämpenevät yleisillä vuoroilla hemmotteluloman varanneille. Muina aikoina Laguna-saunoille on mahdollista varata yksityisvuoroja.

Katso tulevat savusaunaillat

Lue lisää Laguna-saunoista


syksyn makuja lautasella

Revontulen kaksi ravintolaa tarjoavat vaihtelua useammankin päivän mittaiselle lomalle. Tunnelmallisessa revontuliteemaisessa Ravintola Aurorassa nautitaan illallista pitkän kaavan mukaan - kolmen ruokalajin Revontuli Menussa maistuvat syksyisen luonnon antimet. Revontuli Bowling Diner taas tarjoaa mutkattomat Amerikan herkut keilailun päälle. Revontulen ravintolat ovat avoinna syyskuussa päivittäin ja lokakuusta alkaen keskiviikosta lauantaihin (syyslomaviikolla 17.-30.10. avoinna päivittäin).

Lue lisää ravintoloista


viihdeillat palaavat lokakuun lauantai-iltoihin

Lokakuun alusta lähtien Revontulessa esiintyvät lauantai-iltaisin Suomen ykkösrivin artistit. Ohjelmistossa luvassa muun muassa diskopopin kuningatar Erika Vikman, koko Suomen sydämet sulattanut ihastuttava Behm, perinteistä tanssimusiikkia muun muassa Souvareiden ja Pekkaniskan poikien tahtiin, Suvi Teräsniska, Kolmas Nainen, Reino Nordin ja monia muita.

Katso viihdeohjelma tästä


Hemmotteluloma-
paketit hotellissa
ja lasi-igluissa
Lue lisää
golfarin unelmakohde myös syksyllä Revontuli Golf
Kuinka saapua perille Saapumisohjeet

Ajankohtaista

Uusi vuosi Revontulessa
Uudenvuodenaattona Revontulessa saunotaan, tanssitaan sekä nautitaan hyvästä…
Revontulen Black Friday
Revontulen Black Friday on Black Weekend - huokeita majoitustarjouksia,…
Revontulen maittavat jouluateriat
Revontulen perinteiset jouluateriat täyttävät vatsat jouluisilla herkuilla sekä…
Revontulen Pikkujoulut 2021
Revontulen pikkujoulupaketit ovat täynnä ykkösluokan liveartistien musiikkia…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää