Viihdeillat käynnistyvät lokakuussa

Revontulen viihdeillat käynnistyvät taas Suomen ykkösrivin artisteilla

Viihdeillat palaavat jälleen tauon jälkeen Revontulen viikonloppuiltoihin. Luvassa on upea artistikattaus, jonka starttaa lauantaina 2.10. Roxette Ultimate Tribute - superilta Roxette-faneille ysärihengessä. Launtaina 9.10. lavalle astelee tämän hetken discopopin kiistaton kuningatar Erika - luvassa taatusti huikeat bileet. Lokakuu huipentuu Suomen tämän hetken kuumimman nimen, ihastuttavan Behmin keikkaan 16.10.

Viihdeillan yhteydessä majoitut mukavasti Revontulen hotellissa, lasi-igluissa tai lomamökeissä. Suoraan Revontulen kautta varattuihin hotellihuonehintoihin sisältyvät aina pääsyliput viihdeiltaan. Mökki- ja lasi-iglumajoitukseen liput on ostettavissa erikseen. Kerää siis kaverit kasaan, varaa porukalle oma saunallinen mökki tai viihdepaketit hotellista, joista vain muutama askelma jammaamaan Roxeten hittien tai Erikan tahtiin. Tai miltä kuulostaisi ylellinen hemmotteluloma lasi-iglussa järvinäköaloin alkumaljoineen, illallisineen ja rantasaunoineen, ja illan huipennuksena lumoava Behm?

Revontuli Resortiin kannattaa viihdeartistien lisäksi nauttimaan myös resortin muusta, monipuolisesta palvelutarjonnasta - kauempaakin. Ravintolat, saunamaailma ja aktiviteetit takaavat, että viihdyt Revontulen Mukavuusalueella koko viikonlopun. Hankasalmella, Ysitien varrella, 50 km Jyväskylästä Kuopion suuntaan sijaitsevaan Revontuli Resortiin saavut oman auton lisäksi näppärästi myös julkisilla. Hankasalmelle pääset suoralla junayhteydellä muun muassa Jyväskylästä, Helsingistä ja Tampereelta.


Katso keikkakalenteri
ja varaa liput
Varaa nyt


Viihdepaketit ja
muut majoitus-
vaihtoehdot
Lue lisää
Aloita keikkailta illallisen merkeissä Ravintolat

Ajankohtaista

Viihdeillat käynnistyvät lokakuussa
Revontulen viihdeillat käynnistyvät taas Suomen ykkösrivin artisteilla.…
Revontulen syksy
Syksyinen luonto, takkatulen loimu, saunan lempeä lämpö ja Ravintola Auroran…
Kesäloma Revontulessa
Kesäloma Revontulessa on täynnä aktiviteetteja ja nautiskelua. Majoitu…
Revontulen juhannus
Revontulen mukavuusalueella paljon mukavaa tekemistä juhannuksena. Juhannuksen…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää