REVONTULEN VIIHDEILLOISSA SUOMEN YKKÖSARTISTIT

Revontulen viihdeiLTOJEN SYKSY PITÄÄ SISÄLLÄÄN Suomen ykkösriVIN ARTITEJA JOKAISEEN MAKUUN

Revontulen syksyn viihdeillat ovat täydessä vaihdissa. Kattavassa artistikattauksessa on luvassa 30.10. Suvi Teräsniska, 6.11. Reino Nordin ja 13.11. Kolmas Nainen. Viihdeillat tarjoavat myös tanssia liveorkestereiden tahdissa, kun muun muassa FBI-beat ja Souvarit nousevat lavalla. Eikä siinä vielä kaikki! Pikkujoulukauden kattauksesta löytyvät myös Steve 'n' Seagulls, Kake Randelin sekä pikkujoulukarkelot huipentava Ressu Redford.

Viihdeillan yhteydessä majoitut mukavasti Revontulen hotellissa, lasi-igluissa tai lomamökeissä. Suoraan Revontulen kautta varattuihin hotellihuonehintoihin sisältyvät aina pääsyliput viihdeiltaan. Mökki- ja lasi-iglumajoitukseen liput on ostettavissa erikseen. Kerää siis kaverit kasaan ja varaa porukalle oma saunallinen mökki tai viihdepaketit hotellista, joista vain muutama askelma jammaamaan Kolmannen Naisen hittien tahtiin tai tanssimaan Souvareiden tarttuviin rytmeihin. Tai miltä kuulostaisi ylellinen hemmotteluloma lasi-iglussa järvinäköaloin alkumaljoineen, illallisineen ja rantasaunoineen, ja illan huipennuksena lumoava Behm?

Revontuli Resortiin kannattaa viihdeartistien lisäksi nauttimaan myös resortin muusta, monipuolisesta palvelutarjonnasta - kauempaakin. Ravintolat, saunamaailma ja aktiviteetit takaavat, että viihdyt Revontulen Mukavuusalueella koko viikonlopun. Hankasalmella, Ysitien varrella, 50 km Jyväskylästä Kuopion suuntaan sijaitsevaan Revontuli Resortiin saavut oman auton lisäksi näppärästi myös julkisilla. Hankasalmelle pääset suoralla junayhteydellä muun muassa Jyväskylästä, Helsingistä ja Tampereelta.


Katso keikkakalenteri
ja varaa liput
Varaa nyt


Viihdepaketit ja
muut majoitus-
vaihtoehdot
Lue lisää


Aloita keikkailta illallisen merkeissä Ravintolat
Ajankohtaista

Revontulen Isänpäivälounas
Isänpäivänä 14.11 Revontulessa tarjoillaan kattava isänpäivälounas kaikkien…
Revontulen Pikkujoulut 2021
Revontulen pikkujoulupaketit ovat täynnä ykkösluokan liveartistien musiikkia…
Revontulen joulupaketit 2021
Revontulen joulu on perinteinen suomalainen joulu, mutta ilman joulukiireitä ja…
Syksyn viihdeillat täydessä vauhdissa
Revontulen syksyn viihdeillat on täytetty Suomen ykkösrivin artisteilla.…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää