Tiimikisailut

Nämä ryhmäkisailut kohottavat taatusti tiimihenkeä, kun ryhmät pääsevät ottamaan toisistaan mittaa erilaisten tehtävien parissa.

jalkapallobiljardi

Jalkapallobiljardi on hauska seurapeli, jossa pelataan biljardia jalkapalloilla 8-pallon säännöillä ja jaloilla potkien. Tätä tiimiyttävää peliä voi pelata joukkueina tai yksi vastaan yksi -periaatteella. Mahdollista toteuttaa sekä sisä- että ulko-ohjelmana. Ohjelmapalvelun järjestää yhteistyökumppanimme Evenda Oy.

Hinta:

Pelkkä pelin vuokra 390 € + alv 24%/ max 6 h

Max. 3 tunnin peli, pelin vetäjä paikalla 480 € +alv 24%


amazing race

Kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan kartta, jonka avulla suunnistetaan ensimmäiselle rastille. Rasteilla ryhmä suorittaa annetun taktisen tehtävän ja saa ohjeet seuraavalle rastille. Ensimmäinen joukkue maalissa voittaa. Amazing Race sopii kaikille, jotka kaipaavat vauhdikasta kisailua! Amazing Race on ulko-ohjelma. Ohjelmapalvelun järjestää yhteistyökumppanimme Evenda Oy.

Kesto: 1-2 tuntia

Hinnat:

420 € + alv 24% / 10-19 hlöä

570 € + alv 24% / 20-29 hlöä

720 € + alv 24% / 30-40 hlöä


suurmasteri

Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen. Tehtävinä voi olla mm. Kuinka näyttävän domino-efektin saatte rakennettua? Kuinka pitkälle saatte ammuttua tennispallon rakentamallanne katapultilla? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti! Suurmestari voidaan toteuttaa sisä- tai ulko-ohjelmana. Ohjelmapalvelun järjestää yhteistyökumppanimme Evenda Oy.

Kesto: 1-2 tuntia

Hinnat:

420 € + alv 24% / 10-19 hlöä

570 € + alv 24% / 20-29 hlöä

720 € +alv 24% / 30-40 hlöä


forest & back

Forest and Back -teemapäivänä päästään vaeltamaan! Osallistujat jaetaan joukkueisiin ja heidän tehtävänään on löytää tehtävärasteille annettujen ohjeiden mukaisesti. Rastilla suoritetaan erilaisia jännittäviä sekä tiimyttäviä haasteita, joissa tarvitaan päättelykykyä ja vuorovaikutustaitoja. Reitin pituus sekä haasteiden vaativuus määritellään osallistujien mukaisesti. Forest & Back sopii luonnon ystäville! Ohjelman toteuttaa yhteistyökumppanimme Evenda Oy.

Kesto: 2 tuntia

Hinnat:

420 € + alv 24% / 10-19 hlöä

570 € + alv 24% / 20-29 hlöä

720 € + alv 24% / 30-40 hlöä


farmi-haaste

Ketkä ovat farmin kingejä? Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa päästään kisaamaan esimerkiksi naulojen tarkkuuslyönnissä, tietokilpailuissa sekä muiden haasteiden parissa. Haasteissa päästään käyttämään niin fyysistä voimaa, tietoa ja tarkkuutta. Sopii kaikille, jotka haluavat kisailla monella eri osa-alueella! Farmi-haaste on ulko-ohjelma. Ohjelmapalvelun järjestää yhteistyökumppanimme Evenda Oy.

Kesto: 2 tuntia

Hinnat:

420 € + alv 24% / 10-19 hlöä

570 € + alv 24% / 20-29 hlöä

720 € + alv 24% / 30-40 hlöä


koostevideo parhaista muistoista

Evenda Oy:n järjestämien kisailuiden yhteyteen on mahdollista tilata koostevideo muistoksi. Mikä on paras muistosi työkavereista? Mitä et ole kertonut vielä työkavereille, mitä haluaisit kertoa heille? Tapahtumanne alkupuolella kuvataan lyhyitä haastatteluvideoita, joista koostetaan video. Tapahtuma huipentuu siihen, kun video paljastetaan! Video lähetetään myös teille tapahtuman jälkeen.

Hinta: 520 € +alv 24%

Ajankohtaista

Uusi vuosi Revontulessa
Uudenvuodenaattona Revontulessa saunotaan, tanssitaan sekä nautitaan hyvästä…
Revontulen Black Friday
Revontulen Black Friday on Black Weekend - huokeita majoitustarjouksia,…
Revontulen maittavat jouluateriat
Revontulen perinteiset jouluateriat täyttävät vatsat jouluisilla herkuilla sekä…
Revontulen Pikkujoulut 2021
Revontulen pikkujoulupaketit ovat täynnä ykkösluokan liveartistien musiikkia…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää