Pikkujoulukisailut

Pikkujoulukisailut tarjoavat unohtumatonta ohjelmaa pikkujouluihin. Nämä joulumieltä mukanaan tuomat kisailut pitävät sisällään rentoa yhdessäoloa sekä tiimihengennostatusta eri muodoissa.


glögijooga

Glögijooga on hyvänmielen joogaa rennolla meiningillä, samalla lämmittävää glögiä siemaillen. Glögijooga sopii kaikille, sillä se ei vaadi aiempaa kokemusta. Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että glögi pysyy mukissa sen suuremmin läikkymättä! Ohjelmapalvelun järjestää yhteistyökumppanimme Evenda Oy.

Kesto: 0,5 tuntia

Hinta:

290 € / max 30 hlö (hintaan eivät sisälly juomat)

Alkoholillinen glögi: 9 €

Alkoholiton glögi: 6,50 €


SUURMASTERI

Suosittu tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa suoritetaan kekseliäisyyttä ja heittäytymistä vaativia tehtäviä! Suurmasterin jouluversiossa tehtävänä voi olla mm. kuinka pitkälle saatte ammuttua tonttu-ukon rakentamallanne katapultilla? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti! Ohjelmapalvelun järjestää yhteistyökumppanimme Evenda Oy.

Kesto: 1-2 tuntia (sisä- tai ulko-ohjelma)

Hinnat:

420 € / 10-19 hlöä

570 € / 20-29 hlöä

720 € / 30-40 hlöä


xmas race

Pikkujoulut pitäisi startata, mutta joulumieli vielä on hukassa? Xmas Racen aikana joulumieltä uhkaavista tekijöistä hankkiudutaan eroon. Tehtävänä voi olla esimerkiksi stressitekijöiden ampuminen itserakennetulla ritsalla. Kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan kartta, jonka avulla suunnistetaan ensimmäiselle rastille. Rasteilla ryhmä suorittaa annetun taktisen tehtävän ja saa ohjeet seuraavalle rastille. Ensimmäinen joukkue maalissa voittaa. Xmas Race sopii kaikille, jotka kaipaavat vauhdikasta kisailua! Ohjelman toteuttaa yhteistyökumppanimme Evenda Oy.

Kesto: 1-2 tuntia (ulko-ohjelma)

Hinnat:

420 € / 10-19 hlöä

570 € / 20-29 hlöä

720 € / 30-40 hlöä


mestaritonttu

Ken onkaan yrityksenne suurin joulufani? Toteutamme tietokilpailun, joka sisältää jouluaiheisia kysymyksiä, kuva-arvoituksia ja musavisabiisejä. Visa vaatii yleistietämystä ja nopeaa reagointikykyä! Ohjelmapalvelun järjestää yhteistyökumppanimme Evenda Oy.

Kesto: 1 tunti

Hinnat:

360 € / 10-19 hlöä

510 € / 20-29 hlöä

660 € / 30-40 hlöä


jouluinen tiimikisa

Hupaisassa tiimikisassa pääsette haastamaan toisenne erilaisissa jouluisissa tehtävissä, kuten joulusukan täytössä. Tehtävät eivät ole niin helppoja kuin miltä ne alkuun saattavat kuulostaa. Ne vaativat hyvää tuntoaistia, visuaalista silmää, ripauksen heittäytymistä ja puurokauhallisen strategisia taitoja. Miltä tiimiltä joulupuuhat sujuvat sukkelimmin? Ohjelmapalvelun järjestää yhteistyökumppanimme Evenda Oy.

Kesto: 1-2 tuntia

Hinnat:

420 € / 10-19 hlöä

570 € / 20-29 hlöä

720 € / 30-40 hlöä

Ajankohtaista

Revontulen Isänpäivälounas
Isänpäivänä 14.11 Revontulessa tarjoillaan kattava isänpäivälounas kaikkien…
Revontulen Pikkujoulut 2021
Revontulen pikkujoulupaketit ovat täynnä ykkösluokan liveartistien musiikkia…
Revontulen joulupaketit 2021
Revontulen joulu on perinteinen suomalainen joulu, mutta ilman joulukiireitä ja…
Syksyn viihdeillat täydessä vauhdissa
Revontulen syksyn viihdeillat on täytetty Suomen ykkösrivin artisteilla.…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää