JOOGA- JA HYVINVOINTIOHJELMAT

Ryhdin kohennus sekä erilaiset hauskat joogamuunnelmat sopivat työpaikan virkistyspäivän tai vaikkapa polttareiden ohjelmanumeroksi.

Hyvinvointi- ja joogaohjelmat järjestetään Revontuli-salissa tai kesäaikaan halutessanne ulkona. Ne ovat matalan kynnyksen liikunta-aktiviteettejä, eivätkä vaadi esimerkiksi aiempaa kokemusta joogasta. Tärkeintä on rentoutuminen ja hauskanpito.

VIINIJOOGA

Kuplivaa rentoutumista Viinijoogan säihkyvien asanoiden parissa

Viinijoogatunnilla nautitaan alkuun rentoutumisesta ja viinin maistelusta. Tämän jälkeen perinteisten joogaliikkeiden yhteydessä nautitaan maistuvaa viiniä pienin kulauksin. Tunnin huipentavat kuplivat tasapainoliikkeet ja loppurentoutus. Viinijoogatunnille kannattaa tulla pilke silmäkulmassa. Viinijoogan järjestää yhteistyökumppanimme H A A V E.

Ryhmäkoko: min. 6 hlöä

Hinta: 43,90 € / hlö sis. ALV

Ryhmätarjous: 385 € sis. ALV (ryhmäkoko 10 hlöä)

Sisältää: 30 minuutin ohjatun viinijoogatunnin, valinnan mukaan 12 cl talon valko- tai punaviiniä / hlö sekä jumppamaton. Voit halutessasi tuoda myös oman jooga/jumppamaton.

RYHDIN KOHENNUS

”Ryhtiä ja selän hyvinvointia lempeiden harjoitteiden parissa”

Lempeät lihaskuntoa ja liikkuvuutta vahvistavat liikkeet kohentavat ryhtiä ja koko olemusta. Liikkeet tehdään rauhallisella tahdilla omaa kehoa kuunnellen. Tämä tuokio sopii jokaiselle itsestään huolta pitävälle. Ohjelmapalvelun tuottaa yhteistyökumppanimme H A A V E.

Ryhmäkoko: min. 6 hlöä

Hinta: 36,20 € / hlö sis. ALV

Ryhmätarjous: 330 € sis. ALV (ryhmäkoko 10 hlöä)

Sisältää: 45 minuutin ohjatun Ryhdin kohennus -tunnin, jumppamaton. Voit halutessasi tuoda myös oman maton.

RYHDIN KOHENNUS & VIINIJOOGA

Voit varata Ryhdin kohennuksen ja Viinijoogan myös 1,5 tunnin kestoisena yhteispakettina.

Ryhmäkoko: min. 6 hlöä

Hinta: 69,20 € / hlö sis. ALV

Ryhmätarjous: 605 € sis. ALV (ryhmäkoko 10 hlöä)

Sis. 45 minuutin ohjatun ryhdinkohennuksen ja 30 minuutin ohjatun viinijoogan, valinnan mukaan 12 cl talon puna- tai valkoviiniä / hlö sekä jumppamaton. Halutessasi voit myös tuoda oman maton.

OLUTJOOGA

Olutjooga on joogaa rennolla meiningillä, samalla maittavaa juomaa siemaillen. Olutjooga sopii kaikille, sillä se ei vaadi aiempaa kokemusta. Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että olut pysyy lasissa sen suuremmin läikkymättä. Jooga voidaan toteuttaa millä tahansa juomalla, esim. kahvilla tai skumpalla. Ohjelmapalvelun tuottaa yhteistyökumppanimme Evenda Oy.

Kesto: 30 min

Hinta:

320 € + 24 % alv / 10-30 hlö

450 € + 24 % alv / 31-50 hlö

570 € + 24 % alv / 51-70 hlö

(Joogan aikana nautittavat oluet ja muut virvoitusjuomat laskutetaan erikseen).

Scroll to Top