KEILAUS

Tule viihtymään ja pitämään hauskaa Keski-Suomen persoonallisimpaan keilaravintolaan.

Revontulen kuusiratainen keilahalli palvelee Keski-Suomessa Hankasalmella kaiken ikäisiä asiakkaita, joten keilaamaan voi tulla vaikka koko perheen voimin. Koko perheellä keilaamista avustavat muun muassa nostettavat laidat sekä heittoavustin, jotka estävät pallon joutumista ränniin. Valittavissa sekä perinteistä, että hohtokeilausta. Tässä on mukavuusalue kohdillaan! Keilaratojen yhteydessä on 50-luvun amerikkalaisteemainen ravitola Revontuli Bowling Diner, jonka ruokalistalta löytyvät parhaat burgerit ja muut monipuoliset Amerikan herkut. Revontulen kautta saa myös välineet tavoitteellisemman keilaharrastukseen Keila Pro Shopista.

VARAA KEILAVUORO NETISSÄ

RATAHINNAT

keilausNormaaliOpiskelija / eläkeläinen (*)
ma – pe25 €15 €
la – su30 €

Hohtokeilaus klo 15 alkaen

Kenkävuokra 2€

Ilmoitetut ratahinnat per yksi (1) tunti

HUOM! Arkipyhinä keilaradat viikonloppu hinnoilla

(*) Opiskelija- ja eläkeläisalennus voimassa vain arkisin perinteiseen keilaukseen.
Maanantaisin koko päivän
Tiistaista torstaihin klo 17 saakka
Perjantaisin klo 15 saakka

Paikan päällä suoritettavissa maksuissa maksuvälineenä käyvät myös Epassi, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä eazybreak.

KUUKAUSIKORTTI

REVONTULI BOWLING KUUKAUSIKORTTI 85 €

Revontuli Bowling keilaus kuukausikortti 85 €. Kortti on voimassa ostohetkestä kuukauden ajan Revontuli Bowling Dinerin aukioloaikoina.

Kuukausikortti on henkilökohtainen ja henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä. Jos muita keilaajia tulee samalle radalle, niin kausikortti kattaa vain kortin omistavan osuuden.

Keilakenkävuokra ei sisälly hintaan.

OHJATTU KEILAKISA

VIETÄ SYNTTÄRIT KEILATEN

REVONTULI BOWLING DINNER

Scroll to Top