Omatoimista tekemistä

Rentoutuessaan on mukava myös puuhailla jotain omatoimista. Mukavuusalueella on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja joita voi harrastaa vapaasti ja maksutta.

Vaikka Revontuli sijaitsee 9-tien varrella, pitää äänivalli liikenteen melut poissa häiritsemästä tunnelmaa mukavuusalueella.


Ranta

Revontuli sijaitsee Iso-Virmasjärven vieressä. 300 metriä pitkä rantaviiva on luonnon hiekkarantaa ja saunoilta avautuu kauniit maisemat järvellä kesällä ja talvella.


Pihapelit

Mökkeilyn ja saunomisen ohessa on mukava harrastaa pihapelejä. Tarjolla on mölkkyä, petanqueta ja lentopalloa! Vastaanotosta saat hakea pelejä veloituksetta käyttöön 10€ panttia vastaan.

Trampoliinit

Tenniskentän ja minigolfradan vieressä on 2 pihatrampoliinia jotka ovat vapaassa käytössä veloituksetta.

Frisbeegolf

Alueella kiertää kaksi 9-korista frisbeegolfrataa. Ratoja voi käyttää veloituksetta. Kiekkoja voi lainata vastaanotosta 20€:n panttia vastaan.

Footgolf

Alueellamme kiertää 6-reikäinen footgolfrata. Rataa voi käyttää veloituksetta. Lainaan saat myös footgolfpallon vastaanotosta 20€:n panttia vastaan.

Tennis

Minigolfradan vieressä on asfalttinen tenniskenttä. Kentän käyttö on ilmainen. Tennismailojen ja -pallojen vuokraaminen vastaanotosta 5€/tunti (2 mailaa, palloja). Hukkuneesta tennispallosta veloitamme 3€/kpl, jos tennismaila hajoaa tai kolhiintuu, hinta on 50€/kpl.

Minigolf

Hotellin päädyn vieressä on minigolfrata. Radan käyttö on ilmainen. Minigolfpallot ja -mailat voit vuokrata vastaanotosta, lapset (alle 12v.) 2,50€ ja aikuiset 5€.