AVOIMET SAUNAILLAT

Tervetuloa Keski-Suomeen nauttimaan Revontulen saunapolulle savusaunan sekä telttasaunan lempeistä löylyistä ja ulkoporealtaan rentouttavasta hieronnasta. Avoimia savusaunailtoja vietetään Revontulessa vähintään kerran viikossa.

Avoimina saunailtoina Revontulen saunapolulla lämpenee lempeälöylyinen savusauna, kosteat löylyt tarjoileva telttasauna sekä ulkoporeallas. Järveen pääsee pulahtamaan ympäri vuoden, talvisin rannassa on avanto.

Ilmoitamme saunaillat tällä sivulla sekä Facebook-sivuillamme noin 2 viikkoa etukäteen. Huomioithan, että saunailtapäviin vaikuttavat saunojen ryhmävaraustilanne, joten jos saunat on varattu ryhmälle, siirtyy Avoin saunailta seuraavaan viikkoon.

Avoimeen saunailtaan pääsee osallistumaan maksamalla saunamaksun. Saunamaksu maksetaan etukäteen Revontulen vastaanottoon tai vaihtoehtoisesti voit ostaa oman saunalippusi etukäteen verkkokapastamme.

Saunamaksut

19,00 € / aikuinen

9,50 € / lapsi (4-12 v.)

Saunat ovat sekasaunoja, otathan siis mukaasi uikkarin ja oman pyyhkeen. Tarvittaessa saunoilla myös lainauikkareita ja pyyhkeitä voi vuokrata 5 € / kpl. Saunoilla on omat pukeutumis- ja suihkutilat miehille ja naisille.

Saunapolulla on tarjolla vettä sekä mahdollisuus ostaa alkoholittomia ja mietoja alkoholillisia virvokkeita. Saunat ovat anniskelualuettamme – omat juomat eivät ole sallittuja.

TULEVAT AVOIMET SAVUSAUNAILLAT

 

La 16.9. klo 17-21

La 30.9. klo 17-21 – Semptember Fest

      • Semptember Fest lippu 50 € , sisältää saunamaksun ja keittiömestarin avotulella tehdyn riista-illallisen rannassa. Lisäksi vapaa pääsy viihdeiltaan ravintolaan klo 21-24, jossa esiintyy Leevi and the Leevings tribuutti.

    Scroll to Top