HYVÄN OLON SAUNA

Hyvää oloa Loitsu-saunan lämmössä ja rentoutumista ulkoporealtaassa

Sauna on suomalaisen onnellisuuden peruskivi. Saunominen on terveyden vaalimista, sosiaalista rentoutumista sekä yhteistä henkistä puhdistautumista. Anna aikaa saunalle ja itsellesi, unohda kiire, liiku rauhallisesti ja anna aistien avautua.

Kiireettömän löylynheiton, vastomisen ja peseytymisen lisäksi oleellinen osa saunomista on vilvoittelu ja veden sekä suolaisten makupalojen nauttiminen.

Revontulen Loitsu-saunassa pääset rentoutumaan kuumaan ulkoporealtaaseen sekä virkistäytymään Iso-Virmasjärveen. (Virmas=vireä, virkeä, elinvoimainen).

Saunomisaika 3 tuntia.

Paketti sisältää:

SAUNAPOLKU

Sukella mukaan suomalaisen saunan tarinaan Revontulen saunamaailmassa

Saunapolulla pääset tutustumaan kolmeen erilaiseen saunaan; perinteiseen savusaunaan, telttasaunaan ja Loitsu-saunaan. Lisäksi saunojen yhteydessä on kaksi kuumaa ulkoporeallasta ja talvella on mahdollisuus avantouintiin. Kaikki saunat sijaitsevat lähekkäin puhtaan Iso-Virmasjärven rannalla. Ryhmänne mukana kulkee ohjaaja, joka perehdyttää suomalaisen saunan historiaan, uskomuksiin ja saunan merkitykseen hyvinvointiin kokonaisvaltaisen elämyksen näkökulmasta. Saunapolulla pääset testaamaan katajavihtaa, löylytuoksuja ja hyvinvointituotteita.

Henkilömäärä: 10-50 hlöä

Tilat: Savusauna, Telttasauna, Loitsu-sauna, Loitsusaunan takkatupa ja kaksi kuumaa ulkoporeallasta

Varusteet: Jokaiselle saunojalle annetaan pyyhe ja saunatakki, jota käytetään siirryttäessä saunasta toiseen. Uima-asu ja omat crocksit tai muut jalkineet mukaan. Meiltä löytyy tarvittaessa lainauikkareita sekä crockseja.

Tarjoilut: Vesi, mehu, suolapähkinät

PERINNESAUNOTTAJAN PALVELUT

Jos haluatte sukeltaa syvemmälle saunan sieluun, niin saunapolku on myös mahdollista kokea yhdessä perinnesaunottaja Maaria Alenin opastamana. Tällöin saunapolulla kuullaan saunan tarinaa, loitsutaan, lauletaan, vihdotaan ja lopuksi Maaria vihtoo ja pesee jokaisen halukkaan. Suosittelemme lämpimästi tätä polkua kokonaisvaltaisena mielen ja kehon hyvinvointielämyksenä.

SAUNAVENYTTELY

Saunavenyttelyn liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Osa liikkeistä poistaa kireyksiä niska-hartiaseutua, selkärankaa ja lonkkia ympäröivistä lihaksista. Toiset liikkeet taas vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Saunan lempeä lämpö sulattaa tehokkaasti jännityksiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset jo yhden kerran jälkeen.

Sauna on nykyään yksi harvoista kännykkävapaista tiloista. Se on myös korville ja silmille ärsykevapaa tila, joka monia auttaa palautumaan arjen suorituspaineista. Saunassa rauhalliseen tahtiin tehty harjoitus luo läsnäoloa ja rauhoittaa mieltä. Monille saunassa tehty venyttely on paras tapa purkaa stressin oireita.

Ohjatut venyttelyharjoitukset kestävät 30-45 minuuttia. Harjoitus sopii kaikille eikä liikkeiden tekeminen edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.


Varusteet: Sopiva asu on esimerkiksi lyhytlahkeinen urheiluasu ja hihaton paita tai uima-asu.

Saunavenyttelyä pidetään Revontulen rannassa tunnelmallisessa telttasaunassa. Telttasaunaan mahtuu yhtä aikaa 12 henkilöä. Suuremmille ryhmille saunavenyttely voidaan toteuttaa kahdessa tai useammassa ryhmssä, sillä välin kun muut voivat nauttia toisen varatun saunan löylyistä, porealtaasta ja uimisesta.

Hinta: 39 € / hlö (5-12 hlöä), ei sisällä saunavuokraa.

TUTUSTU TELTTASAUNAAN

Scroll to Top