SAVUSAUNA

Suuri, pehmeälöylyinen savusauna ihastuttaa saunojansa. Perinteinen savusauna ulkoporealtaineen Iso-Virmas -järven rannassa on Revontulen Saunamaailman sydän.

Savusauna on Revontulen saunamaailman sydän. Ison savusaunan lempeissä löylyissä mahtuu yhtä aikaa saunomaan jopa 30 henkilöä. Iso-Virmasjärven rannassa sijaitsevaan saunakokonaisuuteen kuuluu myös oma ulkoporeallas ja laituri, josta pääsee pulahtamaan järveen ympäri vuoden. Saunassa on erilliset, viihtyisät pukeutumis- ja suihkutilat miehille ja naisille. Lisäksi savusaunan yhteyteen on mahdollista varata höyryävän kosteat löylyt tarjoava telttasauna. Savusaunarakennuksen vieressä sijaitsee huppea Virmashuvila, jonka takkatupa soveltuu hyvin illanviettoon saunan jälkeen, mutta myös juhla- tai kokoustilaksi ennen saunomista. Lisäksi Virmashuvilan yläkerrassa on majoitustilaa 11 henkilölle 1-2 hengen huoneissa.

Hinnat:

Savusauna 550 € / 3 tuntia

– ulkoporeallas savusaunan yhteydessä 100 €/ 3 tuntia.

Lisätunnit savusauna + poreallas 100 € / tunti

Katso savusaunan virtuaaliesittely.

Lisämaksusta:

telttasauna alkaen 100 €

saunamenut, Virmashuvila (ks. alta)

VIRMASHUVILAN TAKKATUPA

Savusaunan viereissä sijaitsevan Virmashuvilan hulppea takkatupa sopii loistavasti illanviettoon saunan jälkeen. Virmashuvilan takkatuvalle sopii 40 henkilöä. Takkatuvan varusteluun kuuluvat pitkä kokous-/ruokapöytä, sohvaryhmä, keittiö, wc, takka, juomakaappi sekä vakiona valkokangas ja tykki – muu kokousväleistö saatavilla pyydettäessä. Järvimaisemat takkatuvasta ja oma terassi järvelle päin. Takkatuvalle on mahdollista tilata ruokailu ryhmille saunamenu-listaltamme. Virmashuvilan takkatupa on anniskelualuettamme, ei omia juomia.

Virmashuvilan yläkerrassa on lisäksi majoitustilaa 11 henkilölle 1-2 hengen huoneissa, joilla jaetut wc- ja suihkutilat. Majoitustiloja on mahdollista vuokrata erikseen tai viikonlopun VIP-pakettina yhdessä savusaunan ja takkatuvan kanssa.

Katso Virmashuvilan virtuaaliesittely.

Hinnat:

Virmashuvilan takkatupa 250 € / päivä

Virmashuvilassa majoittuville 150 € / päivä.

Illanviettoa varten vuokraamme karaokelaitteita 50 € / ilta.

Virmashuvilan huoneet majoituskäytössä alkaen 113 € / 2 hh ja 85 € / 1 hh tai koko huvila viikonlopun VIP-pakettina 1470 €. Katso lisää Virmashuvilan huoneista tästä.

ILLALLINEN TAKKATUVALLA SAUNAN PÄÄTTEEKSI

Scroll to Top