VESIAKTIVITEETIT

Iso-Virmas-järveltä käsin pääset nauttimaan kauniista, keskisuomalaisesta järvimaisemasta meloen, soutaen tai sup-lautaillen. Varaa ryhmällesi ohjattu retki tai vuokraa rannasta välineet omatoimista vesillä liikkumista varten.

MELONTA

Ohjattu intiaanikanoottiretki

Retkellä käydään läpi melonnan perusteet nautiskellen samalla luonnon rauhasta ja upeista järvimaisemista. Melontaretki alkaa ja päättyy Revontulen rantaan. Matkaa taitetaan noin 8-10 km ryhmän vauhtihaluista riippuen. Melontakalustona on kahden hengen intiaanikanootit. Tämän päivän muistat pitkään!

Kesto: 2 tuntia

Ryhmäkoko: 4 – 26 henkilöä

Hinta: 65 € / hlö (sis. ALV). Hinta sisältää varusteet, vakuutuksen ja opastuksen. Kysy tarjousta isommille ryhmille.

Kanoottiretken järjestää EräsPete. Vaatetuksena säänmukainen ulkoiluvarustus.

Kanoottivuokraus

Revontulen rannassa on myös vuokrattavana ja aina lähtövalmiina kaksi intiaanikanoottia omatoimiretkille. Kanootit ovat kahden hengen kanootteja.

Kanoottivuokra:

35 € / 2 h

lisätunnit + 10 € / h

sis. kanootti, melat ja pelastusliivit

VESIPOLKUPYÖRÄT

Vesipolkupyörät ovat kesän 2021 uutuus Revontulessa! Lähde pyöräilylle tai vaikka onkireissulle Iso-Virmasjärvelle. Vesipolkupyöräily on hauska kuntoilumuoto, ja samalla oiva tapa liikkua vesillä. Vuokrattavissa 4 kpl aikuisten vesipyöriä.

Vuokrahinta:

25 € / tunti

SUP-LAUTAILU

SUP-lautailu on kuumien kesäpäivien ykkösaktiviteetti! Revontulesta vuokrattavissa aina lähtövalmiina kaksi SUP-lautaa omatoimiretkille – mikäli tarvitset enemmän lautoja, olethan yhteydessä ennakkoon.

Vuokrahinnat:

25 € / tunti

35 € / 2 tuntia

45 € / 4 tuntia

sis. SUP-laudan, pelastusliivit ja melan

KIRKKOVENERETKI

Ryhmähengen nostatusta kirkkovenereissulla Iso-Virmaalla! Veneretki alkaa saunarannasta tahtiparin valinnalla, jonka jälkeen siirrymme vesille katsastamaan kuinka yhteistyö ja rytmitaju sujuu airojen varressa.

Kesto: noin 1,5 tuntia

Ryhmäkoko: 8-15 henkilöä

Hinta: 30 € / hlö (sis. ALV)
Hintaan sisältyy opastus, pelastusliivit, kirkkovene sekä soutuhanskat.

Ohjaaja: EräsPete
Vaatetus: säänmukainen ulkoiluvarustus

SOUTUVENE

Vastaanotosta voit myös vuokrata soutuveneen tunnelmalliselle vaikkapa onkireissulle tai tunnelmalliselle iltasoutelulla.

Vuokrahinta:

10 € / tunti

sis. pelastusliivit.

Scroll to Top