Vierailukohteita lähistöllä

Revontulen lähistöllä sijaitsee monia kivoja vierailukohteita ympäri vuoden. Tapaa eläinystäviä paikallisilla tiloilla, tee matkamuisto-ostoksia Sepän Gallerian savipajassa ja tunne Hankasalmen historian havina Museokylässä. Talvisin Häkärinteet tarjoavat vauhdikasta menoa. Rauhallisempaa liikunta- ja hyvinvointiohjelmaa tarjolla Voimanpesän kursseilla.

sepän galleria

Sepän Gallerian savipajassa, noin 20 min ajomatkan päässä Revontulesta, voit tehdä matkamuisto-ostoksia sekä kokeilla myös itse puurokulhon tekoa. Sepän Galleria palvelee loma-aikoina sekä muina aikoina sopimuksen mukaan, kulloisetkin aukiolot voit tarkastaa Sepän Gallerian Facebookista.

Lue lisää


rantakorven tila

Noin vartin ajomatkan päässä Revontulesta sijaitsee Rantakorven luomutila, jossa voit tutustua erilaisiin maatilan puuhiin ja eläimiin, ratsastaa sekä ostaa tilan omia tuotteita. Tilalla järjestetään toisinaan avoimien ovien päiviä, muina aikoina sovithan vierailustasi etukäteen.

Lue lisää


Hankasalmen museokylä

Hankasalmen museokylään on koottu rakennuksia, esineitä ja valokuvia Hankasalmen eri kyläkulmilta. Museokylä on avoinna kesäisin ja ennakkoon ilmoitettuina tapahtumapäivinä, muina aikoina tilauksesta.

Lue lisää

Kuva: Jaakko Manninen


häkärinteet

Kuuden kilometrin päässä Revontulesta sijaitseva Häkärinteet on erinomainen kohde erityisesti perheille. Revontulen talvimatkailijoita palvelevat Häkän monipuoliset rinteet sekä rinneravintola.

Lue lisää


voimanpesä

Hankasalmen kirkonkylän läheisyydessä sijaitseva Voimanpesä järjestää kursseja ja valmennuksia kunnon ja hyvinvoinnin ylläpitoon rauhallisessa miljöössä. Tunnit järjestyvät tilauksesta myös Revontulessa.

Lue lisää


tarhalehdon tila

Tarhalehdon tilalla Lievestuoreella, noin vartin ajomatkan päässä Revontulesta, voit vierailla 150 eläimen asuttamalla eläinpihalla. ja kokeilla poniratsastusta.Tarhalehdon tilalla järjestetään myös ratsastuksia, niin isoille kuin pienille. Eläinpiha on avoinna talvella viikonloppuisin.

Lue lisää


metsäpirtin ponitalli

Vain 6 km päässä Revontulesta sijiatsevalla Metsäpirtin ponitallilla pääset kokeilemaan ratsastusta pienryhmä- tai yksityistunneilla. Pienryhmätunneista ja kursseista ilmoitellaan Facebookissa, yksityistunteja voi kysellä tallilta suoraan soittamalla tai sähköpostitse.


Lue lisää

Kuva: Aino Manninen