Jäsentiedote 3/2021

revontuli Golfin jäsenmaksut 2021

Muistathan, että mikäli maksat jäsenmaksusi 31.3. 2021 mennessä saat sen 10 euroa edullisemmalla hinnalla eli 55€. 1.4. alkaen jäsenyyden hinta on 65 €.

Mikäli jäsenmaksu on vielä maksamatta ja et laskua jostain syystä löydä, voit etsiä sen sähköpostistasi tai kirjautumalla nexgolfiin jäsentietoihisi.

Olemme lähettäneet kaikille jäsenillemme jäsenlaskut 9.2.2021 sähköpostilla (sähköpostin lähettäjänä on no-reply@nexgolf.fi)

Voit siis tarkistaa sähköpostisi 9.2.2021 lähettäjänä no-reply@nexgolf.fi. Muista tarkistaa myös roskapostista. Jos ei sähköposti ole sinulla enää tallella, löydät jäsenmaksulaskusi myös jäsentiedoistasi nexgolfissa.

Pääset kirjautumaan nexgolfiin seuraavasti: kirjaudu osoitteeseen: www.reg.nexgolf.fi/reg Kirjautuminen kysyy jäsennumerosi sekä salasanan. Salasana on etunimesi ja sukunimesi 2 ensimmäistä kirjainta, joista ensimmäinen on isolla sekä syntymäpäiväsi. Esimerkki Matti Meikäläinen, syntymäpäivä 6. Salasana on MaMe06. Salasanan pääset vaihtaamaan oma nexgolf- sivulla, omat asetukset ja sivun alaosasta.

Revontuli Golf ry:n puheenjohtajan tervehdys

Miksi kannattaa olla Revontuli Golf ry:n jäsen?

Jotta Suomessa voi harrastaa golfia eri kentillä, tulee pelaajan kuulua johonkin golfseuraan päästäkseen varaus- ja tasoitusjärjestelmien piiriin. Jäsenmaksu sisältää myös Suomen Golfliiton tapaturma- ja vastuuvahinkovakuutuksen.

Revontuli Golf ry:n jäsenmaksu on Suomen edullisimpia, ainoastaan 55 euroa vuodessa. Revontuli Golf ry:n jäsenenä voit pelata kentällämme yhdellä green feen hinnalla niin monta kierrosta päivässä kuin haluat. Pelaamalla yhtenä päivänä kaksi kierrosta niin olet saanut jäsenmaksun takaisin. Mikä muu golfyhteisö tarjoaa tällaista etua?

Toisena merkittävä etuna pidän sitä, että jäsenenä pääsen hyödyntämään Lomakeskus Revontulen vaihtuvia tarjouksia majoituksesta, ruokailusta ja keilauksesta. Vastaavia etuja ei muut golfyhteisöt pysty tarjoamaan jäsenilleen.

Jäsenyyteen kuuluun myös GoGolfin jäsenyys (arvo 29€ )

Jäsenedut päivittyvät aina sivulle https://www.revontuli.fi/fi/golf/jasenyys/

Kenttämme on ollut jo vuosia yksi parhaiden hoidetuista golfkentistä. Tämä palvelee tietysti jäseniä kuin vieraspelaajia. Viime kesänä valtaosa Suomen golfkentistä ruuhkaantui ja peliajat piti varata monta päivää jopa viikko etukäteen. Näin varmaankin tulee tapahtumaan ensi kesänäkin. Meillä pääsee pelaamaan rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissa poikkeuksetta samana päivänä.

Nähdään Revontulen mukavuusalueella!

Jarmo Matikainen

Revontuli Golf ry:n puheenjohtaja

Revontuli Golfin naistoimikunnan toimintaa kaudella 2021

Naistoimikunta on kokoontunut muutamia kertoja ja aloittanut toimintansa suunnittelun aktiivisesti. Naistoimikunta päivittää nettisivuille kevään mittaan toimintaansa sen varmistuttua, joten kaikki toiminnasta kiinnostuneet voivat seurailla tilannetta täältä.Muun muassa naisten omia peli-iltoja on suunnitteilla.

Naistoimikunta ottaa mielellään ideoita ja toiveita jäsenistöltä vastaan. Mikäli koet kiinnostusta tulla mukaan toimintaan tai järjestämään yhteisiä tapahtumia, ota rohkeasti yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan tai ladykapteeniin tai muihin jäseniin. Naistoimikunta toivottaa lämpimästi tervetulleeksi myös uudet naisgolffarit toimintaan mukaan. Tervetuloa rohkeasti mukaan leppoisaan porukkaan!

GoExpo Golf 2021 messut

GoExpo Golf 2021 järjestetään tänä vuonna verkossa virtuaalimessuina, 26.-28.3.2021. Luvassa on messutarjouksia, välineuutuuksia, kiinnostavaa ohjelmaa ja ajankohtaisia puheenaiheita.

Revontuli Golf on myös mukana messuilla GoGolfin osastolla. Messutarjoukset ostettavissa myös Revontulen nettikaupasta 31.3.2021 saakka.

* 1 vrk:n golfloma kahdelle 170€

* 2 yötä ja 3 päivää golfia kahdelle 390€

* 3 x green fee 99€

Lue lisää »

Revontuli Golf oy:n osakkuus

Revontuli Golf oy:n osakkeenomistajille lähetämme tämän vuoden yhtiövastikeet 23.3.2021. A-osakkeen (1 nimetty pelioikeus) yhtiövastike on 450€ ja b-osakkeen (2 nimettyä pelioikeutta tai 20 pelilippua per pelioikeus) yhtiövastike on 900€. Osakkeenomistajilla on rajaton pelioikeus sekä muita etuuksia, joista osakastiedottessa informoimme. Osakkeenomistajille tarjoamme aina kaikista edullisimman tavan golfata. Eli yhtiövastike on aina edullisempi kuin esim.kausipelioikeus.

Revontuli Golf oy on velaton yhtiö, joten rahoitusvastikkeita ei ole ja osakkeenomistaminen on turvallinen vaihtoehto.

Lue lisää »

Ajankohtaista

Koronapassi Revontulessa
Keski-Suomi on siirtynyt 29.11.2021 koronan leviämisalueeksi, jonka vuoksi…
Uusi vuosi Revontulessa
Uudenvuodenaattona Revontulessa saunotaan, tanssitaan sekä nautitaan hyvästä…
Revontulen Black Friday
Revontulen Black Friday on Black Weekend - huokeita majoitustarjouksia,…
Revontulen maittavat jouluateriat
Revontulen perinteiset jouluateriat täyttävät vatsat jouluisilla herkuilla sekä…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää