Jäsentiedote 5/2021

31.5.2021

KENTTÄMESTARIN TERVEISET

Heipähei,

uusi golfkausi on startannut käyntiin vilkkaasti pitkän ja lumisen talven jälkeen. Talvesta kenttämme selvisi kunnialla vaikka paksun lumikerroksen alla ei routaa ollutkaan ja pelipinnalla oli hyvät olosuhteet kasvitaudeille. Viheriöille talven jättämät merkit onnistuimme kuitenkin hyvin ajoitetuilla hoitotoimenpiteillä nopeasti taltuttamaan.
Tätä kirjoittaessani on toukokuun viimeinen torstai ja toivon mukaan päivittäiset sateet ovat nyt ohi, kun viime öinen sademyrsky laantui. Vettä on kentälle tullut viimeisen kymmenen päivän aikana tasaisesti joka päivä, yhteensä yli 80 mm. Keskimäärin koko toukokuussa sataa noin 41 mm. Nämä sateet kastelivat ja ovat
pitäneet nurmipinnan märkänä juuri kun se oli kuivunut talven jäljiltä. Se on tietenkin hankaloittanut kentänhoitoa ja näkynyt myös pelaajille, mutta uskon että nyt se kesä alkaa. Kaikki mukava on edessäpäin. Siitä mukavasta nauttiessamme meidän täytyy kuitenkin muistaa kentällä hyvä käytös niin kanssaihmisiä kuin kenttääkin kohtaan, koronaviruksen uhkaa unohtamatta. Lajimme suosio on tuonut kentille paljon
uusia harrastajia ja en ole voinut olla huomaamatta viime vuosina tapahtuneen golfkäytöksen höltymisen jatkumista. Haluankin muistuttaa muutamasta perusasiasta, joiden luulisi kaikille olevan päivänselvää, jotta
voisimme turvallisesti ja mutkattomasti harrastaa tätä rakasta jaloa lajiamme.

 • Kentänhoitajat tekevät parhaansa, jotta kenttä olisi pelaajille kunnossa. Silti heitä ei aina arvosteta sen vertaa, että annettaisiin heidän tehdä työnsä turvallisesti, vaan lyödään pallo kentälle jossa kenttää hoidetaan. Läheltä piti tapauksia on ollut liikaa. Kentänhoitaja näyttää aina ensin kättä nostamalla, kun antaa pelaajalle lyöntiluvan. Tämän pelaaja kuittaa nostamalla oman kätensä ja lyö viivyttelemättä.
 • Jälkien korjaaminen kentällä. Pallon alastulojälkien korjaaminen viheriöillä ja mailan maasta irrottamien turpeiden paikalleen laittaminen kuuluu pelaajalle. Se irronnut turve asetetaan lyöntijälkeen ja jalalla huolellisesti painetaan paikalleen.
 • Annettuja ohjeita ja lähtöaikoja tulee noudattaa. Viheriön ja bunkkerin välistä ei pidä viedä golfkärryjä saati ajaa golfautolla, koska nämä alueet ovat paljon pelattua tärkeää lähipelialuetta ja niistä läpi kulkemalla aiheutetaan maan tiivistymistä ja nurmikon harvenemista. Kentälle ei tule lähteä ennen annettua lähtöaikaa ja lähtöpaikka on tee numero yksi, ellei toisin ole ohjeistettu.

Rangelle on hankittu tänä keväänä kuusi uutta teemagic-lyöntimattoa, joihin normaalin teen pystyyn asettamimen onnistuu ilman ongelmia. Eli kun nurmirange on kiinni, kaikki lyönnit tapahtuvat matoilta, myös puumailalyönnit. Jos käytät vanhoja mattoja ja niissä ei normaali tee pysy pystyssä, caddiemaster myy näille matoille tarkoitetut teet edullisesti. Nurmirangea pyrimme pitämään auki kesällä viikonloppuisin. Toivotan kaikki revontuligolfilaiset ja vieraat tervetulleiksi pelaamaan ja nauttimaan tästä hienosta pelistä
kentällemme. Minä kentänhoitotiimini kanssa haluan tarjota teille nautinnollisen päivän hienolla kentällämme.

Hymyillään, kun nähdään
Harri Teittinen


Kesäkuun avoimet kilpailut

su 13.6. Naisten päivä Open (2 hlön scramble, PB hcp, arvotuin parein)

Kilpailu pelataan arvoituin parein, joten voit ilmoittautua ilman paria.

la 19.6. WAGC INVITATIONAL 2021 (2 hlön scramble, LP hcp)

Kisan voittajat saavat paikan Suomen finaaliin, josta on mahdollisuus edetä kansainväliseen finaaliin Meksikon Cancuniin.

pe-la 25.-26.6 Novelle Open (Eclectic, PB hcp)

Juhannuksen perinteinen kahden päivän eclectic-kisa. Tuloksiin huomioidaan kahden päivän tuloksista jokaisen väylä parempi tulos

Reikäpelien ilmoittauminen auki 5.6. asti

Kesäkuussa aloitetaan seuranmestaruus reikäpelit. Ilmoittaudu 5.6. mennessä, pelikaaviot tehdään seuraavana päivänä. Sarjoina miehet yleinen, seniorit M50v+ ja naiset. Seniorit ja naiset pelaavat reikäpelin tasoituksellisena.

Henkilökohtainen kesäkauden (1.6.-31.8.2021) eclectic-kilpailu alkaa 1.6.2021. Voit tavoitella koko kesäkauden ajan omaa parasta väylätulosta jokaisella väylällä.

Muut tapahtumat

to 17.6. Seurapeli-ilta (Puupää-kisa, 2 hlön scramble)

Avoin kaikille Revontuli Golfin jäsenille. Kokoontuminen klo 17.30 10-kioskille. Leikkimielinen kilpailu pelataan pelkillä puumailoilla 2 hlön joukkuein. Joukkueet muodostetaan ennen peliä. Ilmoittaudu ennakkoon.

su 20.6. Ammattilaisen opetustunti

Mahdollisuus golf ammattilainen Leena Makkosen opetukseen.
Kahden hengen jaettu tunti 30€/henkilö (koko tunti yhdelle 60€) klo 8.00-16.00 välillä. Ilmoittaudu caddiemasterille yksin tai kaksin ja esitä mahd. kelloaika toiveesi 15.6 klo 18.00 mennessä.

Opetusklinikat

Opetusklinoilla on tarjolla edullisesti opetusta Revontuli Golfin jäsenille. Ilmoittautuminen NexGolfissa tai caddiemasterille.

Tarkemmat tiedot kilpailuista ja tapahtumista löydät Revontuli Golfin kilpailukalenterista NexGolfissa.

Klubin aukioloajat

Golfareiden klubirakennuksena toimii Revontuli Bowling Diner. Bowling Dinerissa voit nauttia maukkaita annoksia ravintolassa sisällä tai terassilla tai voi tilata annokset mukaan. Katso uudistunut ruokalistamme>>.

Revontuli Bowling Diner on avoinna kesäkuun alusta lähtien joka päivä. Arkisin palvelemme klo 14-21, lauantaisin klo 12-22, sunnuntaisin klo 12-18. Juhannuksen jälkeen lisäämme aukioloaikoja ja myös lounasta saa klo 11.30 alkaen.

Revontuli Bowling Dinerista löytyvät myös 6 keilarataa. Jäsenetuna keilaradat arkisin ½ hintaan 1.4. - 30.9.2021 välisellä ajalla.

Golfarin pukuhuoneina toimivat ravintolaa vastapäätä olevan rivitalon (hotellihuoneet) alakerrassa olevat saunat. Rakennuksen keskeltä alhaalta löytyvät saunatilat sekä naisille että miehille. Pukutilat ovat avoinna joka päivä klo 8-21.

Juhannuksen golfloma Revontulen mukavuusalueella

Tule viettämään juhannusta kauniiseen keskisuomalaiseen maisemaan järven rannalle golfkentän laidalle Revontulen mukavuusalueelle.

Golfarin 2 yön juhannuspaketti 202 € / hlö, sisältäen:

 • majoitus 2 h huoneessa ( 1h huonelisä 60€)
 • aamiaiset ravintolassa
 • illalla hotellisauna lämpimänä
 • 2 green feetä / hlö

Lue lisää »

Elämyksellinen golfloma

Jäsentarjous 340 €/ vrk/ 2h (ovh. 378€ )

 • majoitus 2 h lasi-iglussa
 • aamiaiset
 • green feen kahdelle

Voimassa arkisin kesäkuun loppuun asti.

Varaukset myynti@revontuli.fi


Jäsenmaksu ja jäsentietojen päivitys

Mikäli jäsenmaksu on tälle kaudelle vielä jostain syystä maksamatta, ei hätää. Löydät jäsenmaksusi kirjautumalla NexGolfiin omiin tietoihisi tai voit pyytää caddiemasteria lähettämään laskun uudelleen sähköpostilla.

Päivitäthän myös mahdollisesti muuttuneet jäsentietosi, jotta tavoitamme sinut tarvittaessa postitse, puhelimitse tai sähköpostilla. Pääset muuttamaan tietojasi kirjautumalla omilla tunnuksillasi osoitteessa reg.nexgolf.fi tai ilmoittamalla tiedot toimistoomme puh. (014) 8448 292, caddiemaster@revontuli.fi.

Jos et ole vielä koskaan käynyt kirjautumassa tietoihisi, kirjautuminen onnistuu siis osoitteessa reg.nexgolf.fi kirjautumalla jäsennumerollasi ja salasanalla. Salasana on etunimesi 2 ensimmäistä kirjainta, joista ensimmäinen isolla kirjaimella ja toinen pienellä ja sukunimesi 2 ensimmäistä kirjainta samalla tavoin sekä syntymäpäiväsi. Esimerkki Matti Meikäläinen, joka on syntynyt 5.12. , salasana on MaMe05.
Käy vaihtamassa sivun yläkulmasta salasanasi ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. Mikäli olet jo kirjautunut aikaisemmin ja unohtanut salasanasi, laita meille viestiä.

Golfarin vakuutusturva

Golfarin jäsenmaksuun kuuluvat vakuutukset sisältävät sekä kattavan tapaturma- että vastuuvakuutuksen.

Golf on tutkitusti turvallinen harrastus – tuhatta pelituntia kohti sattuu vain 0,3 loukkaantumista. Ei kuitenkaan huolta jos jotain käy – Revontuli Golfin jäsenenä sinulle kuuluu kattava vakuutusturva.

Golfarin jäsenmaksuun kuuluvat vakuutukset sisältävät sekä tapaturma- että vastuuvakuutuksen. Molemmat ovat voimassa kaikkialla maailmassa. Tapaturmavakuutus Sporttiturva kattaa vamman hoitokulut 15 000 euroon saakka, ja vastuuvakuutus korvaa toiselle aiheutetun henkilö- ja esinevahingon. Yleisimmin tämä tarkoittaa epäonnistuneen lyönnin aiheuttamaa vahinkoa esimerkiksi autolle.

TOIMI NÄIN, JOS TAPATURMA KÄY KENTÄLLÄ:

1. Ota yhteyttä Pohjola Terveysmestari-palveluun puhelimitse tai sovelluksessa. Palvelu on avoinna Pohjola Sairaala -sovelluksen chatissa ja puhelimitse 0l00 5225 joka päivä klo 7-23.
2. Asiantuntija arvioi oireesi ja ohjaa sinut tarvittaessa suoraan oikeanlaiseen hoitoon. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät omahoito-ohjeet.
3. Saat tiedon, mitä Pohjola Vakuutuksen vakuutuksesi Pohjola Vakuutuksen vakuutusasiakkaana voit saada myös korvausratkaisun heti asioinnin aikana.

TOIMI NÄIN, JOS VAHINKO KÄY KENTÄLLÄ:

1. Pelaaja ilmoittautuu golfkentän toimistoon ja toimisto täyttää vastuuvahinkoilmoituksen sekä lähettää sen eteenpäin, jotta korvauskäsittely saadaan vireille.
2. Vastuuvahinkoilmoituksen voi ladata Golf.fi-sivulta Jäsenedut ja vakuutusturva

Jos haluaa soittaa vakuutusyhtiöön, Pohjola Vakuutuksen palvelunumero on 0303 0303, ja sieltä valitaan ’vastuuvahinko’-osio. Pohjola Vakuutuksen Vahinkoapu auttaa myös osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi

Ajankohtaiset tiedot, vakuutuksen tuoteselosteen sekä vahinkoilmoituksen voit ladata Jäsenedut ja vakuutusturva-sivuilta.

Lue lisää »

Turvallisesti golfaten - Koronaohjeistus

Koronapandemia valitettavasti vielä jyllää ja yritetään jaksaa vielä noudattaa ohjeita ja toimia turvallisesti ohjeita noudattaen. Jotta golfin pelaaminen on mahdollista Suomessa, tulee kaikkien pelaajien noudattaa alla olevia ohjeita. Golfin pelaaminen näillä ohjeilla rinnastetaan ulkoiluun.

Korona ohjeet/pelisäännöt:

 • Pidä turvaväli - Yski ja aivasta oikein - Pese kädet/käytä käsidesiä
 • Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.
 • Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.
 • Klubilla maskisuositus. Käytä maskia tartuntojen välttämiseksi.
 • Pelaaminen mahdollista 4 hengen ryhmissä.
 • Suosittelemme varausten tekemistä NexGolfin kautta. Pelioikeudella pelaavat voivat vahvistaa itse lähtönsä NexGolfin jäsensivujen etusivulta aikaisintaan 120 minuutia ennen lähtöään.
 • Vieraspelaajien ajanvaraus teetime.fi kautta.
 • Ethän kättele tai halaile pelikavereita
 • Pidä pelikavereihin riittävä turvaväli, n. 2 metriä
 • Ethän nosta muiden palloa reiästä.
 • lue lisää

Ajankohtaista

Koronapassi Revontulessa
Keski-Suomi on siirtynyt 29.11.2021 koronan leviämisalueeksi, jonka vuoksi…
Uusi vuosi Revontulessa
Uudenvuodenaattona Revontulessa saunotaan, tanssitaan sekä nautitaan hyvästä…
Revontulen Black Friday
Revontulen Black Friday on Black Weekend - huokeita majoitustarjouksia,…
Revontulen maittavat jouluateriat
Revontulen perinteiset jouluateriat täyttävät vatsat jouluisilla herkuilla sekä…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää