JÄSENTIEDOTE 2/2023

Jäsenmaksut 2023

Olemme lähettäneet jäsenillemme tulevan kauden jäsenmaksut sähköpostilla tänään keskiviikkona 1.2.2023

Lasku on tullut sinulle sähköpostiosoitteesta Maventa Transactions. Lasku on sähköpostin liitteenä tai voit turvallisesti ladata sen myös klikkaamalla linkistä.

Mikäli et ole laskua jostain syystä saanut, tarkista roskapostisi tai laskun löydät myös omista jäsentiedoistasi kun kirjaudut nexgolfiin.

Pääset kirjautumaan nexgolfiin seuraavasti: kirjaudu osoitteeseen: www.reg.nexgolf.fi/reg Kirjautuminen kysyy jäsennumerosi sekä salasanan. Salasana on etunimesi ja sukunimesi 2 ensimmäistä kirjainta, joista ensimmäinen on isolla sekä syntymäpäiväsi. Esimerkki Matti Meikäläinen, syntymäpäivä 6. Salasana on MaMe06. Salasanan pääset vaihtaamaan oma nexgolf- sivulla, omat asetukset ja sivun alaosasta.

Tai toki voit aina laittaa meille sähköpostia caddiemaster@www.revontuli.fi ja me mielellämme autamme.

Huomoithan, että jäsenmaksu on 55 €, kun sen maksaa 31.3. mennessä. 1.4. alkaen maksettaessa, jäsenmaksu on 65€.

Revontuli Golf oy:n osakkaat

Revontuli Golf oy:n osakkaat pelaavat aina kaikista edullisimmin ja saavat myös mahdollisuuden varata lähtöaikoja kentälle ennen muita pelaajia.

Revontuli Golfin osakkaille lähetämme yhtiövastikkeen ja pelioikeuden ilmoituslomakkeen erikseen helmikuun alussa.

Ensi kauden yhtiövastike a-osakkeelle (1 pelioikeus on 450 €, b- osakkeelle (2 pelioikeutta tai 20 pelilippua/pelioikeus) 900€. Lähetämme osakkaille vielä osakastiedotteen asiasta erikseen.

Revontuli Resort 30v. juhlavuosi

Revontuli Resort täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja vietämme juhlavuotta yhdessä asiakkaidemme kanssa ja joka kuukausi julkaisemme juhlavuoden kuukausitarjouksen.

HELMIKUUN JUHLAVUOSITARJOUS

Revontuli on Keski-Suomen paras paikka hiihtolomalle ja haluammekin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tarjota sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan mökkikylämme hienoudet helmikuussa tarjoushinnoin eli vain 100 € vuorokausi.

Tarjoushinta koodilla: REVONTULI30

  • 4-6 hlön lomamökki 100 € /vrk

(mininimi varaus 3 vrk, hinta voimassa 1.-19.2.2023)

Varaa omasi>>

Revontuli Golfin jäsenedut helmikuu 2023


Täyttä Häkää laskettelupaketti

Viikonlopun laskettelupaketti 160€ / hlö (ovh. 180 €) sisältäen 2 yön majoitus pe-su 2-3 hlön huoneessa, aamiainen, hotellisauna iltaisin ja päiväliput Häkälle la-su tai pe-la.

Etu on voimassa 6.1.-28.2.2023 välisenä aikana.

Häkärinteille on matkaa vain 5 km. Ja Häkärinteethän on tunnetusti paras paikka perheelle ja rinteet huippukunnossa. www.hakarinteet.fi

Varaukset puh. 014-8448 200 tai sähköpostilla myynti@www.revontuli.fi. Muista mainita varauksen yhteydessä Revontuli Golfin jäsenyytesi.

Wanted asiakaspalvelijoita – Head caddiemaster & caddiemaster

Haemme iloiseen tiimiimme asiakaspalvelijoita eli golfareille tutummin: headcaddiemasteria/ caddiemasteria.

Oletko se sinä tai joku tuttavasi? Vinkkaa kaverillesi, jos hän olisi meille oikea työkaveri tiimiimme.

Scroll to Top