Aloita Golf

Aloita golfharrastuksesi Revontulen leppoisilla kursseilla.

Uutta kesälle 2018. Kurssin suorittanut ja Revontuli Golfin jäseneksi liittynyt saa viikon iltapelioikeuden ilmaiseksi. Viikon mittainen iltapeliokeus alkaa viimeisen kurssipäivän jälkeen. Iltapelioikeus koskee klo 16 jälkeen varattuja lähtöaikoja.

Lisäksi Kurssilainen voi ostaa koko kauden pelioikeuden hintaan 295€, lapset (alle 18v.) samasta perheestä vain 50 €.KURSSIT


Revontuli Golf tarjoaa loistavat puitteet uuden harrastuksen aloittamiseen. Kurssilla käydään läpi kaikki tarvittava, jotta uuden harrastuksen aloittaminen sujuisi mahdollisimman mukavasti. Tervetuloa koko elämän jatkuvan terveellisen harrastuksen pariin.

Alkeiskurssin hinta 120 €/henkilö

Hinta sisältää varusteet sekä opetuksen ja green card- kortin suorittamisen. Kurssi toteutetaan, kun ryhmäkoko on min. 5 hlöä , max. 10 hlöä. Kurssin kesto 8 tuntia.

Kursseilla käydään läpi:

  • kaikki pelin osa-alueet (pelaaminen, peruslyönti, putti, chippi, hiekkaestelyönti)
  • välineet
  • perus säännöt
  • etiketti

Kurssin käytyäsi voit aloittaa heti pelaamisen. Kurssilla opit tarvittavat tiedot ja taidot, jotta omatoiminen harrastaminen on mahdollista.

Hyvä tietää kurssille osallistuessa

Kurssit pitävät sisällään kaikki tarvittavat välineet ja materiaalit, mutta mikäli omistat omat mailat, kannattaa ne ottaa mukaan.


Mitä muuta tarvitsen kurssille mukaan?

- Säänmukainen ulkoliikuntavarustus

- Iloista mieltä

- Juomapullon ja mahdollisesti pientä evästä.


Mitä jos sataa?

Kurssi pidetään säästä riippumatta. Revontulen rangella on lyöntikatos jota voidaan käyttää sateella. Kurssi pitää sisällään myös teoriaa ja sateen sattuessa voimme pitää sääntö-/etikettiluentoa sisätiloissa.

Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautumiset mieluiten sähköpostilla


Ilmoittautumiseen tarvitset seuraavat tiedot

Ilmoita mille kurssille osallistut (päivämäärä)

Oma nimesi

Ikäsi

Puhelinnumerosi

Osoitteesi

Ilmoita myös jos omistat ja otat omat mailat mukaan

Ennen kurssia voit tutustua golfin sääntö- ja etikettivideoihin


Osallistumisen peruutus

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kun peruutus tehdään vähintään 48 tuntia ennen kurssin alkua. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitetaan poisjäänneeltä 50 euron peruutusmaksu.

Kurssin toteutuminen

Kurssi toteutuu kun osallistujia on vähintään 5 henkilöä. Mikäli kurssi peruuntuu, niin siitä ilmoitetaan vähintään 2 päivää ennen kurssin alkua.


HUOM KAVERIPORUKAT!
Kerää porukka (min 5 henkeä) kokoon ja ehdota omaa aikaa