OSAKASEDUT

Revontulen Golf Oy osakkaat saavat vastikemaksua vastaan seuraavia etuja

  • Osakkaan vieras (samassa lähdössä osakkaan kanssa) -10 € alennus normaali hinnasta
  • Keilatarjous Revontuli Bowling Dinerissa. Keilaradat puoleen hintaan 1.4.-30.9. välisenä aikana.
  • ProShopista kaikki tuotteet -15% ovh:sta
  • Bed & Ball majoitustarjous 84 € / hlö/ vrk (norm 98€) ,sisältäen majoitus 2 h huoneessa, hotellisaunan, aamiaisen ja rajattoman golfpelioikeuden majoituksen aikana sekä tulo- että ja lähtöpäivänä. Tarjous on voimassa arkisin (ma-pe) koko golfkauden.
  • Yö lasikattoiglussa. Tarjoamme Revontuli Golfin osakkaille mahdollisuuden majoittua uusissa lasikattoigluissamme puoleen hintaan. Tarjous on henkilökohtainen ja voimassa arkisin touko-kesäkuun 2022 loppuun asti. https://www.revontuli.fi/fi/majoitus/lasi-iglut
  • Loitsusauna omalle porukallesi. Rannan Loitsusaunassa on 2 saunaa, poreallas terassilla, 30 henkilön takkatupa. Kerää porukka (min. 10 hlöä) ja nauti kesäillasta rentoutuen uiden, saunoen ja porealtaassa istuskellen. Tai järjestä kesäjuhlat Loitsusaunalla. Osakastarjous 25 € / hlö, minimiryhmäkoko 10 henkilöä. Hinta on voimassa arkisin ma-to koko golfkauden 2022. Pihassa myös telttasauna, jonka voi varata lisäsaunaksi hintaan 150 €.
  • Normaalihintaisista Greenfee maksuista -10e seuraavilta kentiltä: Muurame Golf, Kartano Golf, Puula Golf, Hartola Golf

REVONTULI GOLF OY:N OSAKKUUS

Revontuli Golf Oy:n osakkeenomistajille tarjoamme aina kaikista edullisimman tavan golfata. Eli yhtiövastikeella pelaaminen on aina edullisempi tapa kuin esim. kausipelioikeudella.

Revontuli Golf oy:n osakkeenomistajilla on rajaton pelioikeus .

Revontuli Golf oy on velaton yhtiö, joten rahoitusvastikkeita ei ole ja osakkeenomistaminen on turvallinen vaihtoehto.

Osakehinnat:

A-osake 2000 €

– sisältää 1 nimetyn pelioikeuden

– yhtiövastike v. 2022 450 €

B-osake 4500 €

– oikeuttaa 2 nimettyyn pelioikeuteen tai 40 pelilippua. Voi valita myös 1 nimetty pelioikeus ja 20 pelilippua.

– yhtiövastike v. 2022 900€

Scroll to Top