Jäsentiedote 4/2020

Revontuli Golfin jäsenmaksut 2020

Muistathan, että mikäli maksat jäsenmaksusi 31.3. 2020 mennessä saat sen 10 euroa edullisemmalla hinnalla eli 55€. 1.4. alkaen jäsenyyden hinta on 65 €.

Mikäli jäsenmaksu on vielä maksamatta ja et laskua jostain syystä löydä, voit etsiä sen sähköpostistasi tai kirjautumalla nexgolfiin jäsentietoihisi.

Olemme lähettäneet kaikille jäsenillemme jäsenlaskut 24.2. 2020 sähköpostilla (sähköpostin lähettäjänä on no-reply@nexgolf.fi)

Voit siis tarkistaa sähköpostisi 24.2. lähettäjänä nexgolf.fi. Jos ei sähköposti ole sinulla enää tallella, löydät jäsenmaksulaskusi myös jäsentiedoistasi nexgolfissa.

Pääset kirjautumaan nexgolfiin seuraavasti: kirjaudu osoitteeseen: www.nexgolf.fi/reg Kirjautuminen kysyy jäsennumerosi sekä salasanan. Salasana on etunimesi ja sukunimesi 2 ensimmäistä kirjainta, joista ensimmäinen on isolla sekä syntymäpäiväsi. Esimerkki Matti Meikäläinen, syntymäpäivä 6. . Salasana on MaMe06. Salasanan pääset vaihtaamaan oma nexgolf- sivulla, omat asetukset ja sivun alaosasta.

Revontuli golfin jäsenyydellä saat paljon hyvä jäsenetuja koko vuodeksi.

Lue lisää »

Revontuli Golfin kentän kevään kuulumiset

Kevät on tänä vuonna tullut etuajassa ja etenkin Etelä-Suomessa kunnon talvea ei ollut lainkaan ja golfkentät ovat päästy avaamaan ennätysajoissa.

Meillä Hankasalmella on myös kevät etuajassa, mutta edelleen on ollut koviakin yöpakkasia ja maa on roudassa.

Kenttämestarimme Harri Teittinen arvioi, että kenttä päästään säiden puolesta avaamaan jo huhtikuun puolella, mutta todennäköisemmin vasta loppupuolella. Nyt kentällä on tehty jo kalkitusta sekä greenien harsotus.

Harrin kuulumiset videon voit katsoa facebookissa tai Instagramissa

Koronaviruksen vaikutukset Revontuli Golfiin

Me Revontuli Golfissa seuraamme jatkuvasti viranomaisten tiedotteita sekä noudatamme ohjeistuksia ja suosituksia ja haluamme toimia vastuullisesti ja turvata sekä meidän golffareiden että henkilökuntamme turvallisuuden.

Toivomme ja odotamme golfareilta vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Suosittelemme seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) viestintää ja ohjeistusta.

Viranomaisten sekä Suomen tasavallan presidentin vahva suositus tällä hetkellä on pysyä kotona ja välttää sosiaalisia kontakteja. Ulkona liikkuminen ei ole kielletty, mutta toisten ihmisten, jotka eivät kuulu omaan lähipiiriin, tapaaminen ei ole nyt suotavaa.

Toivomme, että kun säät sallivat pystymme turvallisesti ja vastuullisesti järjestämään golfin pelaamisen kentällämme sopeuttaen toiminnot niin, että se on kaikille turvallista ja toimintamme ei aiheuta riskiä viruksen leviämiselle.ue tästä golfliiton ohjeet >>

Range

Revontulessa emme ole avanneet rangea, koska emm

Golfliitto on antanut kentille ja golffareille ohjeistukset. Le pysty sitä turvallisesti ja vastuullisesti hoitamaan. Mm.rangen pallokone toimii poleteilla, jotka olisi ostettava erikseen caddiemasterilta.

Tässä poikkeustilanteessa toivomme malttia ja ymmärrystä kaikilta. Kyseessä on kuitenkin vakava virus ja kysymys on myös elämästä ja kuolemasta. Noudatetaan ohjeita ja kunnioitetaan viranomaisten suosituksia ja päätöksiä. Ja ennen kaikkea pysytään terveinä ja pidetään toinen toisistamme huolta.

Ajankohtaista

Juhannus Revontulessa
Vietä juhannus luonnon helmassa. Rannassa kokko perjantaina ja saunat lämpeävät…
Revontulen golfkausi käynnistyy vappuaattona
Revontulen golfkausi käynnistyy vappuaattona. Kenttä aukeaa 30.4.2020 klo 12.00
Lomaile turvallisesti pandemia-aikana
Revontulen lomamökeissä ja lasi-igluissa on mahdollista lomailla turvallisesti…
17.3. Päivitetty tiedote Koronan vaikutuksista Revontulessa
Revontuli haluaa toimia vastuullisesti koronavirus-pandemian aikana. Siksi…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää