Jäsentiedote 6/2020

Revontuli Golfin kuulumiset

Revontulen golfkausi avattiin vappuaattona ja kausi on lähtenyt käyntiin hienosti. Kierroksia on tullut toukokuussa ennätysmäärä ja kenttä on upeassa kunnossa. Kiitos kenttämestarillemmme Harrille ja kentänhoitotiimille jälleen upeasta työstä. Mutta erityisen iso kiitos kaikille pelaajille, kun olette käyneet pelaamassa ja olette kannattaneet, kannustaneet meitä koronaviruksen tuomassa poikkeustilanteessa.

Korona-ajan ohjeet ja pelisäännöt:

Toivomme edelleen golfareilta vastuullisuutta ja ymmärrystä tässä vaikeassa poikkeustilanteessa. Kaikessa toiminnassa tulee edelleen huolehtia turvaväleistä ja välttää kontakteja ja huolehtia hyvästä käsihygienista.

  • Kaikki varaukset ja maksut hoidetaan mahdollisiman paljon puhelimen ja netin/ nexgolfin kautta. Emme halua altistaa pelaajia emmekä henkilökuntaa koronavirukselle. Lue ohjeet nettisivuiltamme.

Kentällä huomioitavaa:

  • Pyritään pitämään lipputanko reiässä, eikä kosketa siihen. Mikäli lipputanko haittaa peliäsi huomattavasti, voit sen nostaa kun huolehdit samalla hygieniasta.
  • Kentillä ei ole bunkkeriharavoita. Voit tasoittaa hiekkaa mailan lavalla tai jalalla
  • Reikien pohjalle on asennettu lieriöt, jotta pallon saa nostettua helpommin reiästä. Ethän nosta muiden palloa reiästä.
  • Ethän kättele tai halaile pelikavereita
  • Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, n. 2 metriä.
  • Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.
  • Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.
  • Hyvä käsihygienia: Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja pidä mukanasi käsidesiä.

Ravintola avoinna

Kesäkuun alusta alkaen palvelee jälleen ravintola Revontuli Bowling Dinerin. Diner on avoinna arkisin ma-la klo 12-21, su klo 12-20.

Dinerissa voi herkutella paikan päällä sisällä tai terassilla tai annoksia voi tilata myös mukaan. Katso ruokalista.

Myös Bowling Dinerin keilaradat myös käytössä kesäkuun alusta alkaen.

Sekä ravintolassa että keilaradoilla on vain puolet asiakaspaikoista käytössä vallitsevien koronarajoitusten mukaan. Kiinnitämme erityistä huomioita puhtauteen ja pintojen pyyhkimiseen. Käsidesiä on tarjolla ja toivomme, että kaikki asiakkaat huolehtivat omasta huolellisesta käsien pesusta ja turvaväleistä.

Kesäkuun jäsenedut

Gigantti tarjoaa Revontuli Golfin jäsenille kesäkuun etuna:Revontuli Golfin jäsenille -10 % alennusta. Jäsenyys todistettava voimassa olevalla eBirdie- sovelluksella.Alennus koskee varastossa olevia normaalihintaisia tuotteita, pois lukien Applen tuotteet. Etu voimassa kesäkuun ajan vain Jyväskylän Gigantissa (Ahjokatu 11). Lomakeskus Revontulen tarjoamat kesäkuun edut:

Juhannuksen golfmajoituspaketti

- 2 h huoneessa 180 €/ hlö

- 2 h tasokkaassa lasi-iglussa 330 €/ hlö

- sisältäen majoitus pe-su, aamiaiset, green fee pe ja la, hotellisaunan iltaisin, perjantaina savusauna.

Lasi-iglun järvelle avautuvista panoramaikkunoista koet yöttömän yön taianomaisen maiseman suoraan omasta sängystä. Hotellihuoneen parvekkeelta voit ihailla vehreää suomalaista koivumaisemaa vaikkapa aamukahvin lomassa. Ympäröivä luonto tarjoaa maisemien ihastelun lisäksi myös monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin. Tee päiväretki Etelä-Konneveden kansallispuistoon, vuokraa Fatbiket tai lähde soutelemaan Iso-Virmaalle. Revontulessa on aitoa juhannuksen tunnelmaa!


Kesäkuun tapahtumat

Sääntö- ja whs- koulutusilta

Lauantaina 13.6. Arto Teittisen sääntökoulutusilta klo 17.30. Ota kerralla uusi whs-tasoitusjärjestelmä sekä golfin säännöt haltuun. Suomen johtavan golftuomarin Arto Teittisen sääntökoulutusilta Revontulessa lauantaina 13.6. klo 17.30 alkaen. Kesto 2-3 tuntia. Koulutus ilmainen jäsenille. Ei jäsenille 5€/hlö.

Avoimet kisat

Avoimet kisat ovat jo käynnistyneet ja ensimmäinen kisa oli lauantaina 30.5. Kilpailuiden palkintojenjakotilaisuutta ei toistaiseksi järjestetä, vaan tulokset ilmoitetaan netissä ja voittajille ilmoitetaan erikseen kuinka voivat palkintonsa noutaa.

LA 13.6. Revontuli Bowling Diner Open

-henkilökohtainen LP hcp (tasoituksellinen lyöntipeli)

PE-LA 19.-20.6. Juhannuksen Novelle Open, eclectic, PB hcp

-tuloksessa huomioidaan jokaisen väylän parempi tulos kahdelta päivältä

LA 27.6. Gigantti Open, 2 hlön scramble (LP hcp)

Ilmoittauttuminen ja lisätiedot kilpailuista NexGolfin kilpailukalenterissa.

Käytämme kilpailuissa NexGolf Mobile Scoring-mobiilituloskorttia. Ohjeet puhelinsovelluksen käyttöön löytyy osoitteesta nexgolf.fi/nms

Opastamme tarvittaessa NexGolfin tuloskortti-sovelluksen käyttöä. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupasta (NexGolf App) ja kilpailuissa tuloskortti toimii maksuttomalla sovelluksella. Pelaajat eivät siis tarvitse premium-lisenssiä.

Sovellukseen kirjaudutaan tulospalvelukoodilla kilpailuaamuna (ei siis omilla jäsentunnuksilla) ja valitaan kentäksi Revontuli Golf sekä hyväksytään ehdot (ei salasanaa). Sitten valitaan seuran kilpailut ja kyseinen kilpailu. Tuloksia voi alkaa syöttää omalle ryhmälle, kun lähtöaika mennyt. Kierroksen päätyttyä allekirjoitetaan tulokset. Tuloksen voi syöttää esimerkiksi siirtyessä seuraavalle väylälle tai odottaessa lyöntivuoroaan, jolloin aikaa ei kulu tuloskortin täyttämiseen.

Mikäli sovellus on uusi, niin katsothan lyhyen ohjevideon osoitteessa: nexgolf.fi/nms toisella kerralla sovelluksen käyttö sujuu jo kuin vettä vaan!

Revontuli Golf ry:n vuosikokous

Revontuli Golf ry:n jäsenet kutsutaan kevätkokoukseen, joka pidetään tiistaina 16.6. 2020 klo 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouspaikka: Lomakeskus Revontulen tilat, osoitteessa: Revontulentie 1 41500 Hankasalmi
Esityslista
1 § Kokouksen avaus
2 § Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjan
tarkastajaa ja ääntenlaskijat
3 § Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4 § Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5 § Esitetään vuosikertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto
6 § Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä
hallitukselle ja muille tilivelvollisille
7 § Käsitellään muut asiat
8 § Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!
Terveisin Hallitus

Jäsenklinikat
Jäsenille on kauden aikana 5 tehoklinikkaa, jotka pitää PGA Pro Tatu Toivo.

Klinikka kestää 3 tuntia kerrallaan ja teemat vaihtelevat. Maksimimäärä klinikoilla 8 henkillöä. Hinta 30 € /hlö. Maksu caddiemasterille.

Katso klinikkapäivät ja teemat >>

Ajankohtaista

Juhannus Revontulessa
Vietä juhannus luonnon helmassa. Rannassa kokko perjantaina ja saunat lämpeävät…
Revontulen golfkausi käynnistyy vappuaattona
Revontulen golfkausi käynnistyy vappuaattona. Kenttä aukeaa 30.4.2020 klo 12.00
Lomaile turvallisesti pandemia-aikana
Revontulen lomamökeissä ja lasi-igluissa on mahdollista lomailla turvallisesti…
17.3. Päivitetty tiedote Koronan vaikutuksista Revontulessa
Revontuli haluaa toimia vastuullisesti koronavirus-pandemian aikana. Siksi…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää