Jäsentiedote 7/2020

23.9.2020

Revontuli Golfin kuulumiset

Revontulen golfkausi on ollut tähän mennessä erinomainen ja toistaiseksi pelit vielä jatkuvat hienossa kunnossa olevalla kentällämme. Pelaajia on ollut ennätysmäärä, josta olemme erittäin kiitolllisia ja onnellisia. Kenttää on kehuttu ja siitä iso kiitos kenttämestarillemme Harrille sekä Harrin kentänhoitotiimille.

Toivomme, että pelit jatkuvat vielä ainakin lokakuun ajan ja kivoja kisojakin vielä on tulossa. Olemme tapamme mukaan auki, niin kauan kuin kelit sallivat.

Valitettavasti koronavirus jyllää yhä keskuudessamme, jonka vuoksi toivomme edelleen golfareilta vastuullisuutta ja ymmärrystä tässä vaikeassa poikkeustilanteessa. Kaikessa toiminnassa tulee edelleen huolehtia turvaväleistä ja välttää kontakteja sekä huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.

Syksyn tapahtumat Lauantaina 3.10. Oktoberfest Open ja kauden päättäjäiset

Oktoberfest Open kisataan 2 hlön scramblena. Kilpailumaksu 55 euroa/hlö, pelioikeudella 15 euroa, pelilippu + 15 euroa/hlö, alle 18v. 25 euroa/hlö. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 1.10.2020.

Revontuli Golfin kauden päättäjäiset Oktoberfest kilpailun jälkeen. Savusauna rannassa lämpimänä klo 16-20, saunan jälkeen ruokailu ja palkintojako Virmashuvilalla.

Revontuli Golf ry tarjoaa jäsenille saunan ja ruokailun, juomat omakustanteisia. Ilmoittautumiset tiistaihin 29.9.2020 mennessä NexGolfiin/caddiemasterille.

Voit ottaa halutessasi myös avecin mukaan, hinta ei jäsenille 20 €/ hlö sisältäen sauna ja ruoka.

Voit osallistua vain kisaan tai päättäjäisiin tai molempiin. :)

Huom! Lauantaina 3.10. Revontulen ravintolassa illan esiintyjänä Popeda. Koronaviruksen vuoksi lippuja myynnissä vain rajoitettu määrä. Eli jos haluat jatkaa iltaa Popedan merkeissä, osta lippusi ajoissa. https://www.revontuli.fi/fi/viihde/viihdeohjelma/

Lauantaina 10.10. Kinkkukisa Open

2 hlön scramble. Kilpailumaksu 55 euroa/hlö, pelioikeudella 15 euroa, pelilippu + 15 euroa/hlö, alle 18v. 25 euroa/hlö. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 8.10.2020 (säävaraus)

Lauantaina 17.10 Kalkkuna Open

2 hlön scramble. Kilpailumaksu 55 euroa/hlö, pelioikeudella 15 euroa, pelilippu + 15 euroa/hlö, alle 18v. 25 euroa/hlö. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 15.10.2020. (säävaraus)

Jäsenedut

Lokakuun tarjous: Elämyksellinen golflomanen lasi-iglussa 150 € /hlö

Sisältäen majoitus 2 h tasokkaassa All sky Aurora-lasi-iglussa, aamiaiset sekä green feen. Tarjous voimassa ja arkisin (tulopäivä ma-to) golfkauden loppuun asti.


Muista myös muut jäsenedut ja mukavat teemapäivät

Oletko muistanut hyödyntää jo kauden puoleen hintaan kierroksen tai rajattoman päiväpelioikeuden?

 • Revontuli Golfiin yksi green fee puoleen hintaan kauden 2020 aikana. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin, eikä sitä voi käyttää kisoissa. Etu on henkilökohtainen.
 • GoGolfin jäsenyys (ei sisällä lehteä) (arvo 25 €). Pelaa Suomen parhailla kentillä parhaaseen hintaan.
 • Revontuli Golf ry:n jäsenille green fee –maksulla rajaton päiväpelioikeus koko kauden 2020. Yhden kierroksen green fee –maksua vastaan voi siis pelata vaikka toisen kierroksen samana päivänä. Päivän toinen kierros on varattavissa kun ensimmäinen kierros on pelattu
 • ReG:n jäsenille Lomakeskus Revontulen Bed & Ball -golfmajoituspaketti 75 €/hlö/2hh/vrk (norm. 84 €/hlö). Tarjous voimassa ma-to koko golfkauden. Paketti sisältää 1 vrk majoituksen 2hh, aamupalan, hotellin saunan ja yhden green feen/hlö
 • Revontuli Golfin pro shopista jäsenetutuotteita ja poletit 5 kpl 10 € (norm 2,50 € / kpl).
 • Jäsenmaksu sisältää Suomen Golfliiton jäsenseurojen jäsenille tapaturma- ja vastuuvahinkovakuutuksen sekä Golflehden.
 • Lue lisää »

Teemapäivät

MAANANTAITARJOUS

Maanantaisin eläkeläiset ja opiskelijat ( vuonna 1994 ja sen jälkeen syntyneet) green fee 25 €. Eläkeläis- /opiskelijakortti esitettävä.

TORSTAISIN ON PELAA PAREMMIN, MAKSA VÄHEMMÄN- PÄIVÄ

Maksat vain lyödyistä lyönneistä, 0,30 € / lyönti. Green fee maksetaan kierroksen jälkeen.


Revontuli Golf ry:n syyskokous

Revontuli Golf ry:n syyskokous 15.11.2020 klo 15.00.
Kokouspaikka: Lomakeskus Revontulen tilat, osoitteessa: Revontulentie 1 41500 Hankasalmi

Yhdistyksen syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 • Kokouksen avaus
 • Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja ääntenlaskijaa
 • Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 • Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 • Valitaan hallitukselle uusi puheenjohtaja ja kapteenit
 • Valitaan muut hallituksen jäsenet
 • Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja
 • Vahvistetaan liittymis- ja jäsenmaksut ja tarvittavat erääntymisajankohdat
 • Vahvistetaan seuraavan vuoden toimintasuunnitelma sekä talousarvio
 • Päätetään kokouskutsutavasta sääntöjen 9 §:n rajoissa
 • Sääntömuutos: Hallitus esittää sääntömuutosta kohtaan 3§ Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Yhdistyksen jäseneksiottamispäätökset tekee yhdistyksen hallitus. Varsinaiset jäsenet suorittavat yhdistykselle liittymismaksun ja vuosittain jäsenmaksun, joiden suuruus on syyskokouksen määrättävä. Yhdistys voi kokouksessaan valita kunniajäseniksi henkilöitä, jotka katsotaan siihen ansioituneiksi. Kunniajäsenet ovat jäsenmaksusta vapaat. Saavutetut jäsenoikeudet säilyvät. Muutosehdotus: "Varsinaiset jäsenet suorittavat yhdistykselle liittymismaksun ja vuosittain jäsenmaksun, joiden suuruudesta hallitus päättää."


Mikäli jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen varsinaisessa kokouksessa käsiteltäväksi, hänen on ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle syyskokouksen osalta syyskuun loppuun mennessä postitetulla kirjeellä

Tervetuloa!
Terveisin Hallitus

Ajankohtaista

Revontuli Golfin kausipelioikeus 2021
REVONTULI GOLFIN KAUSIPELIOIKEUS 2021 Varaa ajoissa ensi kesän pelioikeus…
Talviloma Revontulessa 2021
Talven riemuja Keski-Suomessa! Majoitus mökissä, lasi-iglussa tai hotellissa,…
Hemmotteluloma lasi-iglussa
HEMMOTTELULOMA LASI-IGLUSSA Tervetuloa romanttiselle hemmottelulomalle…
Lahjakortit
Revontulen lahjakortti on elämyksellinen lahja rakkaimmalle, ystävälle tai…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää