Naistoimikunta

Naistoimikunta toivottaa kaikki Revontuligolfin naisjäsenet tervetulleeksi mukaan yhteiseen toimintaan.

Naistoimikunnan tavoitteena on aktivoida Revontuli Golfin naisjäseniä pelaamaan ja nauttimaan golfista järjestämällä erilaisi tapahtumia sekä edistämällä naisjäsenistön pelitaitoja. Tulkaa rohkeasti mukaan ja tuokaa omia ajatuksia, toiveita ja ideoita toiminnan kehittämiseksi.

Naisten peli-iltoja järjestetään pitkin golfkautta ja ideana on saada uusi naisjäseniä mukaan toimintaan sekä tutustumaan myös golfin kilpailemiseen rennolla ja mukavalla otteella.

Naistoimikunta toivottaa kaikki naiset tervetulleeksi mukaan naistentoimintaan!


NAISTOIMIKUNNAN TAPAHTUMAT 2018

Naisten peli-illat alkaa 11.5 klo 16.30 kahvilla klubilla ja opetus klo 17.00 rangella.6-8 kertaa kesän aikana. Opetus ja peli sekä pientä kisailua. Tulevat naisten peli-illat löytyy kilpailukalenterista.

Yhteinen kaudenavaus 23.5 senioreiden kanssa. Aloitamme kilpailulla klo 14.00 Kierroksen jälkeen kokoonnutaan ranta saunalle. Ensin saunotaan jonka jälkeen pientä syötävää ja juotavaa.

10.6 Naisten sunnuntaina repäistään ja pelataan Naistenhaku scramblekisa Open (naiset hakevat itselleen miesparin) mutta mukaan hyväksytään myös nais-ja miesparit? Kentällä kiertää kisan aikana myyntiauto ym. mukavaa.

Hyvät palkinnot mm. voittajaparille luvassa tv:t ja palkintojen jaossa mukana olevien kesken arvonta.

17.6 Puulassa Mimmien Mittelöt ja toinen kisa 6.8 Laukaan Peurunka golfissa, menemme joukolla mukaan.

Osallistumme joukkueena Naisten Seuraotteluun, päivämäärä ja kenttä varmistuu myöhemmin.

Kauden päätöskisa ja rantasauna 7.9

Jos halukkaita löytyy, tehdään kevätretki päiväreissuna jollekin vieraskentälle.

Birdiepuu on kioskilla, puuhun voit laittaa linnun jossa on nimesi aina tehtyäsi birkun, kaikki puussa olevat linnut osallistuvat syksyllä lahjakortin arvontaan

Valitaan vuoden aktiivisin naisgolffari ja herrasmiesgolffari joita voi äänestää kesän ajan, liput palautetaan kymppikioskilla olevaan laatikkoon.

Hyvää ja Aurinkoista golfkesää kaikille!

Toivottaa Naistoimikunta!

Naistoimikunnan PJ

Hilkka Pomell

050 358 5268

hilkka.pomell@luukku.com

Jäsenet

Aila Suuronen

Merja Leinonen

Paula Marttila