Revontuli Golf ry:n naistoimikunta

REVONTULI GOLF RY:N NAISTOIMIKUNTA

Pääpaino toiminnassamme on seuramme naisjäsenten toiminnan aktivointi. Lisäksi vastaamme myös klubitoiminnasta, jonka tehtävänä on aktivoida jäsenistöä ja vahvistaa seurahenkeä. Olemme aktiivisesti mukana suunnittelemassa koko seuraa käsittävää toimintaa yhdessä muiden toimikuntien kanssa. Yhdessä olemme enemmän. Tiedotamme tulevista naisten tapahtumista kauden aikana pääasiassa näillä sivuilla sekä NexGolfin kilpailukalenterissa.

Otamme mielellämme ideoita ja toiveita jäsenistöltä vastaan, jotta toiminta saadaan mahdollisimman hyvin vastaamaan tarpeita. Haluamme myös lämpimästi toivottaa niin uudet kuin vanhatkin naisjäsenet toimintaan mukaan. Tervetuloa rohkeasti mukaan leppoisaan porukkaan matalalla kynnyksellä!

ajankohtaista

Olemme mukana Naiset golfaa -projektissa pilottiseurana. Tarkoituksena on tutustuttaa naisia golfiin ja seuraamme uudella, rennolla ja hauskalla tavalla. Naisille suunnatut avoimet ja maksuttomat tutustumispäivät järjestetään la 14.5. klo 12-15 ja to 26.5. klo 12-15. Houkutellaan nyt viimeistään kaikki tutut ja tuntemattomat ei-golfaavat naiset mukaan tutustumispäivään! Lisätiedot seuramme tutustumispäivistä: https://www.naisetgolfaa.fi/revontuli-golf sekä koko projektista: https://golf.fi/materiaalipankki/ladygolf/naiset-golfaa-projekti/

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan talkoolaiseksi/apuohjaajaksi tutustuttamaan uusia tulokkaita lajin pariin ja seuraamme, niin ilmoittaudu NexGolfiin JA ota yhteys ladykapteeni Tiinaan (yhteystiedot alla).

-Naisten peli-illat aloitetaan ti 17.5. klo 17. Lisätiedot ja ilmoittautumiset NexGolfin kilpailukalenterissa.

-Sunnuntaina 12.6. vietetään Naisten Sunnuntaita eli Koko Suomi Golfaa teemapäivää. Järjestämme tuolloin avoimen 18r naisten kisan. Lisätiedot kilpailukalenterista.

BIRDIEPUU

Seuramme naisjäsenten birdiepuu on 10-kioskilla. Birkkuja voi ripustaa puuhun kentän avauksesta aina naisten kauden päätökseen saakka (päätöksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin). Kierroksella, jolloin birdie on tehty, tulee olla merkkarin mukana.

Ps. Mikäli koet kiinnostusta tulla mukaan toimikuntatoimintaan/seura-aktiiviksi, kuten suunnittelemaan ja järjestämään esimerkiksi yhteisiä edellä mainittuja kivoja tapahtumia, ota rohkeasti yhteyttä ladykapteeniin.

Kentällä nähdään!


Naistoimikunnan kokoonpano 2022

Jäsenet:

Puheenjohtaja ja ladykapteeni Tiina Laitinen

tiinalaitinen@outlook.com, puh. 040 961 0652

Muut jäsenet:

Anita Leksis

Merja Immonen

Minna Leksis