Revontuli Golf ry:n naistoimikunta

Revontuli Golfin naistoimikunnan toimintaa kaudella 2021

Järjestämme Revontuli Golfin naisille tulevan kauden aikana erilaisia tapahtumia, kisoja ja retkiä mahdollisuuksien mukaan ja koronatilanne huomioiden. Tarkoituksena on järjestää naisten omia peli-iltoja, joihin suunnitellaan erilaisia leppoisia ja leikkimielisiä kisoja ja joissa päätarkoituksena on mukava yhdessäolo ja tutustuminen muihin golffareihin.

Tiedotamme tulevista naisten tapahtumista kevään mittaan näillä sivuilla sekä Revontuli Golfin Facebook -sivuilla ja Nexgolfin kilpailukalenterissa.

Naistoimikunta ottaa mielellään ideoita ja toiveita jäsenistöltä vastaan. Mikäli koet kiinnostusta tulla mukaan toimintaan tai järjestämään yhteisiä tapahtumia, ota rohkeasti yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan tai ladykapteeniin tai muihin jäseniin.

Haluamme lämpimästi toivottaa myös uudet naisgolffarit toimintaan mukaan. Tervetuloa rohkeasti mukaan leppoisaan porukkaan!


Kaudelle 2021 suunnitellut naisten tapahtumat:
Huom! Koronaviruksen johdosta on tärkeätä noudattaa viranomaisten ohjeita ja kaikki ryhmätoiminta vahvistuu, perutaan tai siirtyy yleisen ohjeistuksen mukaisesti.

Naisten peli-illat:

Naistoimikunnan vetämät peli-illat pääasiassa joka toinen tiistai alla olevan listan mukaan klo 17 alkaen. Kokoontuminen rangella. Pelataan yhdessä 9 reikää. Halutessasi voit myös osallistua mukaan leikkimielisiin kilpailuihin. 9 reiän jälkeen kokoontuminen 10-kioskilla, jossa palkintojen jako ym. Halukkaat voivat jatkaa kierrosta omatoimisesti. Ilmoittautuminen caddiemasterille/NexGolfissa edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Peli-illan kierroksen hinta 25€, jos ei ole pelioikeutta.

ti 4.5. peli-iltojen aloitus sään salliessa

ti 18.5.&25.5. Naisten opetusillat, lisätiedot alla*

ti 1.6.

ti 15.6.

ti 29.6.

pe 16.7.

ti 27.7.

ti 10.8.

ti 24.8.

pe 3.9. kauden päätös

Naisten opetusillat:

Revontuli golfin naisjäsenille on tarjolla kahtena tiistai-iltana golfopetusta.

Naisten opetusillat rangella ti 18.5 & ti 25.5.2021 Klo 17.30 -19.00. Kouluttajana ammattilaisgolfari Leena Makkonen Mikkelistä.

Sitovat ilmoittautumiset caddiemasterille tai nexgolfin kautta 16.5 klo 16.00 ja 23.5 klo 16.00 mennessä. Maksu 20€ /kerta, maksetaan paikanpäällä. Osallistuminen on rajattu yhteen opetuskertaan/henkilö, mikäli tulijoita olisi enemmän kuin vapaita paikkoja on tarjolla. Opetuksen jälkeen 9:n reiän pelikierros (ilman pelioikeutta 25 €).

Kilpailut:

Päivitämme kilpailukalenterin myöhemmin.

Muuta toimintaa:
  • 10-kioskilta löytyy naisten oma birdiepu. Säännöt: birdiekisa on voimassa alkaen kesägriinien avauksesta 15.9. saakka. Merkkarin on oltava mukana kierroksella, jolloin birdie tehty. Arvotaan kauden päätteeksi voittaja birdien tehneistä.
  • Lisäksi toteutamme mahdollisuuksien mukaan vierailuja, pelireissuja naapurikentille jäsenistön toiveiden mukaan.

Naistoimikunnan kokoonpano 2021

Jäsenet:


Puheenjohtaja Tiina Laitinen
tiinalaitinen@outlook.com, puh. 040 961 0652

Ladykapteeni Hilkka Pomell
hilkka.pomell@luukku.com, puh. 050 358 5268


Muut jäsenet:Anita Leksis
Riitta Leppälä
Merja Immonen
Virpi Lampinen


Päivitetty 1.4.2021

Ajankohtaista

Pääsiäinen Revontulessa
Revontuli Resort - turvallinen lomakohde pääsiäisen viettoon. Majoitu omassa…
Golfmessutarjoukset
HYÖDYNNÄ HUIKEAT GOLFMESSUTARJOUKSET! Golfmessut järjestetään tänä vuonna…
Poikkeustilan 8.-28.3. vaikutukset Revontulen toimintaan
Poikkeustilan aikana Revontuli Bowling Dinerin ravintola ja keilahalli sekä…
Talviloma Revontulessa 2021
Talven riemuja Keski-Suomessa! Majoitus mökissä, lasi-iglussa tai hotellissa,…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää