Revontuli Golf ry:n naistoimikunta

Revontuli Golfin naistoimikunnan toimintaa kaudella 2021

Järjestämme Revontuli Golfin naisille kauden aikana erilaisia tapahtumia, kisoja ja retkiä mahdollisuuksien mukaan ja koronatilanne huomioiden. Järjestämme naisten omia peli-iltoja, joihin suunnitellaan erilaisia leppoisia ja leikkimielisiä kisoja ja joissa päätarkoituksena on mukava yhdessäolo ja tutustuminen muihin golffareihin.

Tiedotamme tulevista naisten tapahtumista kauden aikana pääasiassa näillä sivuilla sekä Nexgolfin kilpailukalenterissa.

Naistoimikunta ottaa mielellään ideoita ja toiveita jäsenistöltä vastaan. Mikäli koet kiinnostusta tulla mukaan toimintaan tai järjestämään yhteisiä tapahtumia, ota rohkeasti yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan tai ladykapteeniin tai muihin jäseniin.

Haluamme lämpimästi toivottaa myös uudet naisgolffarit toimintaan mukaan. Tervetuloa rohkeasti mukaan leppoisaan porukkaan!


Kaudelle 2021 suunnitellut naisten tapahtumat:
Huom! Koronaviruksen johdosta on tärkeätä noudattaa viranomaisten ohjeita ja kaikki ryhmätoiminta vahvistuu, perutaan tai siirtyy yleisen ohjeistuksen mukaisesti.

Tervetuloa mukaan naisten yhteiseen kauden päätökseen pe 10.9.
Voit ilmoittautua pelaamaan klo 13 alkaen 18 reikää tai klo 15 alkaen 9 reikää. Ilman pelioikeutta kierroksen hinta 49e ja puolikkaan kierroksen hinta 30e.Pelin jälkeen luvassa saunomista, ruokailua, palkintojen jakoa ja birdiepuun arvonta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 9.9 mennessä kilpailukalenterin kautta.


Naisten peli-illat:

Naistoimikunnan vetämät peli-illat pääasiassa joka toinen tiistai alla olevan listan mukaan klo 17 alkaen. Kokoontuminen rangella. Pelataan yhdessä 9 reikää. Halutessasi voit myös osallistua mukaan leikkimielisiin kilpailuihin. 9 reiän jälkeen kokoontuminen 10-kioskilla, jossa palkintojen jako ym. Halukkaat voivat jatkaa kierrosta omatoimisesti. Ilmoittautuminen caddiemasterille/NexGolfissa edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Peli-illan kierroksen hinta 9 reikää 25€, 18 reikää 35 €, jos ei ole pelioikeutta.


ti 15.6.

ti 29.6.

pe 16.7.

ti 27.7.

ti 10.8.

ti 24.8.

pe 10.9. Naisten kauden päätöskisa. Pelin jälkeen tiedossa saunomista, ruokailua, palkintojen jakoa ja birdiepuun arvonta. Kilpailumaksu ilman pelioikeutta 49€. Hintaan sisältyy kierros, loitsusauna ja ruokailu.

Tervetuloa kaikki seuran naiset kauden päätökseen!
Naisten opetusillat:

Revontuli golfin naisjäsenille on tarjolla kahtena tiistai-iltana golfopetusta.

Naisten opetusillat rangella ti 18.5 & ti 25.5.2021 Klo 17.30 -19.00. Kouluttajana ammattilaisgolfari Leena Makkonen Mikkelistä.

Sitovat ilmoittautumiset caddiemasterille tai nexgolfin kautta 16.5 klo 16.00 ja 23.5 klo 16.00 mennessä. Maksu 20€ /kerta, maksetaan paikanpäällä. Osallistuminen on rajattu yhteen opetuskertaan/henkilö, mikäli tulijoita olisi enemmän kuin vapaita paikkoja on tarjolla. Opetuksen jälkeen 9:n reiän pelikierros (ilman pelioikeutta 25 €).

Kilpailut:
su 4.7. Naisten Seuraottelu, JG Sippulanniemi

Perinteinen viiden seuran välinen naisten seuraottelu, mukana JG, MGS, ReG, LPG ja HaGK 6 naisen joukkuekokoonpanolla. 18r pb hcp.

Kello 10 alkaen. Sarjat 0/30 Tiedot tarkemmin lähempänä kilpailuajankohtaa


Päivitämme kilpailukalenteria lisää myöhemmin.


Muuta toimintaa:
  • 10-kioskilta löytyy naisten oma birdiepu. Säännöt: birdiekisa on voimassa alkaen kesägriinien avauksesta 15.9. saakka. Merkkarin on oltava mukana kierroksella, jolloin birdie tehty. Arvotaan kauden päätteeksi voittaja birdien tehneistä.
  • Lisäksi toteutamme mahdollisuuksien mukaan vierailuja, pelireissuja naapurikentille jäsenistön toiveiden mukaan.

Naistoimikunnan kokoonpano 2021

Jäsenet:


Puheenjohtaja Tiina Laitinen
tiinalaitinen@outlook.com, puh. 040 961 0652

Ladykapteeni Hilkka Pomell
hilkka.pomell@luukku.com, puh. 050 358 5268


Muut jäsenet:Anita Leksis
Riitta Leppälä
Merja Immonen
Virpi Lampinen


Päivitetty 1.4.2021

Ajankohtaista

Hemmotteluloma lasi-iglussa
HEMMOTTELULOMA LASI-IGLUSSA Tervetuloa romanttiselle hemmottelulomalle…
Lahjakortit
Revontulen lahjakortti on elämyksellinen lahja rakkaimmalle, ystävälle tai…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää