Revontuli Golf ry:n senioritoimikunta

Kaudella 2021 halutaan entisestään aktivoida senioritoimintaa upealla Revontulen kentällä. Normaalin senioritoiminnan lisäksi haluamme kutsua Sinut mukaan myös kivoihin yhteisiin alueellisiin kilpailuihin. Tältä sivulta löydät kätevästi tiedot ja linkit kaikkiin tapahtumiin - senioritoimikunta kutsuu Sinut sydämellisesti mukaan!

Senioritoimikunnan puheenjohtaja Petri Leksis

puh. 0406471696, petri.leksis@gmail.com

Kirsi Laitinen, Heikki Pykäläinen, Matti Halonen, Matti Hovila,Tuula Lampinen


Lumien sulamista seuratessa kesän kalentereihin voidaan alkaa suunnitella jo harjoitus- ja pelipäiviä, seuran seniorikisoja sekä alueellisia Tour-kilpailuja ja muuta virkistävää toimintaa golfin parissa.

Ajankohtaista seniori toiminnassa

Kesän alustava tapahtumakalenteri on jo hyvinkin pitkälle suunniteltu, mutta ennen julkaisua varmistetaan päivämääriä suhteessa muihin tapahtumiin.

SSS Tour:n ensimmäinen osakilpailu pelataan jo 6.5-21 Rantasalmella. Reg jäsenten ilmoittautuminen: kun virallinen kutsu on järjestävältä seuralta saatu, laitetaan se REG Nexgolfiin ja parit tekevät ilmoittautumiset sen kautta. Varasijoja on tähän saakka ollut hyvin usein vapaana, joten ilmoittautuminen kannattaa siinäkin tapauksessa, että kiintiö 5 paria olisi täynnä.

SGS aluetour alkaa 1.6-21.

Senioritoimikunta on suunnitellut järjestettäväksi monenlaista toimintaa kaikille seniori-ikäisille seuran jäsenille. Seniori tiedotteet linkistä löydät helposti sisällön ajankohdan ja otsikon mukaan.

Ajankohtaista

Pääsiäinen Revontulessa
Revontuli Resort - turvallinen lomakohde pääsiäisen viettoon. Majoitu omassa…
Golfmessutarjoukset
HYÖDYNNÄ HUIKEAT GOLFMESSUTARJOUKSET! Golfmessut järjestetään tänä vuonna…
Poikkeustilan 8.-28.3. vaikutukset Revontulen toimintaan
Poikkeustilan aikana Revontuli Bowling Dinerin ravintola ja keilahalli sekä…
Talviloma Revontulessa 2021
Talven riemuja Keski-Suomessa! Majoitus mökissä, lasi-iglussa tai hotellissa,…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää