SSS Tour 2021

SSS Tour 2021, Jäsentiedote

SSS Tour, Saimaa seniori scramble tour on 12 golfseuran jäsenilleen järjestämä kilpailumuoto, jossa pelataan joka vuosi kuusi- tai seitsemän osakilpailua järjestävien seurojen kentillä.

SSS-tourin järjestelytoimikunnan tiedotteen mukaa pelikiertue on tarkoitus järjestää kaudella 2021 viimevuotisen peruutuksen jälkeen.

Kilpailusarjan toteutumisen edellytyksenä on ehdottomasti se, että viranomaismääräykset eivät aseta meille ylitsepääsemättömiä rajoituksia. Samoin jokaisen järjestävän seuran on ehdottomasti järjestettävä kilpailu olosuhteet ja mm. ruokailu yms sosiaalisen kanssakäymisen tilanteet siten, että lähikontaktit pidetään säädetyissä rajoissa jne.

Joudumme mahdollisesti jopa harkitsemaan yhteislähdön sijasta väliaikalähtöä.

SSS-tourin järjestelytoimikunta ja järjestävien seurojen edustajat kokoontuu viimeistely kokoukseen huhtikuun puoliväliin mennessä, jonka jälkeen meillä on varmuus kipailujen toteutumisesta.

SSS Tour kilpailut 2021:

6.5. Rantasalmi

27.5.Kartanogolf

10.6. Kerigolf

1.7. Holiday Club Saimaa

8.7. PuulaGolf

12.8. Revontuli Golf

26.8. Golf Porrassalmi

Pelaaja kiintiöt

Järjestävä seura 15 paria, muut seurat 5 paria.

Vapaaksi jäävät paikat järjestävä seura täyttää tasapuolisesti ilmoittautuneiden seurojen varasijoille ilmoitetuista pareista.

Palkintoryhmät

Naisparit

Sekaparit

Pari joukkueet. (Neljä parasta paria)

Reg jäsenten ilmoittautuminen: kun virallinen kutsu järjestävältä on seuralta saatu, laitetaan se REG Nexgolfin kilpailukalenteriin ja Revontuli golfin kilpailuparit tekevät ilmoittautumiset sen kautta. Ilmoittautumiset lähetetään keskitetysti järjestävälle seuralle.

Ilmottautumisia otetaan vastaan vaikka 5 paria olisi ilmoittautunut. Varasijoja on todennäköisesti käytettävissä useita.

Varasijoille pääsy vahvistetaan kilpailu viikon tiistaihin mennessä. Kilpailupäivä on torstai.

Ilmoittautuminen ja joukkueiden valinta

  1. Ensisijaisesti täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. (Varasijoja on todennäköisesti käytettävissä useita muiden seurojen kiintiöistä).
  2. Kuhunkin osakilpailuun ilmoittautuneista ovat ensisijalla ne parit, joilla on kaksi kilpailua saman parin kanssa jo pelattu. Ensisijaisuus rajoittuu kolmeen kilpailuun saman parin kanssa.
    • Saadaan ensisijaisiksi sellaiset pari joukkueet, jotka aikovat osallistua kiertueen pari joukkueiden väliseen kilpailuun. Pari joukkuekilpailuun lasketaan vähintään kolme osakilpailua saman parin kanssa.Tällöin ilmoittautuneilla naispareilla / sekapareilla on mahdollisuus parikilpailun lopputuloksiin mukaan.
  3. Naisparit (naisparien kilpailu sarja)

Näin toimien annetaan mahdollisimman monille pari joukkueille mahdollisuus osallistumiseen ja seuramme edustamiseen ilmoittautumis järjestyksessä. Tällöin tilaa antavat ne parijoukkueet, joilla on jo vähintää kolme tulosta, kun seura joukkueeseen ilmoittautumisia on enemmän kuin kiintiöpaikkoja.

Lisätietoa ja kilpailun säännöt tarkemmin Kartano golfin kotisivuilta SSS Tour

Ajankohtaista

Hemmotteluloma lasi-iglussa
HEMMOTTELULOMA LASI-IGLUSSA Tervetuloa romanttiselle hemmottelulomalle…
Lahjakortit
Revontulen lahjakortti on elämyksellinen lahja rakkaimmalle, ystävälle tai…
Katso Revontulta virtuaalisesti Näytä lisää