Mukavuusalue Keski-Suomessa

Koko perheen hiihtoloma Revontulessa ja Häkällä

Turha lähteä kauas, kun voi kokea kaiken, mitä hiihtolomalta haluat lähellä! Revontuli ja Häkärinteet tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet rentouttavaan ja aktiiviseen talvilomaan Keski-Suomessa. Tekemistä löytyy koko perheelle säällä kuin säällä. Voit muun muassa kisailla keilauksessa, lähteä laturetkelle talviseen luontoon tai lasketella sydämen kyllyydestä Häkän hyväkuntoisissa rinteissä. Ja totta kai nauttia omalla porukalla mökkien suojissa.

mökki talvi lapset

Valitse sopiva majoitus talvilomalle

Revontulesta löydät vaihtoehtoja erikokoisten porukoiden hiihtolomalle. Voit varata mökin, hotellihuoneen tai vaikka lasi-iglun järvinäköaloin, mikä vain sopii parhaiten toiveisiisi. 

Huom. myös Häkärinteiltä 6 km päästä löytyy laadukkaita mökkejä hiihtolomille!

keilarata

Keilaa ja nauti burgereista

Revontuli Bowling Dinerissa pääset sukeltamaan keilailun maailmaan, sillä tämä 50-luvun Amerikan Diner ravintola pitää sisällään niin keilaradat kuin meheviä annoksia tarjoilevan ravintolankin. Haasta siis vaikka koko perheesi keilakisaan ja vietä hauska päivä Dinerissa!

lumilautailu laskettelu lapsi

Vain 5 minuutin ajomatkan päässä Revontulesta sijaitsee mahtava Häkän hiihtokeskus, jossa pääset nauttimaan laskemisesta ilman turhaa jonottelua. Hyväkuntoiset rinteet tarjoavat mahtavat puitteet koko perheen rinnepäivään.

sauna kiuas löyly

Rentoutumista saunamaailmassa

Hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 Revontulen saunamaailma toivottaa vieraat tervetulleiksi Avoimiin saunailtoihin. Avoimet saunaillat ovat talvilomaviikoilla keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 17-21. Silloin saunamaailmassa pääsee rentoutumaan perinteikkään savusaunan ja kostealöylyisen telttasaunan löylyissä.

Huomioithan, että pakkasraja ulkoporealtaaseen sekä telttasaunaan on -12 astetta.