Juhlapalvelut

Revontulessa, Jo satoja juhlia kauniissa maisemissa

Olemme ammattilaisia juhlien järjestämisessä. Meillä on järjestetty satoja syntymäpäiväjuhlia, polttareita ja häitä. Anna siis osaavien ammattilaistemme huolehtia järjestelyistä ja keskity itse seurueinesi juhlatunnelmaan. Juhlatilamme soveltuvat pienen porukan juhlinnasta aina 500 henkilön tilaisuuksiksi.

Hyvästä ruoasta juhla muistetaan


Keittiömme loihtii järjestettäviin tilaisuuksiin maistuvat ruuat ja tarjoilut. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle – me hoidamme loput! Räätälöimme juhlaruuan myös tarvittaessa toivomusten mukaisesti.


Tutustu valmiisiin juhlamenuihin

Tunnelmalliset juhlatilat


Luonnon rauhaa ja hirsirakennuksen lämpöä Virmashuvilalla ja Loitsu-saunan takkatuvalla, kristallivalaisimien tyylikkyyttä suuressa Revontuli- ja Iskusalissa sekä Loimu-ravintolamme valoisa luontomaisema. Teemajuhliin sopii mainiosti 50-luvun Revontuli Bowling Diner.

Kurkkaa juhlatiloihimme

Juhlavieraat majoittuvat samalla alueella


Majoitustilaa hotellihuoneissa ja lomamökeissä on yhteensä 250 henkilölle. Kaikkialle on lyhyt matka kävellen.


Lue lisää

Juhlan kruunaa yhteinen sauna

Suomalaiseen yhdessä oloon ja rentoon juhlintaan kuuluu sauna. Se on MUST-juttu polttareissa ja keventää myös sopivasti virallisempiakin juhlia. Häiden jälkeen uusiin sukulaisiin on helppo tutustua Revontulen suuren savusaunan lauteilla ja jutustella mukavia kuumassa ulkoporealtaassa.

Tutustu saunamaailmaan

ETÄISYYDET LÄHIPAIKKAKUNNILTA

  • Jyväskylä 48 km
  • Kuopio 100 km
  • Pieksämäki 40 km
  • Hankasalmen kirkonkylä 10 km
  • Hankasalmen asema 4 km