JUHLATILAT

Revontulen persoonalliset juhlatilat Keski-Suomen kauniin luonnon äärellä, tarjoavat vaihtoehtoja erikokoisiin juhliin sekä tilaisuuksiin. Tilat sekä tarjoilut ovat räätälöitävissä kunkin seurueen tarpeiden mukaan, oli sitten kyseessä hulppeat häät, intiimi muistotilaisuus tai merkkipäivä.

REVONTULISALI

400 m²

Ravintolan yhteydessä oleva Revontulisali sopii juhlatilaksi suuremmallekin juhlijajoukolle. Tilaan voidaan kattaa juhlavasti ruokailupaikat jopa 200 hlölle. Revontulisalin voi yhdistää Iskusaliin, jolloin tilaa on yhteensä 550 m².

Tilavuokra juhlakattauksineen 450 €

AURORA RAVINTOLA

150 m²

Isku-sali sijaitsee päärakennuksen yhteydessä, Revontulisalin jatkeena. Isku-salin saa eristettyä siirtoseinillä omaksi tilakseen. Tilaan voidaan kattaa juhlavasti ruokailupaikat 60 hlölle.

VIRMASHUVILAN TAKKATUPA

70 m², max. 40 hlöä

Hirsirakenteinen rantahuvila kokous- ja juhlakäyttöön. Tunnelmallisessa hirsituvassa on tulikivitakka ja maisemaikkuna järvelle. Lisää tilaa luo osittain katettu ulkoterassi. Takkatuvassa on WLAN-yhteys. Virmashuvilan yläkerrassa on 6 huonetta. Yläkerran wc- ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä.

30 henkilön savusauna sijaitsee aivan vieressä. Virmashuvila ja savusauna ovat anniskelualuettamme. Toimitamme tarvittavat sauna- ja ruokajuomat tilauksenne mukaisesti.

Tilavuokra juhlakattauksineen 350 €

LOITSUSAUNAN TAKKATUPA

60 m², max. 30 hlöä

Loitsu-sauna on rannalla sijaitseva tunnelmallinen hirsirakennus kokous- ja juhlakäyttöön.

Tuvassa on tulikivitakka, juomakaappi ja wifi-yhteys.

Samassa rakennuksessa on kaksi saunaa ja ulkoporeallas. Asiakkaiden käytettävissä on oma laituri ja talvisin on mahdollisuus avantouintiin.

Loitsu-sauna on anniskelualuettamme. Toimitamme tarvittavat sauna- ja ruokajuomat tilauksenne mukaisesti.

Tilavuokra juhlakattauksineen 250 €, saunojen kanssa 350 €.

RAVINTOLA LOIMU

Viihtyisä ravintolasalimme huokuu pohjoismaista luontoa sisustuksellaan ja suurilla maisemaikkunoilla. Ravintola on aivan vastaanoton yhteydessä ja baarit palvelevat juhlavieraitanne.

Istumapaikkoja on 100 henkilölle.

Ei erillistä tilavuokraa.

JUHLATILOJEN VARAAMINEN/KYSELY TAPAHTUU YRITYSSIVUJEN YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA

Scroll to Top