Juhlatilat

Revontulen persoonalliset juhlatilat Keski-Suomen kauniin luonnon äärellä, tarjoavat vaihtoehtoja erikokoisiin juhliin sekä tilaisuuksiin. Tilat sekä tarjoilut ovat räätälöitävissä kunkin seurueen tarpeiden mukaan, oli sitten kyseessä hulppeat häät, intiimi muistotilaisuus tai merkkipäivä.

REVONTULISALI

400 m²

Ravintolan yhteydessä oleva Revontulisali sopii juhlatilaksi suuremmallekin juhlijajoukolle. Tilaan voidaan kattaa juhlavasti ruokailupaikat jopa 200 hlölle. Revontulisalin voi yhdistää Iskusaliin, jolloin tilaa on yhteensä 550 m².

Tilavuokra juhlakattauksineen 450 €

Katso kuvia

Virtuaaliesittely


AURORA RAVINTOLA

150 m²

Isku-sali sijaitsee päärakennuksen yhteydessä, Revontulisalin jatkeena. Isku-salin saa eristettyä siirtoseinillä omaksi tilakseen. Tilaan voidaan kattaa juhlavasti ruokailupaikat 60 hlölle.

Katso kuvia

Virtuaaliesittely


virmashuvilan takkatupa

70 m², max. 40 hlöä

Hirsirakenteinen rantahuvila kokous- ja juhlakäyttöön. Tunnelmallisessa hirsituvassa on tulikivitakka ja maisemaikkuna järvelle. Lisää tilaa luo osittain katettu ulkoterassi. Takkatuvassa on WLAN-yhteys. Virmashuvilan yläkerrassa on 6 huonetta. Yläkerran wc- ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä.

30 henkilön savusauna sijaitsee aivan vieressä. Virmashuvila ja savusauna ovat anniskelualuettamme. Toimitamme tarvittavat sauna- ja ruokajuomat tilauksenne mukaisesti.

Tilavuokra juhlakattauksineen 350 €

Katso kuvia

Virtuaaliesittely


LOITSUSAUNAN takkatupa

60 m², max. 30 hlöä

Loitsu-sauna on rannalla sijaitseva tunnelmallinen hirsirakennus kokous- ja juhlakäyttöön.

Tuvassa on tulikivitakka, juomakaappi ja wifi-yhteys.

Samassa rakennuksessa on kaksi saunaa ja ulkoporeallas. Asiakkaiden käytettävissä on oma laituri ja talvisin on mahdollisuus avantouintiin.

Loitsu-sauna on anniskelualuettamme. Toimitamme tarvittavat sauna- ja ruokajuomat tilauksenne mukaisesti.

Tilavuokra juhlakattauksineen 250 €, saunojen kanssa 350 €.

Katso kuvia

Virtuaaliesittely

Ravintola loimu

Viihtyisä ravintolasalimme huokuu pohjoismaista luontoa sisustuksellaan ja suurilla maisemaikkunoilla. Ravintola on aivan vastaanoton yhteydessä ja baarit palvelevat juhlavieraitanne.

Istumapaikkoja on 100 henkilölle.

Ei erillistä tilavuokraa.

Katso kuvia

Virtuaaliesittely


Juhlatilojen varaaminen/kysely tapahtuu yrityssivujen yhteydenottolomakkeen kautta Siirry varaamaan