Majoitus, ravintolat, tapahtumat ja kokouskset Keski-Suomessa

Juhlat

Revontulessa on juhlittu kauniissa keskisuomalaisissa maisemissa jo 30 vuoden ajan.

Oletko järjestämässä esimerkiksi häät, syntymäpäivät, sukujuhlat tai vaikka muistotilaisuuden Keski-Suomessa?  Revontulesta löytyy ammattitaitoa kaikenlaisten juhlien järjestämiseen ja juhlatilamme soveltuvat aina intiimeistä pienen porukan juhlista aina 500 henkilön tilaisuuksiin saakka. Olemme lisäksi joustavia ja otamme toiveenne huomioon. Anna siis meidän huolehtia järjestelyistä, niin voit itse keskittyä seurueinesi nauttimaan juhlatunnelmasta. 

Hyvästä ruoasta juhla muistetaan

Keittiömme loihtii järjestettäviin tilaisuuksiin maistuvat ruoat ja tarjoilut. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle – me hoidamme loput! Räätälöimme juhlaruoan myös tarvittaessa toivomusten mukaisesti.

Tunnelmal­liset juhlatilat

Luonnon rauhaa ja hirsirakennuksen lämpöä Virmashuvilalla ja Loitsu-saunan takkatuvalla, kristallivalaisimien tyylikkyyttä suuressa Revontuli-salissa sekä Loimu-ravintolamme valoisa luontomaisema. Teemajuhliin sopii mainiosti 50-luvun Revontuli Bowling Diner.

Lisäpalvelut

Juhlavieraat majoittuvat samalla alueella

Majoitustilaa hotellihuoneissa, lomamökeissä ja lasi-igluissa on yhteensä 300 henkilölle. Kaikkialle on lyhyt matka kävellen.

Juhlan kruunaa yhteinen sauna

Suomalaiseen yhdessä oloon ja rentoon juhlintaan kuuluu sauna. Se on MUST-juttu polttareissa ja keventää myös sopivasti virallisempiakin juhlia. Häiden jälkeen uusiin sukulaisiin on helppo tutustua Revontulen suuren savusaunan lauteilla ja jutustella mukavia kuumassa ulkoporealtaassa.

Tarjous­pyyntö-lomake

Kerromme mielellämme lisää

Myyntipäällikkö
Tarja Seppi
Puh. (014) 8448 291, 040 590 3882
myynti@revontuli.fi
tarja.seppi@revontuli.fi

Kokous- ja ryhmävarausten varaus- ja peruutusehdot

1. VARAUS JA VAHVISTUS

Toimitusehdot astuvat voimaan, kun tilaaja on vahvistanut saamansa tarjouksen ja saanut varausvahvistuksen. Varaus on voimassa varauksessa ilmoitetulle henkilömäärälle. Jos henkilömäärä muuttuu, Lomakeskus Revontulella on oikeus osoittaa varaajalle toinen tila sekä neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista ja kustanuksista.

Pyydämme ilmoittamaan seuraavat varaukseen liittyvät tiedot viimeistään 14 vrk ennen tilaisuuden alkua:

  • nimilista osallistujista sekä mahdollinen huonejako
  • osallistujien mahdolliset erityisruokavaliot
  • maksutapa ja laskutustiedot
    tilaisuuden ohjelma aikatauluineen

     

2. PERUUTUS- JA MUUTOSOIKEUS

1-20 hlön ryhmät: 100 % kuluton peruutus- ja muutosoikeus 14 vrk ennen tilaisuuden alkua. Enintään 10 % henkilömäärän muutokset otetaan huomioon viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä.

21-50 hlön ryhmät: 100 % kuluton peruutus- ja muutosoikeus 30 vrk ennen tilaisuuden alkua. Enintään 10 % henkilömäärän muutokset otetaan huomioon viimeistään 3 vrk ennen tilaisuuden alkua.

51 hlön ja suuremmat ryhmät: 100 % kuluton peruutusoikeus 60 vrk ennen tilaisuuden alkua. Enintään 25 % henkilömäärän muutokset otetaan huomioon viimeistään 14 vrk ennen tilaisuuden alkua ja enintään 10 % henkilömäärämuutokset viimeistään 7 vrk ennen tilaisuuden alkua.

Lomakeskus Revontuli Oy pidättää oikeuden täyteen korvaukseen palveluista, joita ei voida peruuttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi alihankintana tilatut palvelut.

3. MAKSUEHDOT

Laskutusta varten yrityksen on ilmoitettava voimassa olevat laskutustiedot etukäteen. Jälkilaskutuksesta laskutuslisä on 7 euroa / lasku. Mikäli maksuehdoista ei ole muutoin sovittu, asiakas maksaa käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla paikan päällä. Lomakeskus Revontuli Oy voi tarvittaessa tehdä koko- tai osaennakkolaskun varauksesta.