Kesäloma Revontulessa

Revontulessa vietät omannäköisesi kesäloman Hankasalmella Keski-Suomen kauniissa järvimaisemissa rentoutuen ja aktiviteeteista nauttien.

Mitä haluaisit tehdä tänä kesänä kesälomalla? Haluaisitko rentoutua saunamaailmassa erilaisten saunojen lämmössä, retkeillä läheisillä luontopoluilla, lähteä koko perheellä huvipuistoon tai nauraa vatsan kipeäksi kesäteatterissa. Revontulesta käsin kaikki tämä ja moni muukin asia on mahdollinen saman reissun aikana. Voit valita omalle porukallesi sopivan majoitusvaihtoehdon lomamökeistä, lasi-igluista ja hotellihuoneista ja lähteä suunnittelemaan ensi kesän kohokohtia koettavaksi Keski-Suomeen.

KATTAVA VALIKOIMA MAJOITUSTA

Revontulen kaikki majoitusvaihtoehdot ovat kävelymatkan päässä resortin muista palveluista. Voit siis huoletta valita mökin, lasi-iglun tai huoneen lomasi tukikohdaksi.

VALITSE MAJOITUS

SAUNAMAAILMAN ERILAISET LÖYLYT

Revontulesta löytyy saunamaailma, joka sijaitsee ihanissa järvimaisemissa Iso-Virmasjärven rannalla. Saunamaailmasta löytyy kaiken kaikkiaan viisi erilaista saunaa, joita ovat Savusauna, Loitsusauna, Telttasauna, Laguna-sauna sekä ainutlaatuinen Iglusauna.

Saunamaailmassa järjestetään noin kerran viikossa Avoin saunailta, jolloin saunapolku kulkee Savusaunan, telttasaunan ja ulkoporealtaan kautta. Lisäksi kaikki saunat on vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

TUTUSTU SAUNOIHIN

KESÄTEATTERIIN VENEKOSKELLE

Revontulesta käsin pääset myös nauramaan vatsan kipeäksi kesäteatterista Keski-Suomessa Venekoskella. Venekosken kesäteatteri sijaitsee upeissa jokimaisemissa ja sieltä löytyy myös katettu katsomo sateen yllättäessä.

Kesäteatteripaketit:

  • Su & ti 75 €/ hlö /2hh
  • La 90 €/ hlö /2hh

(Esitykset ajalla 23.6.-30.7.)

Kesällä 2023 Venekosken kesäteatterissa pyörii Saku Santeri Heinosen käsikirjoittama kansankomedia Koodinimi: Telkän Valinta

KATSO ESITYSAJAT TÄÄLTÄ

KOKO PERHEELLÄ HUVIPUISTOON

Vain 15 minuutin ajomatkan päässä Revontulesta sijaitsee idyllinen ja perheystävällinen huvipuisto Nokkakivi. Nokkakivessä viihdytään koko perheellä ilman tuskastuttavan pitkiä jonoja ja kalliita rannekkeita.

NOKKAKIVIPAKETIT

LAVATANSSEJA HANGAN LAVALLA

Tulevana kesänä aina perjantaisin uudistettu Hangan Lava herää täyteen loistoonsa tunnelmallisten lavatanssien merkeissä. Hangan lava sijaitsee ainoastaan 4 kilometrin päässä, joten tanssivierailu onnistuu kätevästi Revontulesta käsin Hangan Lavan tanssipaketilla, joka sisältää sekä tanssiliput, majoituksen että hotelliaamiaisen.

KATSO OHJELMISTO & TUTUSTU PAKETTIIN

JÄRVIMAISEMIEN AKTIVITEETTEJA

Laaja kesäaktiviteettivalikoima takaa, että tekemistä riittää koko loman ajan. Revontulesta löytyy muun muassa vesipyöriä, kanootteja ja Suppilautoja vesillä liikkumiseen. Alueelta löytyy myös fribeegolf-, minigolf, sekä footgolfradat. Lisäksi upea Revontuli Bowling Dinerin keilaradat takaavat hauskanpidon myös sadepäiville.

TUTUSTU AKTIVITEETTEIHIN

RETKEILYÄ LUONTOKOHTEISSA

Revontulen lähiympäristöstä löytyy loistavia kohteita ja luontopolkuja päiväretkikohteiksi. Vieraile vaikka Häähnimäen metsien yläpuolelle kohoavassa taukotuvassa tai Etelä-Konneveden Kansallispuistomaisemissa. Jos et halua liikkua autolla, voit myös retkeillä jalan Revontulen vieressä sijaitsevalle Keskisenlammen luontopolulle, josta löytyy kota eväitten syöntiä varten.

TULE NAUTTIMAAN GOLFISTA REVONTULI GOLFIIN

Scroll to Top