REVONTULEN KEVÄÄN VIIHDEKATTAUS

On aika taas nauttia tanssista ja livemusiikista mahtavassa seurassa, sillä Revontulen viihde- ja tanssi-illat alkavat jälleen pyöriä lauantaisin. Luvassa Keski-Suomen parasta tanssitunnelmaa kuin Suomen ykkösartistien keikkailtojakin

ALOITETAAN FIFTARI-ILLALLA

Viihde- ja tanssi-illat alkavat jo ensi viikolla ja kevätkausi aloitetaankin heti täysillä fiftaritanssien merkeissä. Revontulen Fiftari-illan esiintyjänä toimii Daddy Rollin’ Stones, joka luo lumoavan 50-luvun tunnelman omalla musiikillaan.

OSTA LIPPUSI

UMPIKULJU ALOITTAA VIIHDEILTAKEVÄÄN

Tammikuun puolessavälissä 21.1. pyörähtää käyntiin Revontulen viihdeiltaputki, jonka aloittaa UmpikuljU. Lisäksi viikon päästä tästä luvassa on oikea Äijien ilta, kun lumoavat Lamourettes ryhmän tanssijat tulevat vetämään shown Revontuleen. Kaiken kaikkiaan koko kevään ajan luvassa on mahtavia keikkailtoja Suomen eturivinartistien parissa.

KATSO OHJELMISTO

ANTTI KETOSEN FANITAPAAMINEN

Antti Ketonen järjestää ennen Revontulen keikkaansa fanitapaamisen, joka sisältää kuohuvaa, pientä purtavaa sekä huipennuksena illan keikan. Lippuja fanitapaamiseen on myytävissä sekä erikseen että VIP-pakettina. VIP-pakettiin kuuluu fanitapaamisen ja keikan lisäksi myös majoitus aamiaisella.

KATSO OHJELMISTO

JÄÄ YÖKSI MAJOITUSPAKETILLA

Viihde- ja tanssi-illoista saa kaiken irti hyödyntämällä valmiiksi paketoidut majoituspaketit. Paketit sisältävät hotellimajoituksen, aamiaisen, hotellisaunan sekä liput lauantain ohjelmailtoihin.

VARAA MAJOITUSPAKETTI

VIRMASHUVILAN VIP-PAKETTI

Kun yksi ilta ei riitä ja haluat ottaa koko viikonlopun mittaisen irtioton ystäviesi kanssa. Virmashuvilan VIP-paketti tarjoaa mahdollisuuden oman huvilan vuokraamiseen saunan ja keikkaillan kera.

TUTUSTU TARKEMMIN

VIIHTYMISEN VIIMEISTELEE KATTAVAT RAVINTOLAPALVELUT

Scroll to Top