koronaviruksen vaikutukset revontulen majoituspalveluihin

Revontulen ravintolat ja keilahalli ovat suljettuna toistaiseksi COVID-19 koronaviruksen leviämisen ehkäisemikseksi, mutta majoituspalvelut toimivat normaalisti. Aamiainen tarjoillaan tänä aikana majoitustiloihin. Epidemia-aikana huolehdimme erityisen tarkasti tilojemme siivouksesta ja toivomme myös vierailtamme huolellista käsihygieniaa sekä välttämään lähikontaktia muihin asiakkaisiin. Vastaanotto palvelee puhelinpäivystyksenä, sovithan avainten noudosta etukäteen p. 040 592 288.

Pahoittelemme poikkeuksellisen tilanteen aiheuttamia muutoksia ja toivotamme teidät kaikesta huolimatta tervetulleiksi majoittumaan Revontuleen!

Varaa majoitus


siirry varaamaan tästä

Lasi-iglut

Revontulessa voit yöpyä järven rannalla viihtyisissä, kauniisti sisustetuissa lasikattoigluissa. Iglun makuuhuoneen sängystä voi ihailla kaunista järvimaisemaa ja auringonlaskua tai yöllistä tähtitaivasta ja parhaimmillaan myös revontulia.

Lue lisää

Revontulihuoneet


Viihtyisistä hotellihuoneista avautuu näköala luontoon ja järvimaisemaan. Pehmeä tyyny ja luonnonrauha - hyvien unien jälkeen on mukava aloittaa uusi päivä runsaalla aamiaisella.


Lue lisää

Lomamökit


Rentoa yhdessäoloa mukavissa lomamökeissä luonnon helmassa. Lomakeskuksen kaikki palvelut ovat lähellä.


Lue lisää

Virmashuvila ja savusauna


Iso-Virmasjärven rannalla sijaitseva Virmashuvila tarjoaa parhaimmat puitteet yhdessäoloon. Voitte majoittua yläkerran huoneissa, viettää iltaa takkatuvalla, nauttia savusaunan löylyistä ja rentoutua kuumassa ulkoporealtaassa. Majoitustilaa 11 henkilölle.

Lue lisää

Kesäaitat

Revontulen Virmasrinteessä on 7 kesäkäyttöistä aittamökkiä järvinäköalalla. Kesäiltana aittojen terassilta voi ihailla järvimaisemaa ja auringonlaskua. Aittamökki on mainio edullinen majoitusvaihtoehto.


Lue lisää

Majoitusrakennus Draivi

Koulutus- ja leirimajoittujille sopivassa Draivissa majoittuu 25 henkilön ryhmä. Rakennuksessa on oma kokous- ja saunatila.Lue lisää

Voit valita myös valmiin minilomasen.


Tutustu majoituspaketteihimme