Hotellihuoneet

Revontulen hotellihuoneet sijaitsevat kaksikerroksisessa rivitalossa ravintola- ja vastaanottorakennusta vastapäätä. Jokaiseen huoneeseen on oma sisäänkäynti ulkoa ja huoneiden edustalla huonekohtainen parkkipaikka. Yläkerran huoneissa on oma parveke, alakerran huoneissa pieni terassi. Huonetyyppejä hotellissa on aina perinteisimmistä yhden ja kahden hengen huoneista saunallisiin Sauna Studioihin, joissa voi majoittua useammankin hengen voimin.

Hotellihuoneen hintaan sisältyy aamiainen sekä samassa rakennuksessa sijaitseva hotellisauna. Saunojen sisäänkäynti löytyy hotellirakennuksen keskiportaikon alapäästä. Saunalla erikseen miesten ja naisten saunat.

HUOMIO, energiansäästösyistä saunaa ei automaattisesti lämmitetä päivittäin, joten ilmoitahan sisäänkirjautumisen yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut saunomaan.

Lakehouse Draivi

Täysin uudistunut Lakehouse Draivi on täydellinen majoituskokonaisuus erikokoisille ryhmille. Siellä pääsee olemaan mukavasti omalla porukalla, viettämään iltaa omalla saunaosastolla ja lepäilemään golf-teemaisissa huoneissa.

Majoituskokonaisuutta myydään ensisijaisesti ryhmille, mutta huoneiden varaaminen yksityishenkilöille on myös mahdollista. Tiedustele majoituksen kokonaishintaa sähköpostilla: myynti@revontuli.fi.

Majoituskokonaisuudessa on 13 huonetta: 1 kpl 1h huone ja 12 kpl 2h huoneita.

HINTA:

  • 2 h huone 113-140 € /2hlö (ei omaa suihkua)
  • 2 h huone 123-150 € /2hlö (oma suihku)
  • 1 h huone 85-105 € (ei omaa suihkua)

Hinnat sisältävät aamiaisen, liinavaatteet ja saunaosaston käytön.

(Huoneissa on wc ja tv. Suihku- ja saunatilat ovat yhteiskäytössä ja ne ovat asukkaiden vapaassa käytössä. Lisäksi rakennuksessa on yhteinen oleskelutila, jossa voi istua iltaa porukalla saunomisen ohessa.)

 
Scroll to Top