LASI-IGLUT

Vietä elämyksellinen yö keskisuomalaisissa järvimaisemissa, tähtitaivaan alla tai keskiyön auringonlaskua ihastellen. Pimeinä, kirkkaina öinä onnekkaimmat voivat todistaa revontulten loimun suoraan omasta sängystä.

Kaikista lasi-igluista aukeaa järvinäköala Iso-Virmasjärvelle. All Sky Aurora -iglut sijaitsevat Virmasrinteessä, ja näkymät makuuhuoneen panoramaikkunoista ovat kohti saunarantaa. Kaikkein uljaimmin järvimaisema avautuu aivan rantaviivan tuntumassa sijaitsevista Deluxe -igluista sekä niiden takana kohoavista kaksikerroksisista, kodan mallisista lasi-igluista, eli Tigloista.

ALL SKY AURORA
All Sky Aurora lasi-igluissa pääset nauttimaan luonnosta, vaikka sängyssä lepäillen. Voit nähdä upeita auringonlaskuja, kirkkaita tähtitaivaita tai jopa mahdollisesti taivaalla tanssivia revontulia.
Lue lisää
DELUXE KAIKU & KUISKE
Nauti luonnosta täysin siemauksin Deluxe Kaiku ja Kuiske lasi-igluissa, kun heräät järvinäköalaan, katselet tähtien täyteistä taivasta tai jopa joskus revontulia.
Lue lisää
SAANA & MALLA TIGLOT
Saana ja Malla lasi-tigloissa pääsee nautiskelemaan luonnonkauniista järvimaisemista, upeista auringonlaskuista sekä joskus jopa revontulistakin.
Lue lisää
Previous slide
Next slide

All Sky Aurora

Järvinäköaloin varustellut All Sky Aurora Iglut ovat ylellinen majoitusvaihtoehto. Iglut tarjoavat panoraamaikkunoidensa ja lasikattonsa ansiosta mahtavat näköalat ympäröivään luontoon ja taivaalle. Näin voitkin tuntea melkein olevasi yhtä luonnon kanssa, vaikka oletkin turvallisesti sisätiloissa. Iglut sopivat esimerkiksi arjen hemmotteluun, merkkipäivien juhlistamiseen tai vaikka häämatkalle.

1 YÖ ALL SKY AURORASSA SISÄLTÄÄ:

 • Yhden yön iglu vuokran
 • Liinavaatteet
 • Aamiaisen
 • Loppusiivouksen

HINTA: 319 € / 2 hlö

Deluxe Kaiku & Kuiske

Deluxe Kaiku ja Kuiske lasi-iglut ovat ylellisiä majoitusvaihtoehtoja avain järven tuntumassa. Kaiku igluun mahtuu majoittumaan kaksi henkeä ja Kuiske igluun taas neljä henkeä. Molemmat iglut on varusteltu upein järvinäköaloin ja niiden panoraamaikkunoista sekä lasikatosta voi katsella vaikka tähtitaivaan tuiketta. Näihin maisemiin voi esimerkiksi tulla hemmottelemaan itseään arjen keskellä, viettämään juhlapäiviä tai vaikka lemmenlomalle häämatkan merkeissä.

1 YÖ DELUXE KAIKUSSA TAI KUISKEESSA SISÄLTÄÄ:

 • Yhden yön iglu vuokran
 • Liinavaatteet
 • Aamiaisen
 • Loppusiivouksen

Hinta (Kaiku): 370 € / 2 hlö

Hinta (Kuiske): 450 € / 2hlö

Saana & Malla Tiglot

Saana ja Malla Tiglot ovat teepeen muotoisia lasi-igluja ja niissä molemmista löytyy kaksi kerrosta. Yläkerrassa on makuuhuone, josta näkee järvelle upean panoraamanlasikaton ansiosta. Alakerta taas koostuu muista mukavuuksista kuten sohvasängystä, tupakeittiöstä, WC:stä sekä saunallisesta kylpyhuoneesta.

MALLA

Mallaan voi majoittua korkeintaan neljä henkeä. Yläkerrassa on parisänky ja alakerrasta löytyy levitettävä vuodesohva.

SAANA

Saanaan voi majoittua korkeintaan viisi henkeä. Yläkerrasta löytyy parisänky sekä kaksi yksittäissänkyä järvinäköaloineen. Saana on allergiaystävällinenhuone, joten sinne lemmikkiystäviä ei saa valitettavasti mukaan.

1 YÖ SAANA TAI MALLA TIGLOSSA SISÄLTÄÄ:

 • Yhden yön Tiglovuokran
 • Liinavaatteet
 • Aamiaisen
 • Loppusiivouksen

HINTA (Malla): alk. 400 € / 2hlö

HINTA (Saana): alk. 370 € / 2hlö

Molemmissa sekä Mallassa että Saanassa on olohuone, josta löytyy sohva kahdelle hengelle ja ruokailuryhmä neljälle hengelle. Myös tupakeittiö löytyy, jossa on astiasto neljälle. Lisäksi siellä on mikro, minijääkaappi, vedenkeitin sekä kahvinkeitin. Kylpyhuoneen varusteluihin kuuluu hiustenkuivain, suihkusaippua, shampoo sekä hoitoaine. Kesää varten Tiglomajoitus sisältää myös unimaskin, joka helpottaa nukkumista. Lisäksi majoituksessa on säädettävä ilmastointi.

Scroll to Top