Lasi-iglut

Elämyksellinen yö Revontulessa tähtitaivaan alla

Vietä ikimuistoinen yö ylellisessä lasi-iglussa Revontulen Iso-Virmasjärven rannalla. Raikkaan skandinaavisesti sisustetussa iglussa voit kokea olevasi osa ympärilläsi avautuvaa keskisuomalaista luontoa. Kesäisin voit ihastella upeita auringonlaskuja ja pimeinä talviöinä tuhansia tähtiä.

Kaikista igluista aukeaa järvinäköala Iso-Virmasjärvelle. All Sky Aurora -iglut sijaitsevat Virmasrinteessä, ja näkymät makuuhuoneen panoramaikkunoista ovat kohti saunarantaa. Kaikkein uljaimmin järvimaisema avautuu Deluxe Kaiku- ja Kuiske-igluista, jotka sijaitsevat Iso-Virmasjärven välittömässä yhteydessä.

Iglut sijaitsevat noin 200 metrin päässä vastaanotosta, ravintoloista ja golf-kentästä. Vieressä sijaitseva Loitsusauna ja poreallas on mahdollista varata yksityiskäyttöön majoituksen yhteydessä 1,5 tunniksi hintaan 100 € / 2 hlöä. Saunavaraukset myynti@revontuli.fi.All Sky Aurora Igloo kahdelle

All Sky Aurora -iglut sijaitsevat Virmas-rinteessä, lähellä järven rantaa ja rannan saunapolkua.

All Sky Aurorassa on parivuoteellinen makuuhuone järvinäköaloin, pieni keittonurkkaus ja kylpyhuone. Allergiaystävällinen huone, ei lemmikkejä.

Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi, mikro, liesi, veden- ja kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut. Koko 29 m2.

Hinta: 300 € / yö, sis. aamiaisen.

Deluxe Kuiske Iglu neljälle

Kuiske on 4 henkilön iglu ylellisellä sijainnilla aivan Iso-Virmasjärven rannalla.

Kuiskeessa on kaksi parivuoteellista makuuhuonetta, pieni keittonurkkaus, wc ja suihku. Allergiaystävällinen huone, ei lemmikkejä.

Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi, mikro, liesi, veden- ja kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut. Koko 36 m2.

Hinta: 450 € / yö, sis. aamiaisen.


Deluxe Kaiku Iglu kahdelle

Kaiku on 2 henkilön iglu ylellisellä sijainnilla aivan Iso-Virmasjärven rannassa.

Kaikussa on parivuoteellinen makuuhuone, pieni keittonurkkaus ja kylpyhuone. Allergiaystävällinen huone, ei lemmikkejä.

Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi, mikro, liesi, veden- ja kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut. Pinta-ala noin 29 m2.


Hinta: 370€ / yö, sis. aamiaisen.Tiglo 3-4 henkilölle

Tiglo on kaksikerroksinen, tiipiin mallinen panoramakota. Yläkerran korkeista panoramaikkunoista aukeaa hulppea järvinäkymä Iso-Virmas-järvelle.

Yläkerran näköalamakuuhuoneessa on parivuode, ja alakerran olohuoneessa levitettävä vuodesohva, jossa nukkuu mukavasti yksi aikuinen tai kaksi lasta. Alakerrassa lisäksi keittiö, wc, suihku ja pieni sauna.

Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi, mikro, liesi, veden- ja kahvinkeitin, hiustenkuivaaja sekä kylpytakit ja tossut.

Hinta 450 € / yö, sis. aamiaiset.