Lasi-iglut

Elämyksellinen yö Revontulessa tähtitaivaan alla

Vietä ikimuistoinen yö ylellisessä lasi-iglussa Revontulen Iso-Virmasjärven rannalla. Raikkaan skandinaavisesti sisustetussa iglussa voit kokea olevasi osa ympärilläsi avautuvaa keskisuomalaista luontoa. Kesäisin voit ihastella upeita auringonlaskuja ja pimeinä talviöinä tuhansia tähtiä.

Kaikista igluista aukeaa järvinäköala Iso-Virmasjärvelle. All Sky Aurora -iglut sijaitsevat Virmasrinteessä, ja näkymät makuuhuoneen panoramaikkunoista ovat kohti saunarantaa. Kaikkein uljaimmin järvimaisema avautuu Deluxe Kaiku- ja Kuiske-igluista, jotka sijaitsevat Iso-Virmasjärven välittömässä yhteydessä.

Iglut sijaitsevat noin 200 metrin päässä vastaanotosta, ravintoloista ja golf-kentästä. Vieressä sijaitseva Loitsusauna ja poreallas on mahdollista varata yksityiskäyttöön majoituksen yhteydessä 1,5 tunniksi hintaan 100 € / 2 hlöä. Saunavaraukset myynti@revontuli.fi.All Sky Aurora Igloo kahdelle

All Sky Aurora -iglut sijaitsevat Virmas-rinteessä, lähellä järven rantaa ja rannan saunapolkua.

All Sky Aurorassa on parivuoteellinen makuuhuone järvinäköaloin, pieni keittonurkkaus ja kylpyhuone. Allergiaystävällinen huone, ei lemmikkejä.

Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi, mikro, liesi, veden- ja kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut. Koko 29 m2.

Hinta: 300 € / yö, sis. aamiaisen.

Deluxe Kuiske Iglu neljälle

Kuiske on 4 henkilön iglu ylellisellä sijainnilla aivan Iso-Virmasjärven rannalla.

Kuiskeessa on kaksi parivuoteellista makuuhuonetta, pieni keittonurkkaus, wc ja suihku. Allergiaystävällinen huone, ei lemmikkejä.

Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi, mikro, liesi, veden- ja kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut. Koko 36 m2.

Hinta: 450 € / yö, sis. aamiaisen.


Deluxe Kaiku Iglu kahdelle

Kaiku on 2 henkilön iglu ylellisellä sijainnilla aivan Iso-Virmasjärven rannassa.

Kaikussa on parivuoteellinen makuuhuone, pieni keittonurkkaus ja kylpyhuone. Allergiaystävällinen huone, ei lemmikkejä.

Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi, mikro, liesi, veden- ja kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut. Pinta-ala noin 29 m2.


Hinta: 370€ / yö, sis. aamiaisen.