Lasi-iglut

Vietä elämyksellinen yö järvimaisemissa, tähtitaivaan alla tai keskiyön auringonlaskua ihastellen. Pimeinä, kirkkaina öinä onnekkaimmat voivat todistaa revontulten loimun suoraan omasta sängystä.

Revontulen ylellisissä lasi-igluissa vietät ikimuistoisen elämyksen luonnon helmassa. Raikkaan skandinaavisesti sisustetuissa igluissa voit kokea olevasi osa ympärilläsi avautuvaa keskisuomalaista luontoa. Kesäisin voit ihastella upeita auringonlaskuja ja pimeinä talviöinä tuhansia tähtiä suoraan omasta sängystäsi.

Kaikista lasi-igluista aukeaa järvinäköala Iso-Virmasjärvelle. All Sky Aurora -iglut sijaitsevat Virmasrinteessä, ja näkymät makuuhuoneen panoramaikkunoista ovat kohti saunarantaa. Kaikkein uljaimmin järvimaisema avautuu Deluxe Kaiku- ja Kuiske-igluista, jotka sijaitsevat aivan järven rantaviivan tuntumassa.

Kaikki lasi-iglut sijaitsevat aivan Revontulen saunamaailman vieressä, noin 200 metrin päässä vastaanotosta, ravintoloista ja golf-kentästä. Täydentääksesi majoituselämystä suosittelemme varaamaan hemmottelupaketin, joka sisältää majoituksen lisäksi alkumaljat, herkullisen kolmen ruokalajin sesongin menun Ravintola Loimussa sekä saunomisen rantasaunassa ulkoporealtaineen.


Varaa elämyslomasi tästä


slide
slide
slide
slide
slide
All Sky Aurora kahdelle

All Sky Aurora -iglut sijaitsevat Virmas-rinteessä, ja niistä on kaikista näkymä järvelle ja saunarantaan päin.

All Sky Aurorassa on parivuoteellinen makuuhuone järvinäköaloin, pieni keittonurkkaus ja kylpyhuone.

Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi, mikro, liesi, veden- ja kahvinkeitin sekä hiustenkuivaaja. Koko 29 m2. Allergiaystävällinen huone, ei lemmikkejä. Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan.

slide
slide
slide
slide
slide
Deluxe Kaiku kahdelle

Deluxe Kaiku on kahden hengen lasi-iglu ylellisellä sijainnilla aivan Iso-Virmasjärven rannassa.

Kaikussa on parivuoteellinen makuuhuone hulppealla järvinäköalalla, pieni keittonurkkaus ja kylpyhuone.

Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi, mikro, liesi, veden- ja kahvinkeitin, hiustenkuivaaja sekä kylpytakit. Pinta-ala noin 29 m2. Allergiaystävällinen huone, ei lemmikkejä. Aamiainen sisältyy huonehintaan.

slide
slide
slide
slide
slide
Deluxe Kuiske neljälle

Deluxe Kuiske on neljän hengen lasi-iglu ylellisellä sijainnilla aivan Iso-Virmasjärven rannassa.

Kuiskeessa on kaksi parivuoteellista makuuhuonetta, joista molemmista aukeaa järvinäköala, pieni keittonurkkaus, wc ja suihku.

Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi, mikro, liesi, veden- ja kahvinkeitin, hiustenkuivaaja sekä kylpytakit. Koko 36 m2. Allergiaystävällinen huone, ei lemmikkejä. Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan.


Tulossa pian: Tiglo 3-4 hengelle

Tiglo on kaksikerroksinen, tiipiin mallinen panoramakota. Yläkerran korkeista panoramaikkunoista aukeaa hulppea järvinäkymä Iso-Virmas-järvelle.

Yläkerran näköalamakuuhuoneessa on parivuode, ja alakerran olohuoneessa levitettävä vuodesohva, jossa nukkuu mukavasti yksi aikuinen tai kaksi lasta. Alakerrassa lisäksi keittiö, wc, suihku ja pieni sauna.

Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi, mikro, liesi, veden- ja kahvinkeitin ja hiustenkuivaaja. Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan.


Hemmotteluloma 2-4 henkilölle


Yhden yön hemmottelupaketti sisältää majoituksen All Sky Aurora- tai Deluxe- lasi-iglussa, alkumaljat, kolmen ruokalajin Revontuli Menun, rantasaunan ja ulkoporealtaan käytön sekä aamiaisen.

Hinnat alkaen 359 € / 2 hlöä


Varaa hemmottelulomasi tästä