Lomamökit

Revontulen tunnelmallinen mökkikylä sijaitsee keskellä Resorttia, muutaman askelman päässä kaikista palveluista - vastaanotosta, ravintoloista, saunamaailmasta ja golfkentästä. Erilaisista mökkityypeistä löydät erikokoisia ja erityylisiä vaihtoehtoja kompakteista kahden hengen mökeistä aina täysin varusteltuihin kahdeksan hengen loma-asuntoihin.


Varaa mökki verkkokaupasta


Minimivarausaika vaihtelee sesongin mukaan 1-4 vrk. Jos varauksen kesto on vain 1 vrk, hintaan sisältyy aina loppusiivous. Useamman yön varauksissa hintaan ei sisälly loppusiivousta automaattisesti, mutta sen voi halutessaan ostaa lisäpalveluna. Loppusiivouksen hinta määräytyy mökin koon mukaan ja on 70-110 €.

Mikäli varausjärjestelmä ilmoittaa: " Ei vapaita huoneita annetulla hakukriteerillä", mökkejä voi olla vapaana, mutta varausajan minimiehdot eivät täyty. Hinnat sisältävät pelkän mökkivuokran. Aamiainen, liinavaatteet ja loppusiivous (lukuunottamatta 1 vrk:n varaus) saatavilla halutessanne lisämaksusta.

Tutustu eri mökkivaihtoehtoihin


Isokarhu-mökki

1. Iso-Karhu-mökki (1 kpl)

Iso-Karhu-mökissä yhdistyvät perinteikkyys ja moderni mökkiasuminen. Mökki on yksikerroksinen hirsimökki 4+3 henkilölle (noin 70 m2)

Kuvaus: Mökissä on kaksi erillistä 2 h makuuhuonetta sekä tilava tupakeittiö/olohuone, sauna, pesuhuone/wc. Keittiössä liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto seitsemälle. Olohuoneen vuodesohvasta saa sängyn kahdelle. Lisäksi mökissä pieni nukkumaparvi, jossa on patja yhdelle henkilölle. Mökissä myös tv, pyykinpesukone, silitysrauta ja hiustenkuivaaja.

Hinta:

 • 1 vrk 195 € + pakollinen loppusiivous 85€
 • 2 vrk 390 € , lisävuorokaudet 130 € / vrk
 • viikko 950 €

Pikkukarhu-mökki

2. Pikku-karhu (1 kpl)

Pikku-karhu-mökissä yhdistyvät perinteikkyys ja moderni mökkiasuminen. Mökki on yksikerroksinen hirsimökki 4 + 2 henkilölle (noin 55 m2).

Kuvaus: Mökissä on kaksi erillistä 2 h makuuhuonetta. Lisäksi tupakeittiö/olohuone, sauna, pesuhuone ja wc. Tupakeittiössä on liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto kuudelle. Olohuoneen vuodesohvasta saa sängyn kahdelle. Mökissä myös silitysrauta ja hiustenkuivaaja.

Hinta:

 • 1 vrk 170 € + pakollinen loppusiivous 85€
 • 2 vrk 370 € , lisävuorokaudet 130 € / vrk
 • viikko 900 €

Aurora-mökki

Aurora (5 kpl) 14, 17, 20, 22 & 23

Aurora-mökki on viihtyisä moderni lomamökki. Mökki on yksikerroksinen loma-asunto 4 + 2 henkilölle (noin 53 m2). Katso tästä virtuaaliesittely.

Mökissä on kaksi erillistä 2 h makuuhuonetta sekä olohuoneessa pieni makuuparvi kahdelle lapselle (huom. jyrkät tikkaat). Mökissä on sauna, suihku ja wc, takka, keittiössä liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto kuudelle. Mökissä myös tv, hiustenkuivaaja ja silitysrauta.

Hinta:

 • 1 vrk 185 € + pakollinen loppusiivous 70 €
 • 2 vrk 370 € , lisävuorokaudet 130 € / vrk
 • viikko 900 €

Revontuli-mökki

Revontuli (2 kpl) 6. & 8.

Revontuli-mökki on kaksikerroksinen karjalaistyylinen hirsimökki 6 henkilölle. (noin 53 m2 alakerta + yläkerta noin 40 m2)

Katso virtuaaliesittelyt: Mökki 6 ja Mökki 8.

Kuvaus: Alakerrassa on olohuone, keittiö, 2 h makuuhuone, sauna, pesuhuone, wc. Keittiössä on liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone sekä astiasto kuudelle. Yläkerta on avointa tilaa, jossa on sängyt neljälle. Mökissä myös takka, tv, hiustenkuivaaja ja silitysrauta.

Hinta:

 • 1 vrk 185 € + pakollinen loppusiivous 70 €
 • 2 vrk 370 € , lisävuorokaudet 130 € / vrk
 • viikko 900 €

Virmashuvila (1 kpl)

Viikonlopun vip-paketti 1470 € sisältää Virmashuvilan käyttöön pe-su, majoituksen yhdelletoista (11) henkilölle, savusaunan ja ulkoporealtaan käytön lauantaina.

Virmashuvila on Iso-Virmasjärven rannalla oleva kaunis hirsirakennus, jonka pihapiirissä on iso savusauna ja ulkoporeallas. Virmashuvila sopii mainiosti luksus viikonlopun viettoon kaveriporukalla tai sukujuhlien tai synttärien viettoon. Katso virtuaaliesittely tästä.

Kuvaus: Alakerrassa on iso takkatupa ja keittiö. Yläkerrassa 5 kpl 2 h huoneita ja yksi 1 h huone. Huoneet ovat valmiiksi pedatut. Virmashuvila on anniskelualuetta, jonka vuoksi omien alkoholijuomien tuominen ei ole sallittua.

Varaukset sähköpostilla myynti@revontuli.fi tai puhelimitse puh. 014- 8448 291

Hinnat ja lisätietoa


24. Sininen mökki (1 kpl)

Sininen mökki on hyvin varusteltu viihtyisä mökki 8 henkilölle upealla järvinäköalalla. (yhteensä noin 153m2 + terassi 17m2)

Kuvaus: Hirsihuvila on valmistunut vuonna 2007. Alakerrassa on keittiö, olohuone, 2 h makuuhuone, pukuhuone, sauna, wc, terassi. Yläkerrassa on kolme 2 h makuuhuonetta ja wc. Mökissä on lisäksi TV, cd-radio, jääkaappi-pakastin, liesi/uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, hiustenkuivaaja, silitysrauta/-lauta, astiasto 8 hlölle, kahvinkeitin ja takka.

Terassilla on hiiligrilli. Hiilet eivät sisälly vuokrahintaan. Voit tilata ennakkoon hiilipussin ja sytytysnesteen 20€/ hintaan.

Hinta:

 • 1 vrk 295 € + pakollinen loppusiivous 110 €
 • 2 vrk 590€ , lisävuorokaudet 200 € / vrk
 • viikko 1350 €

Isoaurora-mökki

Iso-Aurora (2 kpl)

Iso-Aurora-mökki on kaksikerroksinen loma-asunto 8 henkilölle. Alakerta 95 m2 + yläkerta, jossa 4 makuuhuonetta ja wc.

Kuvaus: Iso-Aurora-mökissä on yläkerrassa 4 kpl 2 h makuuhuoneita ja wc. Alakerrassa on olohuone, keittiö, ruokailutila, sauna, pesuhuone ja wc. Keittiössä on liesi/uuni, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, sekä astiasto kahdeksalle. Mökissä on myös takka, tv, pyykinpesukone, silitysrauta ja hiustenkuivaaja. Pihassa on kota.

Hinta:

 • 1 vrk 295 € + pakollinen loppusiivous 110 €
 • 2 vrk 590€ , lisävuorokaudet 200 € / vrk
 • viikko 1350 €

21. 2 hengen Auroramökki (1 kpl)

2 hengen Aurora-mökki on viihtyisä modernimökki aivan golfkentän tuntumassa 2 henkilölle (noin 53m2). Terassilta voi ihastella kuinka ilta-aurinko laskeutuu golfkentän taakse. Mökissä on yksi 2 h makuuhuone, olohuone, keittiö, sauna, wc, sekä pieni nukkumaparvi lapsille, jossa 2 patjaa (huom. parvelle jyrkät portaat). Olohuoneessa tv, takka.

Keittiössä liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin.

Hinta: 185 €/ vrk. Hinta sisältää pedatut sängyt ja aamiaiset. (ei pääsymaksuja ravintolaan)


Pikku-mökki 8

Pikku-Mökki on ympärivuoden asuttava tunnelmallinen kahden hengen mökki aivan rannan tuntumassa. (noin 15 m2). Tunnelmallisessa mökissä on parivuode (160 cm), pieni keittiönurkkaus ja terassi.

Kuvaus: Mökissä on keittiönurkkauksen ja terassin lisäksi wc, suihku ja tv. Mökki on ympärivuotisessa käytössä.

Hinta: 149 € / vrk. Hinta sisältää liinavaatteet ja aamiaiset. (ei pääsymaksuja ravintolaan)

Mökkeihin voi ostaa halutessaan lisäpalveluina erikseen:

 • aamiainen ravintolassa 15 € / aikuinen, 7,50 € / lapsi 4-12v. (alle 4v. veloituksetta)
 • liinavaatepaketti 15 € (sisältää lakanat ja pyyhkeet), pedattuna 25 € /sänky
 • mökin loppusiivous 4-6 hlön mökit 70 €, 6-8 hlön mökit 85 €, 8 hlön mökit 110 €.
 • polttopuut 15 € / laatikko
 • lemmikkilisä 25 € / lemmikki / vrk
 • pöytägrilli, 25 € /vrk (huom. rajallinen määrä)
 • vauvan matkasänky pedattuna 25 €