Lomamökit

Revontulen mökkikylä sijaitsee keskellä Resortia, muutaman askelman päässä kaikista palveluista - vastaanotosta, ravintoloista, saunamaailmasta ja golfkentästä. Erilaisista mökkityypeistä löydät erikokoisia ja erityylisiä vaihtoehtoja kompakteista kahden hengen mökeistä aina täysin varusteiltuihin kahdeksan hengen loma-asuntoihin.


Varaa mökki verkkokaupasta


Minimivarausaika vaihtelee sesongin mukaan 1-4 vrk. Mikäli varausjärjestelmä ilmoittaa: " Ei vapaita huoneita annetulla hakukriteerillä", mökkejä voi olla vapaana, mutta varausajan minimiehdot eivät täyty. Hinnat sisältävät pelkän mökkivuokran. Aamiainen, liinavaatteet ja loppusiivous saatavilla halutessanne lisämaksusta.

Tutustu eri mökkivaihtoehtoihin


Isokarhu-mökki

Iso-Karhu-mökki (1 kpl)

Iso-Karhu-mökissä yhdistyvät perinteikkyys ja moderni mökkiasuminen. Mökki on yksikerroksinen hirsimökki 4+3 henkilölle (noin 70 m2)

Kuvaus: Mökissä on kaksi erillistä 2 h makuuhuonetta sekä tilava tupakeittiö/olohuone, sauna, pesuhuone/wc. Keittiössä liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto seitsemälle. Olohuoneen vuodesohvasta saa sängyn kahdelle. Lisäksi mökissä pieni nukkumaparvi, jossa on patja yhdelle henkilölle. Mökissä myös tv, pyykinpesukone, silitysrauta ja hiustenkuivaaja.

Hinta: 1 vrk 185 €, 2 vrk 370 €, lisävuorokaudet 135 € / vrk, viikko 900 €


Pikkukarhu-mökki

Pikku-karhu (1 kpl)

Pikku-karhu-mökissä yhdistyvät perinteikkyys ja moderni mökkiasuminen. Mökki on yksikerroksinen hirsimökki 4 + 2 henkilölle (noin 55 m2).

Kuvaus: Mökissä on kaksi erillistä 2 h makuuhuonetta. Lisäksi tupakeittiö/olohuone, sauna, pesuhuone ja wc. Tupakeittiössä on liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto kuudelle. Olohuoneen vuodesohvasta saa sängyn kahdelle. Mökissä myös silitysrauta ja hiustenkuivaaja.

Hinta: 1 vrk 165 €, 2 vrk 330 €, lisävuorokaudet 125 € / vrk, viikko 800 €


Aurora-mökki

Aurora (5 kpl)

Aurora-mökki on viihtyisä moderni lomamökki. Mökki on yksikerroksinen loma-asunto 4 + 2 henkilölle (noin 53 m2). Katso tästä virtuaaliesittely.

Mökissä on kaksi erillistä 2 h makuuhuonetta sekä olohuoneessa pieni makuuparvi kahdelle henkilölle (huom. jyrkät tikkaat). Mökissä on sauna, suihku ja wc, takka, keittiössä liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto kuudelle. Mökissä myös tv, hiustenkuivaaja ja silitysrauta.

Hinta: 1 vrk 165 €, 2 vrk 330 €, lisävuorokaudet 125 € / vrk, viikko 800 €


Revontuli-mökki

Revontuli (4 kpl)

Revontuli-mökki on kaksikerroksinen karjalaistyylinen hirsimökki 6 henkilölle. (noin 53 m2 alakerta + yläkerta noin 40 m2)

Katso virtuaaliesittelyt: Mökki 6 ja Mökki 8.

Kuvaus: Alakerrassa on olohuone, keittiö, 2 h makuuhuone, sauna, pesuhuone, wc. Keittiössä on liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone sekä astiasto kuudelle. Yläkerta on avointa tilaa, jossa on sängyt neljälle. Mökissä myös takka, tv, hiustenkuivaaja ja silitysrauta.

Hinta: 1 vrk 165 €, 2 vrk 330 €, lisävuorokaudet 125 € / vrk, viikko 800 €


Virmashuvila (1 kpl)

Viikonlopun vip-paketti 1350 € sisältää Virmashuvilan käyttöön pe-su, majoituksen yhdelletoista (11) henkilölle, savusaunan ja ulkoporealtaan käytön lauantaina.

Virmashuvila on Iso-Virmasjärven rannalla oleva kaunis hirsirakennus, jonka pihapiirissä on iso savusauna ja ulkoporeallas. Virmashuvila sopii mainiosti luksus viikonlopun viettoon kaveriporukalla tai sukujuhlien tai synttärien viettoon. Katso virtuaaliesittely tästä.

Kuvaus: Alakerrassa on iso takkatupa ja keittiö. Yläkerrassa 5 kpl 2 h huoneita ja yksi 1 h huone. Huoneet ovat valmiiksi pedatut. Virmashuvila on anniskelualuetta, jonka vuoksi omien alkoholijuomien tuominen ei ole sallittua.

Varaukset sähköpostilla myynti@revontuli.fi tai puhelimitse puh. 014- 8448 291

Hinnat ja lisätietoa


Sininen mökki (1 kpl)

Sininen mökki on hyvin varusteltu viihtyisä mökki 8 henkilölle upealla järvinäköalalla. (yhteensä noin 153m2 + terassi 17m2)

Kuvaus: Hirsihuvila on valmistunut vuonna 2007. Alakerrassa on keittiö, olohuone, 2 h makuuhuone, pukuhuone, sauna, wc, terassi. Yläkerrassa on kolme 2 h makuuhuonetta ja wc. Mökissä on lisäksi TV, cd-radio, jääkaappi-pakastin, liesi/uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, hiustenkuivaaja, silitysrauta/-lauta, astiasto 8 hlölle, kahvinkeitin ja takka.

Hinta: 1 vrk 270 €, 2 vrk 540€, lisävuorokaudet 200 €/vrk, viikko 1300€


Isoaurora-mökki

Iso-Aurora (2 kpl)

Iso-Aurora-mökki on kaksikerroksinen loma-asunto 8 henkilölle.(noin 95m2 alakerta + yläkerta)

Kuvaus: Isoaurora-mökissä on yläkerrassa 4 kpl 2 h makuuhuoneita ja wc. Alakerrassa on olohuone, keittiö, ruokailutila, sauna, pesuhuone ja wc. Keittiössä on liesi/uuni, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, sekä astiasto kahdeksalle. Mökissä on myös takka, tv, pyykinpesukone, silitysrauta ja hiustenkuivaaja. Pihassa on kota.

Hinta: 1 vrk 270 €, 2 vrk yht 540 €, lisävuorokaudet 200 €/vrk, viikko 1300€


Iso-Revontuli (1 kpl)

Iso- Revontuli-mökki on kaksikerroksinen karjalaistyylinen hirsimökki 8 henkilölle. (noin 72 m2 + yläkerta)

Kuvaus: Mökin alakerrassa on olohuone, keittiö, 2 h makuuhuone, sauna ja wc. Keittiössä on liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone sekä astiasto kahdeksalle. Yläkerta on jaettu kahteen tilaan; erilliseen 2 h makuuhuoneeseen sekä avoimeen oleskelutilaan, jossa on 4 vuodetta. Mökissä myös takka, tv, hiustenkuivaaja ja silitysrauta.

Hinta: 1 vrk 185 €, 2 vrk 370 €, lisävuorokaudet 135 € / vrk, viikko 900 €


Auroramökki kahdelle (1 kpl)

Auroramökki on viihtyisä modernimökki aivan golfkentän tuntumassa 2+2 henkilölle (noin 53m2). Terassilta voi ihastella kuinka ilta-aurinko laskeutuu golfkentän taakse. Mökissä on yksi 2 h makuuhuone, olohuone, keittiö, sauna, wc, sekä pieni nukkumaparvi, jossa 2 patjaa (huom. parvelle jyrkät portaat). Olohuoneessa tv, takka.

Keittiössä liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin.

Hinta: 165 € / vrk, sisältäen aamiaiset kahdelle. Sängyt ovat valmiiksi pedatut.


Pikku-mökki 8

Pikku-Mökki on ympärivuoden asuttava tunnelmallinen kahden hengen mökki aivan rannan tuntumassa. (noin 15 m2). Tunnelmallisessa mökissä on parivuode (160 cm), pieni keittiönurkkaus ja terassi.

Kuvaus: Mökissä on keittiönurkkauksen ja terassin lisäksi wc, suihku ja tv. Mökki on ympärivuotisessa käytössä.

Hinta: alk. 110 € / vrk, sisältää liinavaatteet ja aamiaisen kahdelle.


Mökkeihin voi ostaa halutessaan lisäpalveluina erikseen:

  • aamiainen ravintolassa 12 € /aikuiset, 6€ / lapset alle 4-12v. (alle 4v. veloituksetta)
  • liinavaatepaketti (sisältää lakanat ja pyyhkeet) 12 €, pedattuna 25 € /sänky
  • mökin loppusiivous 4-6 hlön mökit 70 €, 6-8 hlön mökit85 €, 8 hlön mökit 110 €.
  • polttopuut 15 € / laatikko
  • lemmikkilisä 15 € / lemmikki / viipymä