Majoituspaketit

Revontulen valmiit majoituspaketit on suunniteltu helpottamaan lomasi suunnittelua.

Revontulen lomapaketit tarjoavat vaihtoehtoja Keski-Suomeen kohdistuville lomasuunnitelmille. Paketeista löytyy vaihtoehtoja monenlaiselle lomaseurueelle. On hemmottelua luksuksesta nauttivalle, aktiviteetteja luonnon rakastajille sekä hurjapäille, musiikkia ja tanssia niiden ystäville sekä saunomista rentoutujille.

Kesälomapaketit perheille

Revontulen kesälomapaketeilla voitte viettää mahtavan loman koko perheellä Keski-Suomen ja Savon kainalossa Hankasalmella!

Pakettien avulla suunnittelet koko perheen kesäloman vaivatta, valitsemalla juuri teidän porukallenne sopivan vaihtoehdon. Valitse pakettiin haluamasi liput Tarhalehdon eläinpihan, Ysitien lemmikin ja Nokkakiven huvipuiston väliltä.

Tarhalehdon perhelippuumme kuuluu ilmainen poniratsastus lapsille!

Kesäteatteriin Venekoskelle

Revontulesta käsin pääset myös nauramaan vatsan kipeäksi kesäteatterista Keski-Suomessa Venekoskella. Venekosken kesäteatteri sijaitsee upeissa jokimaisemissa ja sieltä löytyy myös katettu katsomo sateen yllättäessä.

Kesäteatteripaketit:

  • Su & ti 75 €/ hlö /2hh
  • La 90 €/ hlö /2hh

(Esitykset ajalla 23.6.-30.7.)

Kesällä 2023 Venekosken kesäteatterissa pyörii Saku Santeri Heinosen käsikirjoittama kansankomedia Koodinimi: Telkän Valinta

Hangan lavan tanssit

Koe maalaisromantiikkaa parhaimmillaan ja nauti lavatanssitunnelmasta Keski-Suomessa Hankasalmella! Revontulesta vain 4 kilometrin päässä sijaitseva uudistuneen Hangan Lavan lavatanssikesä 2023 jatkuu koko kesän aina perjantai-iltaisin.

Paketti sisältää hotellisaunan, tanssiliput ja aamiaisen ravintolassa. (Hinnat eivät ole voimassa Juhannuksena)

Hinnat alk.
159 € kahden hengen huoneessa
113 € yhden hengen huoneessa

TANSSILOMATARJOUS:
Aloita tanssilomasi jo torstaina ja saat torstai yön hintaan:
100 € kahden hengen huoneessa
85 € yhden hengen huoneessa

Hemmottelulomat

Hemmotteluloma lasi-iglussa tai hotellissa sopii moneen tilanteeseen – romanttiselle minilomalle, lapsivapaan viikonlopun viettoon, irtiottoon ystävien kesken, yllätykseksi läheiselle, häämatkalle tai vaikkapa polttareiden viettoon.

Hemmotteluloma keskisuomalaisessa järvimaisemassa alkaa kuohujuoman kera ja ilta jatkuu rantasaunan, porealtaan ja herkullisen illallisen merkeissä sesongin herkkuja maistellen. Uusi päivä lähtee käyntiin Ravintola Loimun kattavalla aamiaisella. Lisäksi kahden yön pakettiin sisältyy lisäksi valinnainen vuodenaikaan soveltuva aktiviteetti Revontulen alueella.

Tanssi & herkuttele

Revontuli on aikuisten ihmisten mukavuusalue, jossa voi nauttia kauniin luonnon lisäksi hyvästä ruoasta ja tanssimisesta tasokkaiden orkestereiden ja tähtisolistien tahdittamana.

Ravintola Loimun sesonkien mukaan vaihtuva, kolmen ruokalajin Revontuli Menu on loistava aloitus viihdeillalle. Tanssi & Herkuttele- majoituspaketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa la-su, hotellisaunan iltaisin, kolmen ruokalajin Revontuli Menun, tanssilipun viihdeiltaan sekä aamiaisen. Majoituspaketti on saatavilla lokakuusta huhtikuulle lauantain ohjelmailtoina.

Hinta alk. 117 € / hlö.

(Varatessasi Tanssi & Herkuttele -pakettia, valitse saapumispäiväksi lauantai, lähtöpäiväksi sunnuntai ja henkilömääräksi 2 henkilöä).

Viihde & tanssi

Viihdepaketit sisältävät lippujen lisäksi aamiaisen ja hotellisaunan käytön.

Vaihtoehtoisesti voit myös koota kaveriporukan kasaan ja varata viikonlopuksi suuremman lomamökin – tai tee viihdeillastasi todellinen elämys varaamalla majoitukseksi upea, ylellinen lasi-iglu järvinäköaloin. Mökkeihin ja lasi-igluihin liput viihdeiltoihin on ostettavissa erikseen.

Varaamalla majoituksen Revontulesta la-su väliselle yölle sisältää majoitus hinta hotellimajoituksen, aamiaisen sekä liput ravintolaan ohjelmailtoina.

Hinnat alk. 70 € /hlö (hinta vaihtelee iltojen kesken)

Golfarin bed & ball

Sisältää majoituksen, aamiaisen, hotellisaunan (mökeissä oma sauna), green feen.
2 h huoneessa arkisin 98 € / hlö, la-su 104 € / hlö

(hinta voimassa kun huoneessa majoittuu 2 henkilö)

Lomamökeissä arkisin 104 € / hlö, la-su 114€ / hlö

Golfloma lasi-iglussa

Golfloman hinta 189 € /hlö /vrk

  • Yhden yön majoitus All Sky Aurora lasi-iglussa
  • Aamupalan
  • Green feen

VIP-viikonloppupaketti

Vuokraa Virmashuvila ystäväporukalle käyttöösi koko viikonlopuksi pe klo 15 alkaen sunnuntaille klo 14 saakka.

Hinta: 1470 € / viikonloppu

sisältää majoituksen max. 11 hengelle, liinavaatteet, pyyhkeet, savusaunan ja ulkoporealtaan käytön yhtenä iltana (3h), takkatuvan vuokran ja loppusiivouksen.

Virmashuvilan takkatupa ja savusauna ovat anniskelualuettamme!
Näihin tiloihin ei voi viedä omia juomia. Takkatuvalla juomakaappi, josta voi ostaa juomia.

Lisäpalveluina: aamiaiset 15 € / hlö / vrk, pääsylippu viihdeiltaan esiintyjän mukaan, savusauna ja ulkoporeallas toisenakin iltana 450 €

Varaa soittamalla 014 8448 291 tai viestillä myynti@revontuli.fi

 
Scroll to Top