Majoitus, ravintolat, tapahtumat ja kokouskset Keski-Suomessa

Lomamökit

Tunnelmallinen mökkikylämme sijaitsee resortin golfkentän laidalla vain muutaman askeleen päässä kaikista palveluista kuten vastaanotosta, ravintoloista, saunamaailmasta sekä aktiviteeteista. Mökkikylästämme löydät laajan valikoiman erilaisia lomamökkejä aina kompakteista kahden hengen mökeistä aina täysin varusteltuihin kahdeksan hengen mökkeihin sekä rannassa sijaitsevaan huvilaan asti.

Varausohjeet

Minimivarausaika vaihtelee sesongin mukaan 1-4 vrk. Jos varauksen kesto on vain 1 vrk, hintaan sisältyy aina loppusiivous. Useamman yön varauksissa hintaan ei sisälly loppusiivousta automaattisesti, mutta sen voi halutessaan ostaa lisäpalveluna. Loppusiivouksen hinta määräytyy mökin koon mukaan ja on 70-110 €.

Mikäli varausjärjestelmä ilmoittaa: ” Ei vapaita huoneita annetulla hakukriteerillä”, mökkejä voi olla vapaana, mutta varausajan minimiehdot eivät täyty. Hinnat sisältävät pelkän mökkivuokran. Aamiainen, liinavaatteet ja loppusiivous (lukuun ottamatta 1 vrk:n varaus) saatavilla lisäpalveluna. 

Mökkeihin ostettavat lisäpalvelut:

  • aamiainen ravintolassa 15 € / aikuinen, 7,50 € / lapsi 4-12v. (alle 4v. veloituksetta)
  • liinavaatepaketti 15 € (sisältää lakanat ja pyyhkeet), pedattuna 25 € /sänky
  • mökin loppusiivous 4-6 hlön mökit 70 €, 6-8 hlön mökit 85 €, 8 hlön mökit 110 €.
  • polttopuut 15 € / laatikko
  • lemmikkilisä 25 € / lemmikki
  • pöytägrilli, 25 € /vrk (huom. rajallinen määrä)
  • vauvan matkasänky pedattuna 25 €

Isokarhu

Iso-Karhu-mökissä (1 kpl) yhdistyvät perinteikkyys ja moderni mökkiasuminen. Mökki on yksikerroksinen hirsimökki 4+3 henkilölle (noin 70 m2)

Kuvaus:
Mökissä on kaksi erillistä 2 hengen makuuhuonetta sekä tilava tupakeittiö/olohuone, sauna, pesuhuone/wc. Keittiössä liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto seitsemälle. Olohuoneen vuodesohvasta saa sängyn kahdelle. Lisäksi mökissä pieni nukkumaparvi, jossa on patja yhdelle henkilölle. Mökissä myös tv, pyykinpesukone, silitysrauta ja hiustenkuivaaja.

Hinta:
1 vrk 195 € + pakollinen loppusiivous 85€
2 vrk 390 €, lisävuorokaudet 130 € / vrk
viikko 950 €

Pikkukarhu

Pikku-karhu-mökissä (1 kpl) yhdistyvät perinteikkyys ja moderni mökkiasuminen. Mökki on yksikerroksinen hirsimökki 4 + 2 henkilölle (noin 55 m2).

Kuvaus:
Mökissä on kaksi erillistä 2 hengen makuuhuonetta. Lisäksi tupakeittiö/olohuone, sauna, pesuhuone ja wc. Tupakeittiössä on liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto kuudelle. Olohuoneen vuodesohvasta saa sängyn kahdelle. Mökissä myös silitysrauta ja hiustenkuivaaja.

Hinta:
1 vrk 170 € + pakollinen loppusiivous 85€
2 vrk 370 € , lisävuorokaudet 130 € / vrk
viikko 900 €

Iso-aurora

Iso-Aurora-mökki (2 kpl) on kaksikerroksinen loma-asunto 8 henkilölle. Alakerta 95 m2 + yläkerta, jossa 4 makuuhuonetta ja wc.

Kuvaus:
Iso-Aurora-mökissä on yläkerrassa 4 kpl 2 hengen makuuhuoneita ja wc. Alakerrassa on olohuone, keittiö, ruokailutila, sauna, pesuhuone ja wc. Keittiössä on liesi/uuni, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, sekä astiasto kahdeksalle. Mökissä on myös takka, tv, pyykinpesukone, silitysrauta ja hiustenkuivaaja. Pihassa on kota.

Hinta:
1 vrk 295 € + pakollinen loppusiivous 110 €
2 vrk 590€, lisävuorokaudet 200 € / vrk
viikko 1350 €

Aurora

Aurora-mökki (5 kpl) on viihtyisä moderni lomamökki. Mökki on yksikerroksinen loma-asunto 4 + 2 henkilölle (noin 53 m2).

Kuvaus:
Mökissä on kaksi erillistä 2 hengen makuuhuonetta sekä olohuoneessa pieni makuuparvi kahdelle lapselle (huom. jyrkät tikkaat). Mökissä on sauna, suihku ja wc, takka, keittiössä liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto kuudelle. Mökissä myös tv, hiustenkuivaaja ja silitysrauta.

Hinta:
1 vrk 185 € + pakollinen loppusiivous 70 €
2 vrk 370 € , lisävuorokaudet 130 € / vrk
viikko 900 €

2 Hengen aurora

2 hengen Aurora-mökki (1 kpl) on viihtyisä modernimökki aivan golfkentän tuntumassa 2 henkilölle (noin 53m2). Terassilta voi ihastella kuinka ilta-aurinko laskeutuu golfkentän taakse. Mökissä on yksi 2 h makuuhuone, olohuone, keittiö, sauna, wc, sekä pieni nukkumaparvi lapsille, jossa 2 patjaa (huom. parvelle jyrkät portaat). Olohuoneessa tv, takka.

Keittiössä liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin.

Hinta:
185 € / vrk. Hinta sisältää pedatut sängyt ja aamiaiset. (ei pääsymaksuja ravintolaan)

Revontuli

Revontuli-mökki (3 kpl) on kaksikerroksinen karjalaistyylinen hirsimökki 6 henkilölle. (noin 53 m2 alakerta + yläkerta noin 40 m2)

Kuvaus:

Alakerrassa on olohuone, keittiö, 2 hengen makuuhuone, sauna, pesuhuone, wc. Keittiössä on liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone sekä astiasto kuudelle. Yläkerta on avointa tilaa, jossa on sängyt neljälle. Mökissä myös takka, tv, hiustenkuivaaja ja silitysrauta.

Hinta:
1 vrk 185 € + pakollinen loppusiivous 70 €
2 vrk 370 €, lisävuorokaudet 130 € / vrk
viikko 900 €

Sininen mökki

Sininen mökki (1 kpl) on hyvin varusteltu viihtyisä mökki 8 henkilölle upealla järvinäköalalla. (yhteensä noin 153m2 + terassi 17m2)

Kuvaus:
Hirsihuvila on valmistunut vuonna 2007. Alakerrassa on keittiö, olohuone, 2 h makuuhuone, pukuhuone, sauna, wc, terassi. Yläkerrassa on kolme 2 h makuuhuonetta ja wc. Mökissä on lisäksi TV, cd-radio, jääkaappi-pakastin, liesi/uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, hiustenkuivaaja, silitysrauta/-lauta, astiasto 8 hlölle, kahvinkeitin ja takka.

Terassilla on hiiligrilli. Hiilet eivät sisälly vuokrahintaan. Voit tilata ennakkoon hiilipussin ja sytytysnesteen 20 €/ hintaan.

Hinta:
1 vrk 295 € + pakollinen loppusiivous 110 €
2 vrk 590€, lisävuorokaudet 200 € / vrk
viikko 1350 €

virmashuvila

Revontuli Resortin helmi, Iso-Virmasjärven rannalla sijaitseva Virmashuvila tarjoaa mukavat puitteet isomman porukan lomailuun ja illanviettoon.

Modernin hirsirakenteisen huvilan alakerrassa on 40 hlön takkatupa, mistä löytyvät tulikivitakka, ruokailu-/kokouspöytäryhmät, sohvaryhmä, oma keittiö, astiasto 12 henkilölle, baarikaappi, televisio, wifi sekä valkokangas ja videotykki. Huvilan yläkerrassa sijaitsevat puolestaan majoitustilat 11 henkilölle, viidessä kahden hengen huoneessa ja yhdessä yhden hengen huoneessa. Käynti majoitustiloihin on ulkokautta.

Virmashuvilan vieressä on savusauna ja ulkoporeallas, mitkä ovat varattavissa erikseen tai pakettihinnalla Viikonlopun VIP-paketissa.

 

Huomioithan, että Virmashuvilan takkatupa on anniskelualuettamme, joten omien alkoholijuomien nauttiminen ei ole sallittua takkatuvan tiloissa.

Pikku mökki

Pikku Mökki (1 kpl) on ympärivuoden asuttava tunnelmallinen kahden hengen mökki aivan rannan tuntumassa. (noin 15 m2). Tunnelmallisessa mökissä on parivuode (160 cm), pieni keittiönurkkaus ja terassi.

Kuvaus:
Mökissä on keittiönurkkauksen ja terassin lisäksi wc, suihku ja tv. Mökki on ympärivuotisessa käytössä.

Hinta:
149 € / vrk. Hinta sisältää liinavaatteet ja aamiaiset. (ei pääsymaksuja ravintolaan)

Kesäaitat

Aittamökissä on tunnelmaa, kun aitan terassilta voi kesäiltana ihastella kuinka aurinko laskee järven rantaan.

Kuvaus:
Mökeissä on kaksi kerrossänkyä (4 henkeä), pöytä, pieni jääkaappi. Kuudessa aitassa on myös oma wc, jossa juomakelpoinen vesi. Yksi aitta on muutoin samanlainen, mutta siinä ei ole wc:ta. Erillisessä huoltorakennuksessa on suihku- ja keittiötilat sekä tv.

Hinta:
69 € / vrk, 49 € / vrk (ilman wc:tä)